158

християнин

преди 9 години

Правилно, доброто отношение в корана е само за ислямистите/мюсюлманите. Всички други според тях са неверници и трябва да се унищожават. Ето затова исляма не трябва да се допуска никъде по света. Да не говорим за отношението към жените, никакви права за тях - там темата е огромна и много щекотлива. И колко още правила, налагащи подчинение... Отидете в едно българско село със джамия, хората са наплашени и не могат да гъкнат от местния имам и лидера на дпс. Ако младите успеят да избягат е ОК.

157

Марк

преди 9 години

До до 212В Корана е записано , че неверниците трябва да се унищожават! Те не са хора! Миролюмбивите послания в Корана се отнасят за отношенията между мюсюялманите, но не и за отношението на мюсюлманите към неверниците! И стига с тази политкорекност и толерантнст, защото скоро ще се озовем в Европа, в която ще има няколко шириятски държави!

156

до 212

преди 9 години

исляма не е религия в която пише, че може да убиваш човек.... точната и единствена религия в целия свят, където е позволено да убиваш човек е юдеизма.... вземи проучи преди да пишеш простотии....

155

Гуньо Простия

преди 9 години

До jonchoВиждам ,че не долавяте иронията ми към коментара Ви,но поне използвайте нормален език.Да пишете с латински знаци на български ....не искам да ......квалифицирам.....

154

joncho

преди 9 години

Koe mi e prostoto be gospodin Gunyo? Ti ne me piznavash koeto ne ti dava nai-malko pravo da izpolzvash obidni kvalifikacii sprqmo men..

153

Гуньо Простия

преди 9 години

До JonchoТи си по-*** и от мен бе червенков....

152

Анонимен

преди 9 години

Demokratichni bombandirovki do dupka za rqzanite..

151

Joncho

преди 9 години

Приятелчето на Бойко Тиквеника - емира на Катар е главния спонсор на тези изверги , които за жалост са въоръжени с БГ оръжие

150

Трезвомислещ

преди 9 години

Жалко за невинните!Защо Америка, Англия и сие не са съпричастни и с невинните, които загиват в Югоизточна Украйна!?! Нима те не са хора? Да не би да са втора ръка хора?!?Какво излиза - за моето си ме боли, а чуждото - все ми е тая, стига да си прокарам интересите!Стига с тези двойни стандарти! Човешкият живот трябва да се цени!

149

Анонимен

преди 9 години

убийството на един човек е трагедияубийството на хиляда човека е статистика

148

Наблюдател

преди 9 години

Джеймс Фоули има ли връзка с полицая Аксел Фоули от Беверли Хилс?

147

нaд вaс

преди 9 години

Джихaдистите сa плaтени нaемници финaнсирaни от същите които уж сa против тях.Не се ли нaучихте, просто стaдо офце,че терористи несъществувaт?Вие сте aбсолютнa изгубенa инкaрнaция.Истинaтa е пред очите ви ,но сте слепи зa нея.

146

Анонимен

преди 9 години

Ислямът е религия на примитивните народи. Коя друга религия убива невинни в "името на живота". Грешката на развитите държави и преди всичко Щатите е, че решиха да внасят "демокрация" там, където никога не може да съществува такава.Тя противоречи на законите на шериата.

145

Мария

преди 9 години

До ЕТО ВИДЕОТо!!!Който се интересува,може сам да потърси.Аз не искам да гледам ужасяващи неща.

144

МСМ

преди 9 години

На исляма сам по себе си му няма нищо - обаче откачените радикални ***,които го налагат със сила, в крайност и като си измислят/добавят разни допълнителни идеи и правила, го разкривяват до неразпознаваем облик. Не бива да се забравя, че исляма е на основата на християнството все пак, и че между двете религии има прекалено общи нещо - принципи, светии, правила, празници дори... Обаче е време западните ***, които докараха т.нар. арабска пролет, какво ще правят с новия си резултат - ИДИЛ?!

143

Анонимен

преди 9 години

Ислямът е едно от най-лошите неща, които са се случвали на човечеството. Ислямът трябва да се забрани със закон във всяка една нормална държава. Религия, която тъпче правата на човека и изкуствено го натиска да си стои със средновековно мислене. Я си помислете, ако масовата религия беше ислям - тогава нямаше да има цивилизация, забравете за всички удобства, електричество, автомобили, всичко. Ислямът е съвременната чума, дано света се отърси от тази болест.

142

ЕТО ВИДЕОТО!!!!

преди 9 години

bestgore/beheading/islamic-state-executes-journalist-james-foley/

141

ххх

преди 9 години

До xxx 201Муйо, не ми взимай ника.

140

ххх

преди 9 години

До Колелото и историятаТея "смели мъже" като дойдат да ти резнат яйцата и гръцмуля пак да ги славословиш.

139

Анонимен

преди 9 години

всъщност няма извинение за това убийство. отвлечен от няколко години, по времето, когато америка снабдяваше с оръжие и подпомагаше ислямистите. още тогава е нямало от какво да се оплакват. сега избиват мирни хора, това го няма в исляма. тези са просто *** и колкото и да не харесвам американците и отвратителната им политика, този път всякакви удари, бомбардировки и прочие срещу тези *** от исил са оправдани и на място.