21

До 16

преди 9 години

Нали знаеш, че в САЩ отнемат децата на родители, които са под 18 г.Неотдавна у нас имаше някакво ТВ-предаване по този проблем. Наша социална работничка, поучително занарежда, че на малолетните и непълнолетни майки от ромски произход им помагали много хора в отглеждането на децата им, защото семействата били многобройни и повечето хора в тях не работели!От това съди какъв е халът на "компетентността" на кадрите, работещи в бълг.соц.служби! Ще поощряват оставането на деца при малолетни родители!

20

Анонимен

преди 9 години

До 25Аз не помня българин да е плащал някога за нещо! Нали трябва да минем по тънката лайсна,щот сме най-големите тарикати на света. Затова българин в чужбина означава просяк!

19

Поместете информачия

преди 9 години

Информираха ни, че 700 жители на Бяла черква настояват за изселването на 19 нагли, безнаказано вилнеещи хулигани, обединени в 5 ромски семейства.1. Някой от тези 19 човека работи ли?2. На каква обща сума възлизат месечно социалните помощи, които тези 5 семейства получават?Та да знаем колко плаща данъкоплатецът, за да осигури на 19-те гамена възможност спокойно да си безделничат и да тормозят цяло селище!

18

111

преди 9 години

До Анонимен -прав си но тя вече не се нарича България ,турскомонголскопакистансо е нищо повече , ама сега я давидим като няма българи кой ще плаща данъците на всички тези крадци и ПРЕСТЪПНИЦИ на една цяла нация

17

Анонимен

преди 9 години

До 12 Братле,ти не можеш да построиш дори кучешка колиба! Не се изхвърляй,решението е со кротце,со благо и много кютек!

16

Анонимен

преди 9 години

Положението в *** наричана все още България е катастрофално. "Новините" не са нищо друго освен криминална хроника. Тук застреляли някой, там асансьор убил жена, другаде някой пиян сгазил на пешеходна пътека човек, банка фалирала, кмет присвоил /откраднал/ пари, бабичка дала пари на ало измамници, натровили деца с негодна храна и т. н. и т. н. Нищо друго не се чува в БГ. Неволно се сещам, че преди 25 г. новините бяха: открили завод, изнесена продукция за износ, построена ВЕЦ, ТЕЦ, АЕЦ и т. н

15

Анонимен

преди 9 години

"Кметът на община Павликени Е.Манолов призна, че едва ли ще бъдат намерени законови мерки, с които проблемните фамилии да бъдат изселени. Той обясни, че семействата са собственици на недвижими имоти в града. Според него всички институции трябва да положат усилия ромите да бъдат приобщени и социализирани..."Прави впечатление, че не ромите, а институциите трябва да положат усилия!!!За подобен гьонсуратлък преди повече от 140 г. Ботев беше казал: "Ти го чакаш да се роди, а аз викам - умряло е!"

14

Цитирам

преди 9 години

На 05.02.2014 г. АТАКА предложи непълнолетни лица , които имат деца , да не получават помощи . НЕДОПУСНАТ ДО ЗАЛАТА ! (това го цитирам от документите с всичките предложения на АТАКА които бяха отхвърлени от герб , бсп и дпс и такива като това предложение "недопуснат до залата ) направете си сами изводите кой храни тези ...........роми !

13

Според мен..

преди 9 години

До всички коментиращи Според мен е необходима смяна на съдебната система , както има такива случаи в други страни. Изриване на старите и корумпирани кадри и нещата може и да потръгнат ,с тази съдебна система в този и вид няма шанс дори един.

12

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯКогато получат наказанието: <ЛИШАВАНЕ ОТ СВОБОДА> тогава са на издръжка от всички нас- работещите. Затова плащаме данъците, за да храним тези които всеки ден ни крадат.

11

Богдан Филов

преди 9 години

Дори и пехотинци,танкове и хиликоптери да сложат-файда!Като си тръгнат пак ще бъде същата свинщина. Идеята е да се сложи край на тормоза. Вместо това те само замазват положението времемено. Нужни са крайни мерки!

10

ХХХ

преди 9 години

Аз знам решението на проблема ! Нека да бъде построен новият Аушвиц !

9

да си спомним

преди 9 години

Това е цената на евроатлантическите "ценности" и т.н. бг демокрация.На времето при лошия бай Тошо ,всички *** работеха и слушаха.

8

CA

преди 9 години

Аз лично не знам за такъв недвижим имот устойчив на ***

7

freelancer

преди 9 години

не мога да разбера как "държавата" толерира шепа ***....или у панделата или да се махат изобщо от страната ни

6

Анонимен

преди 9 години

От това, което показаха в репортажа по телевизията снощи, се вижда как едни *** искат да бъдат изгонено от селото други ***- страхотно недоразумение.

5

АНТИМУТРА

преди 9 години

Какво значи нагло държание!!!!!!Ако са извършили престъпление да ги арестуват и у панделата по 4-*** в килия да не заемат място!!!!нещо тук не ни се казва всичко!!!!!!!!!!!

4

Анонимен

преди 9 години

Айде да се вдигаме!Някой гоуем да организира шествие в селото с елементи на бой!Идвам!Нека да отидем там 5000 човека и да изринем ***!!!

3

Анонимен

преди 9 години

na srestata glei da mu reznes kvitanciata

2

Анонимен

преди 9 години

"Според него всички институции трябва да положат усилия ромите да бъдат приобщени и социализирани."Тоя нещо не е с всичкия си.