4

Ран-Ът

преди 9 години

В плана "Ран-Ът" се предвиждало масово разпространяване на отдавна забравени болести, зарази, за изтребване на българското население. В полза на тази теория говорят редица статии в българските медии (например "Погрешни митове, в които всички вярваме" на dnes.bg, позовавайки се на Mother Nature Network), които убеждават потребителите, че според учени, ако човек излезел с мокра коса при отрицателна температура, нямало да се разболее.

3

Анонимен

преди 9 години

Нека ***, които са писали статията да прочетат малко физика за 7-ми клас относно процесите на изпарение, топлоотдаване, конвекция и след това, ако все още си вярват, да се изкъпят и да излязат с мокри глави посред зима, за предпочитане при отрицателна температура и лек до умерен вятър. Ако след половин час все още могат да си кажат имената, след час ще трябва да ги свестяват в спешното...

2

льжата

преди 9 години

Ами какво стана с кучетата?

1

Ех

преди 9 години

Поредните глупости на учените с които ни заливат постоянно - щом студа не пречи, защо се отопляваме през зимата: ами те да карат в студа без парно и печки да видим как ще е, дали ще са здрави ? Щом само микроорганизмите са виновни за настинките ами учените тогава да живеят на минус 50 градуса ! При нарушен биоенергобаланс - тоест външна температура доста под нормалната телесна вирусите лесно атакуват лишения от нормална енергетика организъм. Човека е биоенергетична система.