28

Гражданин

преди 9 години

Колко струва ли - малко желание и достойно поведение от СЛУЖЕБНИТЕ ХРАНТУТНИЦИ, които трябваше да отделят само част от месечните си заплати, получавани кой знае защо!

27

ВМРО

преди 9 години

Гласувайте за патриотични партии. Атака, Герб, СДС и БСП не са такива. Спрете да се кланяте на Доган и Турция като гласувате за горепосочените партии.

26

Анонимен

преди 9 години

Хитлер обичаше страната си повече от всички.Годината е 2014 алоо.

25

до 34

преди 9 години

До Анонимен 34Българина обича България. На теб какъв ти е проблема с това? Като мразиш България си заминавай за страната, която искаш да наричаш родина.

24

Анонимен

преди 9 години

Българите; 95 процента са крайно националисти ( от руската пропаганда ,която беше нужна като въздуха), че затова не се оправха икономически за толкова време и още искат да гладуват със предаване на поколенията болните си мисли.

23

Анонимен

преди 9 години

Да дадат пари първо за асансьорите пък другото ще се оправи.

22

анонимен

преди 9 години

Мръсни комунисти.Нямало пари за Шипка, Петрова нива или Ху' дере. Та да не вземе да плаща Близнашки,Плевенлиев или Борисов за тези избори?

21

Анонимен

преди 9 години

Днес изори се правят на КОЧ БАЙРЯМ,ЦЕЛУВАТ СЕ РЪЦЕТЕ НА ДОГАН И ЕРДОГАН,СРАМ ГИ Е ДА ИЗРЕКАТ ДУМИТЕ ,ТУРСКО РОБСТВО,КАЗВАТ МУ ТУРСКО ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО,ТАКА НАРЕЧЕ РОБСТВОТО ЦВЕТАН ЦВЕТАНОВ,КОЙ ЩЕ СМЕЕ ДА ДАДЕ ПАРИ ЗА РЕМОНТ НА ТОЗИ ДУХОВЕН ЗА БЪЛГАРИТЕ ПАМЕТНИК

20

Йово

преди 9 години

Пари държавата и НПО-тата за възстановяване на крепостите в Плиска, Преслав, Видин, София, Белоградчик и много други няма. Но пари НПО-тата за протести имат. Държавата има пари за издръжка на Американската армия тук, както има и пари за избори всяка година. СРАМОТА.

19

ivo

преди 9 години

До До 6 19Прочети 100 пъти статията пък може и в празната ти глава да влезе нещо .

18

Анонимен

преди 9 години

Естествено че целта е Русия напълно да изчезне от историята ни-националните предатели които сега управляват държавата ще направят всичко възможно това да стане факт...И ще са успели напълно когато в учебниците по история пише че на Шипка нашите опълченци са се сражавали рамо до рамо с американосите от Пета леко-стрелкова тексаска дивизия...

17

1

преди 9 години

@ГЕОРГИОС НИКОЛАС, Ама сме ви били където ви хванем. Какви 1000 години, какви пет лева? Какво общо има древна Гърция с Византия и Римската Империя? И вие като македонците си преписвате история. Ако имаш претенции за Византийската Империя, добре, но имай предвид, че все пак това е империя с десетки и стотици народности, племена и така нататък. Съгласен, давай да правим Балканска Империя. Аз ще бъда царя.

16

Анонимен

преди 9 години

До ГЕОРГИОС НИКОЛАСМодератора, изтрий го тоя.

15

фен на хан Крум

преди 9 години

Тогава е имало достойни български мъже - отиват на сигурна смърт, но в името на свободата и България. Днес безродниците управляващи предпочитат да откраднат милиони в някои малък строеж, но дадат 71 хиляди за паметника не може!

14

Balakov

преди 9 години

Abe nie tova deto imame prevarnahme v kochina ,a vse govorim i koe oshte bilo bulgarsko,I da stane pak bulgarsko kakvo ot tova.Pak shte si ostanem sashtoto nekadarno pleme.a ako izcheznem,niama da propadne sveta bez nas.Ne e tolkova strashno.

13

Do hitler

преди 9 години

Čigojner raus!

12

До 6

преди 9 години

До колкото разбирам ти си бесепар.От това разбира се трябва много да те е срам, но като всеки бесепар ти си нагъл и безсрамен.Въпросът ми обаче е, ти видял ли си някой от твоята партия да се е погрижил за българските паметници.До колкото знам паметника на БКП където се събирате всяко лято се руши и мирише на урина.По 1 лев да бяхте отделили от членския си внос, можеше да го потегнете.Та въпросът ми е:ЗА КОЕ НЕЩО Е ДОПРИНЕСЛА БСП ДА БЪДЕ ПОСТРОЕНО ИЛИ ПОПРАВЕНО????ВИЕ САМО КРАДЕТЕ

11

Анонимен

преди 9 години

Няма вече България има територия на която мародерстват САЩ , запада заедно със *** и ***..

10

Анонимен

преди 9 години

triabvat zidari, kamyni podareni ot niakolko firmi i tova se pravi v svobodnoto im vreme ili otpuskata, kakto praviat dr. narodi, kogato dyrjavata ne se interesuva ot pametnizite, no bylgarina samo govori i kritikuva, a ina4e gi myrzi.

9

Анонимен

преди 9 години

Бавно си отиват паметниците,напомнящи ни за древни,велики събития,така,както бавно си отива България!!!!!!Изпикахме се върху родовата и историческа памет,а сме тръгнали европейци да ставаме!!!!!Ще дойде ден да ни попитат:"Вие,какви сте???"и няма да можем да им отговорим,защото няма да знаем!!!!Днес е 23 август-137 години от Шипченската епопея,а БЪЛГАРСКОТО ПРАВИТЕЛСТВО,отказа да даде пари за честването на този празник!!!!ББ предпочита среща с миньорите,отколкото преклонение пред Шипка!!!