23

Хан Аспержи

преди 9 години

681-во лето изработих тези тефтери, за да си водя бройката на славянките, преминали през шатрата ми...не съм предполагал, че след толкова години ще се ползват по такова нелепо предназначение.

22

Рали1

преди 9 години

До 22,Още не сме научили уроците от историята си или въобще не я знаем!Постановление 1216/8.10.1958 г. Задължава Министерството на земеделието игорите до 1 януари 1960 година... да настани на работа в държавните земеделскистопанства не по-малко от 1000 *** семейства, като им даде жителство населищата в чиито райони се намират стопанствата ...и построи за тях евтини ихигиенични жилища на обща стойност 4 000 000 лева. Давано им е,строено им е,интеграция на тези НЯМА и няма да има!

21

Да не преиначават!

преди 9 години

В Бяла черква става въпрос не за отхвърляне на *** и неприемането им в обществото, а за остър протест на цялото тамошно общество срещу факта, че малка група престъпници не са в затвора и вилнеят безнаказано, при това са въоръжени. дори за дребно хулиганство, когато е рецидив, е редно да се отива в затвора - никой не е длъжен да търпи гамени. А в случая имаме гамени, които по цял ден демонстрират хулиганско поведение, допълвано с кражби, побоища и изнасилвания!

20

Живеем в условията

преди 9 години

на демокрация, не на тоталитаризъм. Ще се промени законът, след като едно селище,вкл. и ромите, е въстанало срещу 19 човека, които вече са изгонени от няколко други населени места заради зулумите си.Никой няма право да задължава което и да е населено място да приеме тези 19-те!Има предостатъчно запустели села,около които плодородна земя дал Господ! Ще ги настанят там.Никой няма право да тормози останалите хора,а тези 19-те са си привилегия

19

Рали1

преди 9 години

"България е загубила над 2,558 млрд.лв.от младите"-загубили сме от децата си или загубихме децата си!Безвъзвратно и завинаги!Отивайки да работят в чужбина,посягайки към алкохол инаркотици.Колко програми има за младежка заетост и колко пари се хвърлят на вятъра?Къде да отидат да работят като трябва да изчакат други да се пенсионират?Колко работни места откриха тройните дето лъгаха и обещаваха в хиляди?Какво се плаща на един млад човек,който трябва да отглежда и деца?В бяла държава може,но тук губ

18

инженер Ганев

преди 9 години

Няколко милиона мишлета,се качват във клетки-ковчези,и се нагласят асансьорни досиетаот специалисти експерти!

17

Срам ме е

преди 9 години

Срамота! Както винаги трябва да загине някой за да се сетят да си свършат работата...

16

Евро Пси

преди 9 години

До Анонимен 14Хубавата земя случи на дебелокожи Балкански ***!

15

уплашен

преди 9 години

Като знам какви експерти са, ме е страх да отида при кмета по важен проблем!

14

Анонимен

преди 9 години

Писна ми от тия смешници. Дали 20000 лв за ремонт на асансьора,сменили всичко но сигурно спирачните обувки които са на стойност 100 лв.не ги сменили.Защото трудно се сменят,а и кой ги гледа тях.Новите млади пишман асансьорни техници работят с европейско качество и подменят всичко-двигатели ,въжета със сертификат -произведено в китай.Спирачни конусни обувки ,които при скъсване на въжето просто заклинват асансьора. По рано бяха дървени и пак не отказваха.

13

Анонимен

преди 9 години

Няма смисъл вече от нищо, затваряйте 1300 годишния тефтер и да приключваме. Сметките не излизат и това е. Язък за хубавата земя, не случи на хора...

12

Анонимен

преди 9 години

Вкарваш отговорните в затвора за по 10 години!!!!!Останалите занимаващи се с подобни дейности ,сами ще се хвърлят да си поправят съораженията!!!!Отговарящите за язовирите и всякакви други работи,щом има пострадали,значи са виновни и затвор!!!Така ще се спре с дебилщината!!!

11

Анонимен

преди 9 години

Защо ли щом чуя думата "Експерт" настръхвам?

10

Анонимен

преди 9 години

В държавата на врачките липсва далновидност.Ужасяващи практики във всички сфери на живота.Контролните органи са подкупни и липсва професионализъм.Един изпечен тарикат в своята област може да ги върти на малкия си пръст и без рушвети.,защото са тотално *** сложени благодарение на шуробаджинащината.Знаят да тормозят честните и добродушните,които не знам,защо изпитват някакъв респект към тях.Да си припомним и банковия контрол от страна на БНБ.От къде започва началото не знам,но края не се вижда.

9

Анонимен

преди 9 години

Няма как да не се случват подобни трагедии. Всичко е много старо. Не говорим за произведено през 1989 г., а говорим за много преди това. И не са само асансьорите. Има Икаруси в София произведени 1982-84 г (линия 120). Да не говорим, че има трамваи широколинейки, купени "втора употреба", немски дето са произведени 1965 г. (!!!). Даже немските туристи се снимат с тях за спомен, не вярвайки, че те са в движение. Такива са линии 22 и 23. И после като стане нещо не дай си Боже кой е виновен? Ватмана?

8

Анонимен

преди 9 години

Не вярвайте много много на преброяването, защото на много места българите се пишат ***. Да, правилно сте прочели. Защото ако са "***" имат много по-големи права. Вс много населени места се пишат ***. Имат прао на помощи, полицията не ги закача, държавата започва да се държи по друг начин с теб.

7

Драго

преди 9 години

На снимката е джипа на гражданска защита....пожарната в софия са го препоядисали как не ги е СРАМ . Сега с пак ще се наложи да го пребоядисват .

6

Анонимен

преди 9 години

Някои хора упорито искат тази държава да не се променя. Обичат си "комунизЪма" и това е.

5

Анонимен

преди 9 години

Тия със солиден тен вече са мнозинство, просто още не е съобщено официално, при следващото преброяване всичко ще лъсне. При миналото преброяване в 29% от населените места българите вече бяха малцинство, за съжаление.

4

бай Манганьо

преди 9 години

До ИСТИНАТАА&е като гледах по телевизията и местното население беше със солиден тен.......