195

Жики

преди 6 години

До АнонименАми ко прайш там?

194

Бойко Ангелов

преди 9 години

Традицията в източните страни е главата на държавата да крие личния си живот,в случая с Путин ,това е жизнено необходимо за самите деца.Традицията в САЩ е да показват ПОКАЗНИЯ си личен живот,който обикновено няма нищо общо с истинския и това води до много медийни "бомби",с които се развлича простолюдието.Чак след края на мандатите ни стана ясно.че Рейгън е бил болен от Алцхаймер/!!!/,Буш-алкохолик и прочие.Скоро ще разберем,какъв е бил и Обама,наистина.За Путин е ясно,че е боец и умен стратег.

193

BBB

преди 9 години

От коментарите изчетени до тук, отново разбрах, че по - изкукала нация от нашата няма по цял свят!

192

До Tina

преди 9 години

Подозирам, че Путин и Людмила не са се развеждали в пълния смисъл на думата. Но човек без семейство е по-малко уязвим. Това, което става в момента с Русия и САЩ, е подготвяно през годините и от Кремъл са били наясно какво се задава.Дали помните скандалите с предполагаемата му връзка с Кабаева? Не мисля, че Путин би позволил името му да се замесва в евтини булевардски истории. Нищо, че и той е човек.

191

Анонимен

преди 9 години

До Някой 256Как да ти сложа минус на първата част от изречението и плюс на втората?................

190

Tina

преди 9 години

Винаги съм смятала, че изключителната жена до Путин е Людмила.Не е лесно да отдадеш целия си живот на това да следваш мъжа си. Не всяка жена може да го направи.Накрая Путин постъпи справедливо и й даде свободата, която предполагам, че тя е искала отдавна... Дано се грижи за нея, да има спокойни старини.Когато си добър политик, когато си извадил държавата си от блатото и я водиш напред - имаш право да запазиш личния си живот за себе си...

189

Анонимен

преди 9 години

До АнонименЦру му търси близките ли?:))Ми едната му щерка учи в Масачузетс и сега е женена за Южно Кореец.Другата живее от години в Швейцария.При руснаците всичко е борба между резил и фукня.Всичко е заради шлайфането на имиджа.

188

Анонимен

преди 9 години

Разкажете нещо за нашия президент, че да имаме критерий.

187

Анонимен

преди 9 години

Сега ме запознайте със своя личен живот- кога ви казват какво да казвате.

186

ЗОРО

преди 9 години

До демократ,А ТИ СИ ЖАЛЪК.....

185

Божо

преди 9 години

Винаги ще има мизерия, докато има хора, които подкрепят диктатура във всякакъв вид !!! Човешката глупост е безгранична !!! дребните диктатори разчитат на нея !!! Това е като обяснение на жена, която казва , че мъжът и я бие, но когато не я бие, е много добър :(((

184

Анонимен

преди 9 години

putin moje da e vsiakakyv, no e dobyr ba6ta. dezata nikoga ne sa vinovni, 4e sa se rodili v taia ili onaia familia.

183

демократ

преди 9 години

Руския президент постоянно с противоречиви мисли"Аз мъж ли съм или съм Путин?Е ще им докажа на света че съм голям мъж 167см ,и много умен"

182

Анонимен

преди 9 години

Божо, САЩ може и да са "нормална държава" , но всекдневно побъркват останалия свят. Помни ми думата, нищо няма да им се размине.

181

Анонимен

преди 9 години

Един човек, ако си е заложил главата в торбата, трябва да е неуязвим. Когато залагаш собственият си живот е лесно, но когато трябва да жертваш живота на близките си , моментално те прави уязвим. Предполагам ,че ЦРУ-то от години търси яростно близките му. Нищо чудно човека и затова да се разведе, за да спаси съпругата си.

180

Анонимен

преди 9 години

Само Чък Норис има по-таен живот от Путин !

179

Божо

преди 9 години

Убедихте ме - Русия е най-демократичната държава , а путин е най-демократичният диктатор !!! Никога не трябва да се сменя един диктатор, защото е безсмислено - следващият диктатор ще е още по-демократичен, а демокрацията е лошо нещо !!! Путин е единственият , който може да управлява галактиката , а дъщерите му ще управляват вселената:))) Глупостта е смешна, но когато е облечена във власт е СТРАШНА !!! Ако Русия беше нормална демократична държава, светът щеше да е много по-приемлив !!!

178

Някой

преди 9 години

*** ми е адски не симпатичен, обаче за това е прав неговото семейство си е негова работа.

177

Анонимен

преди 9 години

До АНТИОВЦА---------О, боже

176

начо

преди 9 години

демокрацията в русия се състои в това или да славиш путята или да мълчиш. колкото това,че китай и русия били демократични и нормални,мога само да се смея