18

Анонимен

преди 9 години

Така изглежда Ел Пасо , в Тексас .Половината граде е в Мексико . Има издигната преграда .Като го погледнеш от американската страна изглежда тъжно, точно такива накацали къщици , като на снимката в ляво !

17

Карл

преди 9 години

И прекомерното богатство притежавано от човек без здрави морални основи и крайната бедност са лоши.

16

Анонимен

преди 9 години

Нищо няма десатурирано, тревата в двора на комшията е винаги по-зелена .

15

sallaadin

преди 9 години

Всеки знае, че за богатите е по-лесно да са морални, отколкото за бедните. В повечето случаи богатството е ров срещу прегрешението, а бедността предразполага към него.

14

Карл

преди 9 години

Коментарите на 2 и 8 издават що за хора са. Алчността и надменноста дотолкова са ги заслепили че те вече дори презират хората с по-скромни доходи. Да презираш бедния и да се отнасяш надменно с хора в лошо и неравностойно положение е голям грях, ако не се покаете съдбата ви ще е огън, жупел и палещ вятър.

13

до 17

преди 9 години

прав си.майната им.

12

Анонимен

преди 9 години

По света иглад и мизерия, не защото не могат да бъдат нахранени бедните, а защото не могат да бъдат нахранени богатите. М. Маганди. Много хубава мисъл според мен. А за комбинацията беден + прос това е най-страшното.

11

Анонимен

преди 9 години

Не е до беднотия до простотия е.Живееш във всеки по-голям блок в България ще го потвърди.Във всеки вход има поне по няколко семейства който са същата ***.Нямат пари за ремонт ,за асансьор за чистачка,но всеки ден се изпиват литри бира и друг алкохол чалгата бичи на макс и се пафка по стек цигари седмично.После няма пари щото мизерията видите ли.. Как ще има като само за наркоманиите си (къркане и пушене) отиват 600 лв месечно?Предполагам че и там е така-бедните са бедни щото са мизерници.

10

Анонимен

преди 9 години

И България се е запътила в тази посока. След някоя и друга годинка и при нас ще е същото.

9

ham hum

преди 9 години

foto6op 100%

8

Анонимен

преди 9 години

При богатите тревата е по-зелена, щото е поливана. Не виждам Фотошоп тука. Вс изглежда реално.

7

Анонимен

преди 9 години

11 е донякъде прав.Ако паркостроител проектира една зелена площ, а после я поддържат добре платени професионални градинари, тя ще изглежда искряща.Ако зеленината е поникнала случайно някъде сред съборетините на бедняшки квартал и никой никога не се грижи за нея, тя хем ще е неугледна, хем прахоляка по листата й ще я направи такава, че да сивее.Контрастът показан във фотосите, илюстрира различието не само между "богати и бедни", а също и между "поддържани и неподдържани" сгради и зелени площи

6

ha ha

преди 9 години

Много просто, от едната страна е маалата, а от другата си е обикновен квартал, само където "леко" ни вметват каква е популацията им в %.

5

ххх

преди 9 години

До КирилЩОТО на едното място блъскат торове и пестициди, а на другото най-много да ги препикават.

4

Анонимен

преди 9 години

vsi4ko e vysmojno, samo 4ovek da iska.

3

Кирил

преди 9 години

Само да се поправя по надолу бях писал че снимката от дясно е десатурирана аимах предвид тази то ляво. Тя е с нереално сиви дървета и трева.

2

до 1

преди 9 години

дано И днес да събереш за да се нальокаш бе ***

1

Кирил

преди 9 години

Яко Фотошоп. Абе поспрете се малко.Добре къщите са нови ок. Ама защо дърветат от дясно и тревата са много по изкрящо зелени!Човека за да създаде повече констраст е десатурирал снимката отдясно за да изглежда по сива.Всеки с дори малко опит във фотографията ще го забележи.