58

smaZanGuLub

преди 9 години

Проблемът в БГ е, че като има гражданско неподчинение (от сорта ББ и поскъпването на тока) българи бият българи. А в участъка може да си те утрепат и после да измислят оправдание. Дори не ми се мисли за Сейнт Луис, Мисури, когато знам че ако съм в правото си да си изразя мнението никой няма да чуе, а ако предприема нещо ще има шанс да умра от пребиване. Макар, че пак ще направя каквото мога, просто е тъпо че е факт.

57

м...

преди 9 години

ЗАЩО НЕ СИ ВНЕСЕМ МАЛКО ОТ ТЕЗИ ПОЛИЦАИ.....

56

Както вече писах

преди 9 години

До Анонимен70--Никой не му пука за ***,проблема е друг--САЩ се позиционират като етикет на правова държава--нали така.А се оказва,че не е --и нетрябва да учи останалият свят как да живее.Вашингтон се отнася към всички държави по света като че ли са безгрешни и богоизбрани.Разбира се че *** си заслужава куршума,но защо се е стигнало до тази ситуация-значи в обществото има проблем?Е тогава имат ли право Б.Дом да налага своите виждания над останалия свят??? Тук е "ключа от бараката"....

55

Анонимен

преди 9 години

братя ***, бързо към сейнт луис и лос анджелис, там много хубаво, топло, вода без пари и дават помощ..и ще бъдете бели :)

54

Анонимен

преди 9 години

на мен ли само ми прилича на *** история това? 'баща на 6 деца', 'оказал съпротива и буйствал', 'имал нож'..и се почва песента за расизма, макар че президентът на държавата е ....черен..?!?..много интересно, ако и полицаят, който е стрелял, беше черен, какви щяха да са обвиненията към него?

53

лично мнение

преди 9 години

Американският печат не ме интересува, по простата причина, че съм етнически българин и живея в Република България, която е държава членка на Европейския Съюз.По тази причина се интересувам само от българския и европейския печат!За мен такива статии тук, в България, са чист спам.

52

SS

преди 9 години

Какви са тези черни овце американски? Как може след такъв изблик на расизъм всички чернокожи и цветнокожи да не се надигнат и да раздрусат цяла Америка? Ами то така ще си продължи - през ден ще разстрелват показно по някой от тях...

51

****

преди 9 години

До Анонимен 70ха ами за какво да ходят тогава в Америка като и там е като в България белите роби хранят черните тарикати

50

Анонимен

преди 9 години

сащ са държава където законът се прилага еднакво за всички,дали е сенатор,дъщерята на Клинтън или цветнокож психар или това е държава в която има държава. законите са строги и хората се отнасят много сериозно към реда, задълженията ,правата и свободите. при три регистрирани кражби,присъдата за четвъртата е доживотен затвор независимо дали е за чифт чорапи или парче пица. тук в бг имаше случай на съден с 36 присъди и два пъти повече ареста да бъде на свобода

49

Анонимен

преди 9 години

Колко от пищещите тук са били в САЩ? Почти никой. Америка не е идеалното място но има ред и е помислено за всичко, стига да спазваш правилата. И ще ви кажа, експлоатирания е белия човек между 25 и 45 години които работи здраво и храни милиони черни които живеят от помощите за деца, не учат и не искат да се социализират. Често ще видите черни в кабрио с надута музика бавно из квартала. Ето защо никои не ги обича но те използват проблема да показват като расов а не е така. Има прилика с това у нас

48

Stefko 88

преди 9 години

застреляха една печка размахваща нож.. е екстра така трябва , защо вади нож?

47

анонимен

преди 9 години

може би така трябва да се действа.извършиш нарушение, задържат те,оказваш, съпротива гръм в челото.нашите цветнокожи изнасилват, крадат,убиват имат по 10-15 висящи дела и пак са на свобода и вилнеят.а може би и адвокати и съдии да се стрелят те също са съучастници и то големи.

46

SS

преди 9 години

https://youtube/watch?v=0AG_-EXd9Eshttps://youtube/watch?v=g-xHqf1BVE4А аз си мислех, че наще са големи б***и и сега се извинявам за мнението си.НАЩЕ СА ТЕМЕНУЖКИ В СРАВНЕНИЕ С US Б****Е

45

мм

преди 9 години

това не може да е станало във великата демократична америка. Веднага да се търси отговорност на журналистите на статията ( за справка James Risen) и за наказание да напишат по 100 статии как диви кучета разкъсват политически затворници в Северна Кореа!

44

Зиг

преди 9 години

Дали междувременно няма застрелян нито един бял от полицията някъде из щатите? Но за това няма да се пише. Не е в интересите на тамошния БХК.

43

избирател

преди 9 години

До Одисей 1Миналата година и тази година гласувах за Атака. През октомври пак за тях ще гласувам.

42

БАРАК ОБАМА

преди 9 години

Е нали уж в Америка нямало расизъм и никой не биел ***? А тъпите руснаци при всяка среща с американците питали:"А вие защо биете ***?" А то никой не бие *** в Америка и никой не ги убива. Ама как да го обясни на тъпите руснаци?

41

Шоп

преди 9 години

Ерик Гарнър, на 43 години и баща на шест деца, оказал съпротива--------------- Нормалните бащи на 6 шест деца обикновено са кротки бачкатори, които не се налага да бъдат арестувани. Тук става въпрос за самозабравил се маймун, който се е размножавал на социални помощи.

40

:-)

преди 9 години

До Одисей 1Яд те е, че и ти не можеш като тях, нали? :-)

39

:-)

преди 9 години

До АнонименИскам България да е "бедна" като Америка :-)