24

Шоп

преди 9 години

Такива домати като тоя на снимката купувам само веднъж в края на лятото, да си затворя пюре за зимата.

23

Шоп

преди 9 години

Сега сърбите ще станат свинярите и говедарите на Русия.

22

ПК

преди 9 години

ВМЕСТО ДА РЪСИТЕ МОЗАЦИ КОЬЛИРАЙТЕ СЕ СЪС БРАТЯТЬ СРЪБИ, АМЕЖДУ ДРУГОТО АРАБЕЛИТЕ ВЗИМАТ ВСИЧКО ПРОИЗВЕДЕНО В НАШАТА СТРАНА ,АМА НЯМА КОЙ ДА ГО ПРОИЗВЕДЕ ФАКТ НАЛИ,,,,,,,,,,,,

21

Анонимен

преди 9 години

До 25.Тия деликатеси ги ядат в САЩ,затова са така войнствени като кучета и се бият и застрелват по училищата

20

смях

преди 9 години

Работата отива натам, че накрая рашъните ще има бартер - сръбски зарзават за кучешко от Виетнам и ориз от Китай.

19

S

преди 9 години

МИ ЩЕ ИЗНАСЯТ МИ , ДОРИ И МАЛКО ПАК Е ФАЙДА . НЕ СА КАТО НАС ПАПАГАЛИ ... КАКВО ИЗНАСЯМЕ НИЕ ЗА ЕС ? ДОРИ КАТО ЦЯЛО , КАКВО ИЗНАСЯМЕ ? ВЕЛОСИПЕДИ И СТЕНИ ЗА КАТАРЕНЕ ..... СМЯХ ! КОЙ В ЕВРОПА ВНАСЯ ОТ НАС ? АМА НАЛИ СМЕ С ГОЛЯМАТА РАБОТА - САШ,БАРАБАР ПЕТКО С МЪЖЕТЕ. ДРУГИТЕ ЕВРОПЕЙСКИ СТРАНИ ДЕТО ГИ ЗАСЕГНА ЗАБРАНАТА ИЗРЕВАХА ВЕДНАГА А НИЕ МЪЛЧИМ КАТО ***... ТОВА И ЗАСЛУЖАВАМЕ - МИЗЕРИЯ.ЗАЩОТО НИТО ВЕДНЪЖ НЕ СМЕ СЕ ЗАСТЪПИЛИ ЗА СОБСТВЕНИЯ СИ ИНТЕРЕС !

18

До ст 21

преди 9 години

Какво се смееш бе, ***? Че в Русия още си съществуват техните ГОСТ стандарти, които са изключително строги.Това не ти е българското безхаберие, което унищожи всичко. Бил съм в сладкарска фабрика в Русия, учудих се че всичко се прави от абсолютно натурални продукти.Няма яйчен прах, а яйца в неограничени количества, няма палмови масла и т.н. Всичко абсолютно естественно.Така,че преди да дрънкаш глупости,малко се образовай. Пу, злобари нещастни, такива и ще си останем, Бай-ганьовски тарикати.

17

ст

преди 9 години

Те за тях нямат износ ще правят хехехехехе ейй тези балкански глупости.

16

ст

преди 9 години

руските високи стандарти и правила Ххехехехехехехехееех мале малеее .

15

Путев

преди 9 години

айдее, появиха се и сърбофили. брех какво ви харесва на това твърдоглаво, просто и крадливо племе, наречено срби

14

а

преди 9 години

Голямо предлагане - ниски цени, слабо предлагане - високи цени. Пазарен закон. Кое ви е по-важно като потребители - 20 проруски"бизнесмена" да изнасят изкупени на безценица плодове и зеленчуци или да купувате евтини български продукти?

13

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 12Кое му е ""супер"? Прочети бегло историята на българо - сръбските отношения за последните само 130г. Аман от русофили, сърбофили, гръкофили...Къде са БЪЛГАРОФИЛИТЕ?

12

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 14: Я ми отговори на следния въпрос: "братята" ти сърби биха ли се радвали ако ролите бяха сменени? Май не.

11

ff

преди 9 години

доста глупости прочетох тук. Никой не е бягал от руските пазари. Просто руснаците пуснаха там и други и съответно голяма част от нашата продукция хартиса. А за сърбите - над 50% от продукцията им е съсипана. Колко мислите могат да изнесат, а и нали и те трябва да ядат нещо. Пък и бг търговски фирми започнаха да отварят клонове в сърбия, защо мислите се случва това? Доста българи се справят много успешно с улова на риба в мътна вода.

10

Анонимен

преди 9 години

И аз се радвам, нека да печелят. Щом могат да си отстояват позициите, значи имат право да печелят от ситуацията. Нашите правителства умеят само повтаря кат папагали или по-скоро кудкудякат кат кокошки това коим и кажат от Брюксел. Като немогат друго - ще си трупат загубите. Ние и без това едвам кретаме от години.

9

Какъв Бойко

преди 9 години

Каква ТИКВА. Той бил спасил БЪЛГАРИЯ. А бе момче, ти бостан с ТИКВИ виждал си? То не бяха СЕДЕРАССТИ, ТО НЕ БЯХА ЮПИТА ОТ СИТИТО, то не бе ЛЪЖЛЬОТО ОТ МАДРИД. А ДОГАН и фирмите, ПЕЕВСКИ, МИШКАТА СТАНИШЕВ.МНОГО СА ВИНОВНИЦИТЕ ЗА ХАЛА НА БЪЛГАРИЯ

8

Анонимен

преди 9 години

супер, сега сърбите ще изнесат цялата си продукция за русия, после ще си внесат за себе си от европа същото, само че на четвърт цена!

7

Анонимен

преди 9 години

Те и в Сърбия и Турция се радват, само нашите *** псеводемократи се радват, не ги интересува, че ние сме прецакани, за тях е важно, че руснаците са прецакани и Брюксел е доволен.

6

СТОЯН ГАНЕВ

преди 9 години

дето вече на е на този свя, ама не се знае къде е - на набето или в пъкъла ЗАБРАНЯВАШЕ СССР. Направи всичко възможно като външен министър да разруши икономическите връзки със Съветския съюз 90-те години. Това доведе до фалит на заводите и тотално разорение на АПК,защото 80% от селскостопанската продукция отиваше за СССР. Е наместиха се там унгарци, поляци, французи и белгийци. Та ЧИЙ АГЕНТ БЕ ТАЗИ ГАДИНА. Май се водеше на УСА амбасадата списъка и като Н.Младенов се уреди с пост ООН след това

5

Анонимен

преди 9 години

В Сърбия, който и да е на власт, гони дългосрочните интереси на страната. При нас партиите управляват на принципа - орел, рак и щука. Щом нещо е започнато от някоя партия следващата, която е на власт плюе по идеята и спира действието по нея. Най-добре е да правим каквото ни кажат от вън няма значение дали е Русия,ЕС илиСАЩ.