177

Константин

преди 9 години

Странно, живея в Сибир, в град Тюмен, но никакви проблеми с храните нема. Цената е такава, продуктите не исчезаха!

176

Анонимен

преди 9 години

Пияните *** още нищо не са разбрали какво ги чака -а тези , които ги подкрепят наистина са уникално злобни хора!!!!

175

Анонимен

преди 9 години

Напишете в гугъл "общественная палата рф" и вижте истинската новина.На *** може да и се иска нещата да са както в статийката и, но явно нещата са доста по различни.Всъщност новината е, че клонът на въпросната палата в Кубан е отворил телефонна линия за оплаквания от недобросъвестни търговци.

174

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 238 Няма да изпукате от студ, просто ще плащате повече за ток :) Ще имат проблем тези предприятия за които природния газ е суровина за производство, а не го ползват за отопление.

173

Анонимен

преди 9 години

Русия ще бъде и ще пребъде!! Дал Господ Бог!! Дано това стане преди демокрация да ислямизира и *** държавата.. и да останат българи на територията де :) Единствено Русия има интерес тук да има славяноговорящо, православно население.. Всичко останало е популизъм

172

Анонимен

преди 9 години

Абе руснаците от гладняма да умрат, не ги мислете тях.Мислете, ако врътнат кранчето с газта как зимата софиянци ще изпукаме от студ.

171

Анонимен

преди 9 години

православието е достатъчно да си сит.

170

Анонимен

преди 9 години

то още не са е почнало и вече се оплакват, какво ли ще е по-нататък...

169

светлото бъдеще

преди 9 години

Ей ся патриотично настроените руски богаташи ще зарежат вносните храни и ще минат на черен хляб, чер хайвер и православна водка и сельодка...Също така ще слязат от западните коли и самолети и ще се качат на ладичките произведени от православни и хетеросексуални фирми...Колко *** го вярват това ?Ако в Россия има нещо това е черна борса, от време оно...

168

Анонимен

преди 9 години

Като се прибирам в Бг имам да изпълнявам поръчки на доктори, компютърни програмисти, зъболекари и две аптекарки от Варна, тъй като живея и тук и там, не нося никакъв личен багаж, и куфара ми е с 20кг. заявки. Разбирам, че задачата ви е да ми изкарате думите незначителни ама погледнете цените на компютърните компоненти. Алтайските и манастирски елексири ги търсят много, хайвера сега излиза пресен от нерка. А като се връщам в Москва ме питат имам ли багаж- какво да взема дето го нямам там???

167

до 232

преди 9 години

Не се обаждаи от коневръза бе просяк

166

Пламен Петков

преди 9 години

До до 225"А ГОСТ е един сериозен държавен стандарт....ум да ти зайде."-Само каква наглост и безочие.Слугата не си дава сметка ,че се обажда от *** на Европа ,където няма никакъв стандарт.***,ти ядеш *** на европейските страни ,поради липсата не на стандарт,а на най-елементарни изисквания от ХЕИ.В България се увеличи цената на пилешкото и свинското месо без да са ни наложени санкции,а такава *** като тебе се радва ,че в Русия са наложени санкции.

165

Анонимен

преди 9 години

ГОСТ- а ако му погледнеш критерия, ще откриеш разлики в позволените Е-та в някои продукти, НО като цяло е престижно и безопасно стандартизиране. На фона на ЕС и США където има доста позволени ГМО добавки, руския ГОСТ е направо секира. Сладоледи и сирена ползващи "холандския прах" за сгъстяване тук се продават без него- в смисъл една и съща марка която в цял свят произвежда продуктите си, прави специално производство за РФ... Не бе ако искате да знаете то си ги има нещата в нета, що да съм ***?

164

Анонимен

преди 9 години

Каква цена плащат? Създадени с указ на президента на 17.08 са две ведомства по контрол на цените и качеството на продуктите попадащи под ембарго. Категорически е забранена спекулата и от вчера са започнали масово да се проверяват всеки магазин регистриран за продажба на съответните стоки. Цените са паднали, в момента се чисти остатъка, а договорите от други страни вече се изпълняват. Криза тук няма, Млечните продукти поевтиняха- спекула беше да купуват скъпо, нещо което и тук се произвежда доста

163

до 225

преди 9 години

А ГОСТ е един сериозен държавен стандарт....ум да ти зайде. Иначе повечето червени *** пишете от Москва, че откъде другаде?

162

до 224

преди 9 години

"Мозаците", серизно? Е стой си в Русия, ние тук и без това не те щем.

161

Десен

преди 9 години

Русофилите като ги чукнеш по мазолчето и подскачат. Чудя се обаче защо винаги защотавате управниците в Русия, а не се интересувате как живее обикновения руснак. Да те са търпеливи и горди хора най- вероятно и това ще изтърпят защото върху тях ще се стовари всичко това. Съмнявам се върхушката да зареже уйскито синьото сирене борото френските вина и да заменят мерцедесите с лади. Като сте такива защитници на Русия помислете за тези хора каква цена плащат заради мегаломанските мераци на управниците

160

Анонимен

преди 9 години

Сайтовете на големите вериги за хранителни и други стоки са достъпни за проверка по интернет- какъв е проблема, вместо да пишете глупости да видите летните акции с намаления които стартираха вчера в Перекресток и Ашан- цени много по-ниски от Бг. Пиша ви от Москва и знам за какво става дума, има си стоки и стоки неща които в Бг НИКОГА няма да намерят пазар, понеже хората дори не подозират за съществуването им, а и не могат да си ги позволят."Красная цена" е бренд за икономия и качество по ГОСТ!

159

поздрави от Русия

преди 9 години

чета и се смея, как ви промиват мозаците в Бг !!!

158

rusnak

преди 9 години

Цените на храните може и да се вдигат, ама като се сетя за КрымНаш и ми става много сито и готино. Още по сито и готино ще ми стане когато имаме ВарнаНаш и БургасНаш. Българските поплювковци нека си говорят срещу велика Русия, всичко ще им се върне тъпкано.