24

Анонимен

преди 9 години

Georgi Georgiev някой от нас са работили с тисен круп българия и ви знаем колко струвате.Не знам какъв инжинер си, но бих искал да те видя как ще демонтираш клинов(захващащ) механизъм за 30 секунди.Едва ли има техник, който да махне клиновия механизъм.

23

Р

преди 9 години

Рибата се вмирисва от главата. Да се започне с отговорност от управителят на фирмата.В бг хиляди българи са принудини ежедневно да потъпкват правилата, да рискуват и собствения си живот и здраве за да са на работа и най-често това става зад волана, много работа, после дълго шофиране и на следващия ден, защо закъсняваш за работа и така докато не се стигне до някоя трагедия.

22

софияец

преди 9 години

тая новина бая намирисва, какъв ще е тоя *** техник дето ще си убива клиентите? В моят блок асансьора се поврежда в общи линии през 1,5-2г., обикновенно го оправят за максимум 4 часа - блока е на 24 години - ако има някой техник да чете да разясни тия глупости написани по-горе

21

vesko02

преди 9 години

Техниците за обслужване и ремонт са крайно недостатъчни,за сметка на наблюдаващите и контрольорите.Прекалено много хора лапат пари ,а услугата не може да ги изкара т.е изкарва ги за сметка на техническата подръжка.Подобна е ситуацията с ел.захранването примерно на търговските обекти,едни хора се натискат да ти вземат маса пари ,за да ти определят фазата и нулата на контактите.

20

Анонимен

преди 9 години

Георги Георгиев е 1. Нищо не му е ясно, но пише.Копирал е ThyssenKrupp Elevator и се шегува с проблемите на хората.

19

Анонимен

преди 9 години

До 20Хайде вие господине/госпожо като сте толкова компетентен/на да кажете на всички хора кой/какво аджеба, включва спирачките?

18

БГ

преди 9 години

Имената на фирмите и шефовете им да се обявят и при нарушение яка глоба на техника и шефа на фирмата. После пререгистрация на всички фирми. Нали се знаят - навсякъде им има имената по вратите на асансьорите. Просто КОНТРОЛНИТЕ ОРГАНИ ДА СИ ВДИГНАТ ЗАДНИЦИТЕ И ДА ОБИКОЛЯТ НАВСЯКЪДЕ, ВЪВ ВСИЧКИ ГРАДОВЕ И ДА СЪСТАВЯТ АКТОВЕ, ДА ЗАКРИВАТ ФИРМИ АКО ТРЯБВА.

17

анонимен

преди 9 години

Да дойдат инспекторите Силистра да направят проверк на аснсьорите в блоковете КУБАДИН ДАВИДЯТ ЗА КАКВО СТАВА НА ВЪПРОС ВСЕКИ МЕСЕЦ СИ ПЛАЩАМЕ ТАКСАТА А КАТО ГИ ВИКНЕШ МЪНКАТ СТАВА ВЪПРОС ЗА ТЕХНИЦИТЕ ОФИСА ИМ Е ЗАД АНТОН ИВАНОВ

16

Анонимен

преди 9 години

Аз едно нещо не разбирам. Във всеки блок се знае, коя фирма го е подържала, нали? ДА! Минават проверки, проверяват състоянието на асансьора, ако той е неизоправен поради блокирани спирачки, две въжета и всякакви балкански простотии, прасва се една много, ама много яка глоба за 20-30 хиляди на всяка фирма, която подържа асансьора. После и се отнема лиценза и шефът, който е ръководител на фирмата или този, който е разпоредил или на своя глава е направил дивотията влиза за 1-2 години в затвора!

15

до 16

преди 9 години

Много хубаво се правиш на компетентен, ама си ***. Става дума за спирачките, които се включват, когато асансьорът започне да пада рязко. При скъсване на въжета например.

14

Анонимен

преди 9 години

ВИНОВЕН Е СКОРОСТНИЯТ ОГРАНИЧИТЕЛ КОЙТО НЕ СЕЕ ЗАДАЕЙСТВАЛ ДА ЗАКЛИНИ КАБИНАТА. СКОРОСТНИЯТ ОГРАНИЧИТЕЛ ПРЕДСТАВЛЯВА УСТРОЙСТВО КОЕТО ТРЯБВА ДА ЗАДЕЙСТВА КЛИНОВЕТЕ НА КАБИНАТА КОИТО СЕ НАМИРАТ ОТСТРАНИ НА КАБИНАТА И РЕЛСОВИЯТ ПЪТ. И КОГАТО КАБИНАТА ПРЕМИНЕ СКОРОСТА КОЯТО Е ОПРЕДЕЛЕНА В ПОСОКА НАДОЛУ ТРЯБВА ДА СЕ ЗАДЕЙСТВА И ДА СЕ ВКЛИНЯТ В РЕЛСОВИЯТ ПЪТ..САМО ЧЕ ТОВА НЕЕ СТАНАЛО. А ЗАЩО САМО ГОСПОД ЗНАЕ И ТЕЗИ КОИТО СА ПРАВИЛИ РЕМОНТА.

13

Гошо_Тъпото

преди 9 години

До 16 Много си *** ,направо вдлъбнат

12

Анонимен

преди 9 години

КАКВИ АВТОМАТИЧНИ СПИРАЧКИ ВИ ГОНЯТ БЕ ДЖУРНАЛЯТЯ? НЯМА НИКАКВИ АВТОМАТИЧНИ СПИРАЧКИ А ИМА АВТОМАТИЧНИ ИЗКЛЮЧВАТЕЛИ. КАТО ПРИ ОТВОРЕНА ВРАТА ДА НЕМОЖЕ АСАНСЬОРА ДА ТРЪГНЕ. СЪЩО ТАКА КОГАТО ИМА НЯКАКВО ПРЕПЯТСТВИЕ КАТО НАПРИМЕР НА КУЧЕТО КАЙШКАТА СЕ ЗАКЛЕЩИ ПРАГА ИЗКЛЮЧВА И АСАНСЬОРА СПИРА. ИМА И ИЗКЛЮЧВАТЕЛИ НА ВЪЖЕТАТА КОИТО ИЗКЛЮЧВАТ ПРИ ИЗНОСЕНА ШАЙБА ИЛИ ВЪЖЕ. АКО ТЕЗИ ИЗКЛЮЧВАТЕЛИ СЕ ШУНТИРАТ СТАВА СТРАШНО ЗА ПОЛЗВАЩИТЕ АСАНСЬОРИТЕ. КАКЪВТО Е СЛУЧАЯТ С УБИТАТАТ ЖЕНА.

11

до 123

преди 9 години

А комунизмът направо анихилира.... накрая дори се самоанихилира.

10

ИМПЕРИАЛИСТ

преди 9 години

До Присмехулник 11Не се коси! То, тези досиета са само формално "секретни" и са само за комуфлаж. Истинските са в Москва.

9

123

преди 9 години

Капитализмът убива.

8

националист

преди 9 години

Бежанците са ни виновни

7

Georgi Georgiev

преди 9 години

До Техник Ти може и да си Техник по асансъори , но аз съм един от Енжинерите на ThyssenKrupp Elevator които създават и инсталират асансъори . Моля те не създавай нeвeрни нo приятни илюзии в четящата публика . Всяка блокираща система за асансъори може да бъде деактивирана за по кратко от 30 секунди , и това е без значение на тип или марка .

6

?

преди 9 години

Асансьора в блока ми често засядаше, може би около 3-4 пъти на седмица. От един месец нама този проблем. Дали са го оправили...?

5

техник

преди 9 години

До Долфкато пишеш това за техниците ти лично колко видя да го правят