31

Анонимен

преди 9 години

Защо булгарския патриарх мълчи?Искаме специална служба във всички църкви срещу крадците. Очаквайте официална служба-Анатема за всички крадци.Защо българските митрополити мълчат?Искаме спешно цурковно съвещание и специална служба срещу крадците на милиони честни и трудещи се българи.Стнахме за срам на ромите.Смеят ни се и искат Пеевски за депутат.Хората гладуват.Брюксел нищо не направи.Путин също.Политици и полиция-абсолютно нищо няма да направят.Един виновен няма.

30

честит

преди 9 години

До 31... От нас Неможещите, към вас Можещите с повече от 100 000 депозити. Маме, ти с колко олекна? Хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха хаха

29

тони

преди 9 години

Няма ли кой да издири тоя крадец Цветан Василев да върне парите на хората ?

28

факти, факти

преди 9 години

ктб дължи 3 милиарда на вложители. бнб печата 3 милиарда, за да 'оправела оборота'..държавата гарантира до 100.000 евро на вложител, независимо за коя банка става въпрос. във фонда за гарантиране на сметките има само 2,3 милиарда лева...а банките у нас са към 20..сега питам: 1. кой изяде парите от фонда; 2. как гарантираме влогове, като не можем да оправим бакиите и на една банка; 3. ще се унищожат ли 3те милиарда банкноти в ктб, ако целта на бнб е само да 'има пари за обръщение'..баси държавата

27

Анонимен

преди 9 години

Можем само да съчувстваме на хората към днешна дата, коментира Близнашки.....Аз пък нямам пари в КТБ, но мога само да ви го туря към днешна дата - на всички политици!

26

Анонимен

преди 9 години

Колко ли трябва да си заблуден за да си мислиш, че пари се правят с талант и "можене" :)Още си млад, ще разбереш как стоят нещата.......................Пари наистина се правят с талант и можене, но на запад ...с бандитизъм, мошеничества и връзки с властта се правят пари в Русия и за съжаление в България...а заблудения си ти, ако си мислиш, че *** в която живееш е норма. Но за хора изцапани от комунизма като тебе нищо няма значение ... вие сте болни

25

Бачкатор

преди 9 години

Защо се вълнувате толкова за влоговете над 100 000Е, не е страшно да ги има човек. Но виждам че предизвикват големи душевни проблеми у тези които ги нямат. Приемете факта, че нямате талант и работете за да ги спечелите, ама не като каубои! :) Или както каза Тренчев, ставайте партизани и почвайте с мандри. Тези пари са в икономиката и дават хляб на някой като вас по-неможещи. А като данъкоплатци ще платите за гяволъка на Искров, Прасето и *** на ЕКомисия за неспазване на законите.

24

искрова

преди 9 години

иван искров е редно и тои да си ходи без заплата докато се реши проблема с ктб.

23

Виенския фонд

преди 9 години

Няколко видни представители на бившата висша номенклатура живеят постоянно в чужбина, предимно в Австрия, без да е ясно какви са източниците им на доходи. Първият от тях е покойният вече член на Политбюро на ЦК на БКП и вицепремиер Огнян Дойнов. Рядко се връща в България Стоян Марков, първи заместник-председател на Министерския съвет в последните две правителства преди 10 ноември 1989 г. Във Франция и в Америка пък се подвизава скандалният бизнесмен Бисер Димитров, зет на бившия главен прокурор Иван Вачков.

22

ДРЕБЕН ВЛОЖИТЕЛ

преди 9 години

ЛИЦЕМЕР

21

Анонимен

преди 9 години

Иван Искров и надзирателите от Банковия Надзор си получават заплатите и продължават усърдно да понаглеждат банките. Хубав живот.

20

ИСТ

преди 9 години

Да се освободят разплащателните сметки в КТБ. Тези пари движат бизнеса и плащат работни заплати и осигуровки. Депозитите над 100000 евро са излишни пари,дадени на заем на банката за печалба. Все едно че си дал колата си под наем,човека катастрофира,умира , колата е разбита и нищо не получаваш. С огромните депозити трябва да се занимава прокуратурата,ако и тя не е с огромни депозити.

19

Demos

преди 9 години

*** на Плевнята да съчувстват? Това не звучи сериозно. На мен ми звучи като анекдот в стил "Хитлер рони сълзи за нещастните евреи, които измират в лагерите на смъртта". Този марионетен кабинет проправя единствено пътя на новоучредената коалиция БОСТАН към властта. Да ви е честита новата власт. Боко ще ви лъже, а Доги ще ви оправя ... в бостана!!!

18

Анонимен

преди 9 години

*** за сега е единствената проверена и издържала на реален стрес-тест в БГ. Според мен това е добра атестатция за тази банка.

17

Анонимен

преди 9 години

Що сте такива тапири , сегашния кабинет , , , , нали заради тия банки си отидоха червените *** , какво искате от тоя кабинет , , , , ?

16

Кака Пена

преди 9 години

Този "технически" кабинет не е Кабинет по същество. Но въпреки това, може да спира големи инфраструктурни проекти като ЮП, но не може да помогне на гражданите си за вложенията им. ПРОДАЖНА ***! Хора, ако възпитавате децата си в родолюбие, те няма да търпят подобни продажници. Изтървахме вече 2 поколения последните 30 години. Учете децата си да обичат българското, за да няма такива *** в управлението.

15

123458

преди 9 години

Със съчувствие вложителите в българската банка не се хранят и лекуват. Лицемерието не решава проблема.

14

Анонимен

преди 9 години

Значи кабинета може да подменя с хора на герб , мазните постове в държавата ,а да спре това което герб направи с банката не могат ? Интересна работа !

13

Анонимен

преди 9 години

как не ви е срам.хората изнемогват ще стане страшно още малко ви чакат.

12

Гошо...Тъпото

преди 9 години

В основата на тази...далавера с КТБ е Боко.Като премиер,разпореди на Дянков да застави държавните фирми и обороти да минават през тази финансова...пирамида.Всеки,даже и *** като мен,може да разбере,че това е направено за лично облагодетелстване;комисионните са за милиони.За това и БНБ,на която пак правителството на Боко назначи за шеф Искров си затваряше очите и даваше...заден,а мислите,че не са виждали кражбите на милиони ли.Ако Дянков се...разприказва,Боко трябва да замине за Марс,еднопосочно