41

Анонимен

преди 9 години

Пичове, щатите трябва винаги да избират между самоазабравил се диктатор и самозабравили се *** радикали.Е, те винаги избират мюслитата радикали - талибани, муджихидини, а сега и тая *** ИДИЛ, щото си мислят, че могат да ги контролират по-лесно.Само че тоя път мюслитата се оказаха много въоръжени и подготвени и няма да е много лесно както с Осама и компания.Дано Русия и САЩ загърбят меренето на п**ки и се съюзят срещу по-големия враг - радикалния ислям, който е действително кат тумор

40

До 49

преди 9 години

До АнонименКакъв мир ще настъпи бе брат, ти луд ли си.Виж ги тия *** от ИДИЛ, ако не са "юдео - масоните" да ги токатят, нали се сещаш какъв мир ще ни донесат - шериата в Европа и всеки, който е недоволен - клъц главата.Баси мира - първите потърпевши ще сме ние на Балканите.Децата ни ще гепят за еничери, жените ще насилват щото не са правоверни закачулени мюсюлманки, а братския руски "православен" народ ще гледа безучастно.Моли се евреите да са силни, че ако не са те, тия психари тук идват

39

Глория

преди 9 години

Геноцидът е приэнат эа международно престъпление!!! Според някои тълкувания отговорността эа иэвършен геноцид се преписва не на държавата а на ВЛАСТТА!!! Между впрочем какво не иэживяхме - политически геноцид , световна хипер инфлация, демокрация на монополите, които въртят ГЛОБАРИЭАТОРИТЕ НА СВЕТА - С А Щ!!!!

38

Атанасов

преди 9 години

Джон Пъркинс: Аз бях икономически убиец " Икономическите убийци не можаха да стигнат до Саддам Хюсеин. Опитахме много упорито да го убедим да приеме договор подобен на този на династията Сауд в Саудитска Арабия, но той не го прие. И чакалите отидоха да го елиминират. Не успяха. Охраната му беше много добра. Все пак, той по едно време беше работил за ЦРУ. Беше нает да убие един бивш президент на Ирак, провали се, но познаваше системата. През 1991 изпратихме военните и унищожихме иракската армия.'

37

Анонимен

преди 9 години

Американец призна за убийството на четирима души във Вашингтон и Ню Джърси и заяви, че мотив за престъпленията е била политиката на правителството на САЩ в Близкия изток, съобщава The LA Times, позовавайки се на съдебни документи.По данни на прокуратурата в окръг Кинг, щата Вашингтон, Али Мухамед Браун, жител на Сиатъл, е признал за четири убийства.Браун е заявил, че е извършил убийствата с цел да отмъсти за загиналите в Сирия, Афганистан и Ирак. Моята мисия е да отмъстя за живота на милиони хора, отнети от Америка и нейното правителство, е казал Браун. Той е започнал своята мисия на 2

36

Анонимен

преди 9 години

Направо ще се разплача от американските мъки тц, тц, тц.

35

Анонимен

преди 9 години

Никой ли не се замисля ,че благодарение на САЩ избухнаха тези революции и сега в целия ислямски свят *** се самоизбиват по-бързо , по-качествено и без война отвън. Търговията с оръжие процъфтява , шоуто продължава. Е ,лошото е че тук - таме някой невинен журналист загива , но това е война все пак.

34

KKK

преди 9 години

тъпичка статия ... все едно не е така от както свят светува.

33

сенкаку

преди 9 години

Джихадистите набраха сила заради помощта на САЩ към терористите воюващи с Асад. Както винаги досега, помощта на САЩ за терористи се обърна срещу САЩ.

32

Анонимен

преди 9 години

Това означава само едно: щатите сами си сложиха таралеж в гащите с операциите в Ирак. Каквото повикало-такова се обадило. При Садам може да е било зле, но много по-зле. Накрая никой, няма да спечели от това безумие, дори и американците.

31

s

преди 9 години

Еми нормално, нали трябва да се "връткат нещата", както беше казал един *** в клипче. Все пак оръжейната индустрия се крепи на демократичните войни на США. Нищо ново.

30

дудл

преди 9 години

Протестираме срещу проамериканската политика на тоя сайт!

29

Анонимен

преди 9 години

Една от причините американското оръжие да не бъде конкурентноспособност и да се продава насила на васалите им, е че е прекалено скъпо, вкл. и като поддръжка. Към това прибавете, и че е калпаво. Ще го познаете по грозния му външен вид. Западът оръжия хубави не може да прави, въпреки че е добър в стоките за ширпотреба. С Русия е обратното.

28

Анонимен

преди 9 години

Американските граждани във Фъргюсън, щата Мисури, се почувстваха окупирани от чужда армия, вместо от приятелски настроени квартални полицаи на патрул.***приятелски настроени квартални полицаи на патрул?! Lelio, kakvo si pila?

27

Анонимен

преди 9 години

Каквото и да правят техните управляващи не са по-*** алчни и зли от нашите.Цените им са ниски,заплатите високи.Какво от това че някаква *** общност в некъф щат вдига селски бунтове защото иска полицията да не и пречи когато краде и разрушава?Също така и да не ги арестувала когато си вдигнела ръцете..Хъмм странни приумици на цветнокожите *** ама тва нве им е БГ да им треперят и да им смучат задниците с умиление.А колкото за Ирак нещата са елементарни.Едните се оказаха страхливци или пр

26

хулио

преди 9 години

До АтанасовЛаик сте вий, другарю Атанасов.

25

Анонимен

преди 9 години

Ами...цял свят се бие с автомати "Калашников".-------не само целия свят, и в другите светове пак с калашников се бият, не щото е най-добър, ами най-ефтин е :)

24

Анонимен

преди 9 години

До МарксGleday na teb da te ne boli gazo,evreite sa mu bili priyateli,ti ne razbrali che evreina nqma priyateli toy se smqta za gospodar na sveta

23

Анонимен

преди 9 години

Пардон - Петрола пада А тука 2.60 - трябва ли България да обяви война на ЩАТИТЕ за да паднат цените ?Де да беше 1.6

22

КАЛИФОРНИЙ ПРАВЕШКИ

преди 9 години

До Кашчей Безсмертний 26Няма нищо странно,че цената на петрола пада,Добрия Чичо Сам се е погрижил с профилактична цел да намали "малко" приходите на Източния Голям Износител,така че няма никаква "странна" причина ,а сухи факти.