9

до 8

преди 9 години

Особено "медии" като тая

8

до 2

преди 9 години

От запада идват пияниците и тийновете, защото ние така си го направихме. Ужасни хотели, отвратителна храна както по заведенията, така и в хотелите, лошо и неприветливо обслужване, презастрояване и лиоса на каквото и да е отношение към клиента.Гледат на теб само като на касичка, а не като на инвестиция.Ако ти хареса нали догодина пак ще дойдеш, ще препоръчаш и на приятели.Почивка тук-не мерси.На запад може и да е по-скъпо но с кеф си давам парите

7

Анонимен

преди 9 години

До 8На журналята им дай да разпъват локуми за убийства, катастрофи, наводнения, пожари, войни и всякакви катаклизми .Защо трябва да пишат за нещо смислено, като то не превлича внимание и не се "харчи" .

6

Анонимен

преди 9 години

На туризма му удариха нож ЖУРНАЛЯТА с черния пиар за българските курорти и българската природа .Това усили туризма в Турция, на някои от които явно тя плаща .Като добавим и апокалиптичните прогнози на нашите псевдо метереолози, академици (от БАН) ...

5

Българин

преди 9 години

Априлци е най-слънчевото място в България, място, което те зарежда с позитивна енергия.Заповядайте.

4

от СТАРИЯ НЕСЕБЪР

преди 9 години

850 метра градче - хиляди проблеми от двайсетина години, защото на алчните несебърлии им е изгодно така!Искат да отделят Слънчев бряг като отделна община, за да се краде още по-нагло!

3

Анонимен

преди 9 години

До ХА-ХА-ХА !Всичко прави рекет по мафиотски начин!

2

Иво

преди 9 години

До НИКОГА ВЕЧЕ ГЕРБ !застреляй се, платен драскач! Много, ама много си смотан!

1

бай Х

преди 9 години

Като се добавят и милиардите, които пращат на роднините си тия 2-3 милиона бежанци, които мафията прогони в чужбина, и европейските пари, какво излиза, че НИЩО не можем да произведем, всичко идва "отвънка". Матрял за чудо и приказ, шЪ сЪ опраЙм.