37

Анонимен

преди 9 години

Приемайте ги след като се върнат обратно там ще има кой да ни реже главите за благодарност.

36

ии

преди 9 години

между редовете: В центровете има: 2216Бежанец (които няма къде да отиде): 490Отказан статус: 290 (къде са тези хова в БГ или са напуснали страната)Бежанец (които ИМА къде да отиде): ???----Интересния въпрос е на колко е даден статус Бежанец (които има къде да отиде) ?Колко от тези Бежанци(които има каде да отиде) работят в момента ?Плаща ли се издръжка и колко на тези хора в момента?Въпроси въпроси тъжно е да си журналист които не желае да зададе неудобен въпрос.

35

Анонимен

преди 9 години

И да коментирате и да не коментирате все тая. На висшите пед*раси дето ни клатят не им дреме - те изпълняват нарежданията на американското посолство, а техните нарждания са бг да бъде циганизирана и ислямизирана.

34

Рали1

преди 9 години

До Анонимен 37,Никого не сме бомбардирали и не виждам причина да сме толкова толерантни,при положение,че не можем да се погрижим за нашите родители и деца!Не можем да сравняваме телта по нашата граница и високите стени на турско-гръцката.Не можем да сравняваме и свободния режим тук в нашите центрове и гръцките такива:"Действията на гръцката полиция спрямо"нелегалните"са безкомпромисни."Защо ни държат заключени?"За"Гостоприемството на Зевс"чували ли сте?По полетата им не работят ли и българи?

33

Анонимен

преди 9 години

На ЕС точно това и трябва - държава-буфер, в която да се задържат бежанците и да не се допускат до техните държави и до тяхната соц. система.Боли ги фара, че тези бежанци изсмукват и безтова продънената ни соц. система, а резултата е, че ония си правят кефа, а ние плащаме на бежанците.Който навремето им е ползвал благата и ги е колонизирал - да си ги прибира и да ги хрантутни.

32

Анонимен

преди 9 години

Границата да е реална, а не фиктивна!!! Каква е тази граница, когато всеки може да влезе, а ти си "длъжен" да го издържаш, че и със стандарт, по висок от този на собственото ти население?!?! И за капак ти вкарват само мюсюлмани, възпитани от 5 годишни, че ти си низша раса, а той е най доброто качество на земята, богоизбран, ПРАВОВЕРЕН! На никого не сме длъжни! Колонии никога не сме имали, дори формални претенции не могат да имат!

31

спокоен

преди 9 години

Каквото и да стане се увеличават бежанците но спокойно това в повечето случаи са фанатизирани мисюлмани които идват по еденично или със семействата си,чак след 5/6 години като се устроят тези няколко десетки хиляди Афганистанци и Иракчани ще докарат Братя,сестри,братовчеди,лели и вуйчовци със техните семейства.Така става винаги.А те имат и по 10 деца,женят се рано,традиции какво да се прави,само дето не обичат християнитеи по някога ги колят ама не винаги и не всеки ден,затова спокойно.

30

7

преди 9 години

До Анонимен 36Няма да просъществува още много с тия темпове на разпад на всичко в нея :(((

29

ФИНАНСОВ ПЪНКАР

преди 9 години

Затваряне границата с Турция за не определено време!

28

Процедурно

преди 9 години

предложение. На всички ГКПП-та на влизане в България да пише: "Влизате на свой риск, нямаме възможност да ви помагаме, оправяйте се сами". И допълнително обяснение как най-бързо да излязат от България. Стига сте ги прибирали. Не можем да им помагаме, а на правителството не му пука - има избори да готви. Само мъчим хората тука, никой ли не им е обяснил, че сме по-зле отколкото те бяха. Ще видим Шенген през крив макарон, нали бяхме готови???

27

Анонимен

преди 9 години

До Рали1 - 22Какво успяха гърците, не разбрах? Че в селското стопанство работят само пакистанци, от Бангладеш, сирийци, афганистанци и каквото друго ти дойде на ума. Поразрови се малко за Манолада,Пелопонес,където пакистанците,наблъскани като животни берат ягоди за по 5 евро на ден. Просто всички навсякъде се мъчат да използват.От една страна ги бомбардираме, от друга не искаме да идват. Просто човечеството се е побъркало. Достатъчно е да се огледаш-Газа,Египет,Ирак,Иран,Сирия,Украйна,Либия...

26

Анонимен

преди 9 години

Отказвайте им статут,имате 1000 причини нека разберат че никога няма да ги приемем и никога няма да са добре дошли докато съществува България.

25

Анонимен

преди 9 години

Българите сме си *** така или иначе, малко иракски гени няма да ни се отразят зле.

24

Анонимен

преди 9 години

Интегрирай всякаква *** в опразненият *** България.Осеменявай българските ***, белким им се подобрят гените.Пълни празни села и градове.Няма друга съдба за изоставената земя, неприятно но факт. Свикнете с него и гледайте напред смело.

23

Рали1

преди 9 години

"В Русия живеят руснаци.Всяко малцинство,независимо от къде е,което иска да живее,работи и яде в Русия трябва да говори руски език и трябва да уважава и спазва руските закони.Ако някой иска Шериат,съветвам ги да отидат в държавите,където това е държавен закон.Русия не се нуждае от малцинствата.Малцинствата се нуждаят от Русия и ние няма да им предоставим специални привилегии или да редактираме законодателството си спрямо техните желания,независимо колко силно крещят думатадискриминация".Путин

22

Анонимен

преди 9 години

Кристалинка ще докара още, каза да се оплождат с нашите момиченца гласувайте пак за Герб

21

муспи

преди 9 години

При възстановения лагер Белене ще има вестник. Той ще се казва Днес и ще си бъде в пълен състав. Ще трие тези дето ще пишат че се възтановили лагерите.

20

Затова,

преди 9 години

не се противете на Руските и Украйнски заселници,бели са православни са

19

Рали1

преди 9 години

До АнонименОще към 26"възможно общините да вземат солидни бонуси, за да приемат бежанци, посочена е и сума от 6000 евро на човек."За пари! Не искат, не желаят ,няма да спрат притока им! Ще повтаряме ли грешките на предците си, ще продължаваме ли да се разделяме ,докато ни яхат и свои и чужди?"България под турско-еврейско робство (ХIV-ХIXв.) /anonybulgaria 2013/05/28/"

18

Рали1

преди 9 години

До Анонимен 24,"През 2012 г.общо 1387 човека са потърсили закрила в България.Към 16 октомври 2013 г.на територията на България има 6445 нелегални емигранти,които навлизат в България основно през границата с Турция.От тях 4400 са сирийци.Към 3 декември 11 315 нелегални имигранти са заловени на държавните граници от за 2013 г. Над 99% от тях са задържани на границата с Турция11 224 души.""агенцията е усвоила почти всичко по предоставените им около 13 млн.лв.-11 млн.от фонда и 2 млн.лв.отбюджета