88

Четящ

преди 9 години

КТБ е голямата конфузия на цялостното положение в страната. Уж навсякъде специалисти и все кадърни, а пък все дефицити все не им стигат парите и все нещо не име ясно. Кьор- фишек ми се струва това съобщение. Ако някой имаше интерес да подкрепя банката то това щяха да бъдат сегашните акционери и то само ако предварително не са си по някакъв начин прибрали вложените в това начинание пари и ако естествено "коня вече не е отишъл в ряката". Иначе да дойде външен фонд? Защо? Какво ще иска? Я помислете

87

Анонимен

преди 9 години

Западна Европа пази парите си от крадливия БГ политик.В никакъв случей няма да си сложат сами главите в торбите.Банков съюз?да, ама не!

86

Анонимен

преди 9 години

След машинацията КТБ по-смъртно Брюксел няма да ни допустне в общия банков съюз.Хората да не пасат трева.Нали,ако това се случи,после техните глави ще хвърчат,че са допуснали супер крадливи политици и ченгета да се откраднат и парите на западни европейци.Докато българ.народ не изгони полит.,коитони окрадоха никъде няма да ни пуснат.

85

Анонимен

преди 9 години

Ти нас за *** ли ни взимаш,*** крадлива,комунистическа.

84

Анонимен

преди 9 години

Я, чиба! Чакате тояга.

83

darcas

преди 9 години

С източените пари от КТБ Цветан Василев е регистрирал офшорка, която сега ще спасява КТБ. А КТБ трябва да бъде спасено, не заради парите вътре, а заради схемата по която са раздавани кредитите, измамата чрез която са набирани депозитите и мръсната тайна на всички правителства - какви суми държавата е държала в тази банка, за да може тя да финансира медии, да купува гласове, съдии, прокурори, да пере пари и да участва във всички схеми на олигархията?

82

Ррр

преди 9 години

Това е една голяма ЛЪЖА

81

Анонимен

преди 9 години

Още малко ще ви потърпим и измисленото служебно и другите крадливи ООД -та наточели се за държавната софра.Кой стой зад мощният луд фонд Близнашки и Плевнелиев?Имуществото на крадците политико-олигарси да не го подарим на мощни луди фондове под формата пепел.

80

някой на 60

преди 9 години

Айдее,втората вълна на крадените пари през кумунизма ще се върнат като инвестиции.Забравихте ли,че тази банка се създаде точно от виенските васали начело с главният касиер Огнян Дойнов и бившите кумунисти изнесли парите.Доказва се че КТБ е банка на червената мафия и нейното ръководство е точно във Виена.Айде народе вярвайте още на тия кумунистически олигарси и крадци.

79

яя

преди 9 години

когато някой усъмне с дупка между очите и нещата ще потръгнат.апъ искров има и семейство.аз за загубен милион ще му затрия семето.и на банкянския тарикат ще му сложат амулет.дошло е време да се плаща

78

Анонимен

преди 9 години

Голем ми е дерт дали ще възстановят на Веждито парите!Направо,че умрем от притеснение!

77

параграф 22

преди 9 години

Аман с тези номера за ***!Оставихте арабския фонд и се прехвърлихте на виенски.След него със сигурност ще се появи и "мощен марсиански фонд" и така,от фонд на фонд,от отлагане на отлагане на предизвестената смърт,докато му дойде времето някой да ви прати картичка от ЮАР,а "родната полиция" и Интерпол да о0бявят за неоткриваем.Ха-ха,много изтъркан номер,за изтъркани овце.

76

Анонимен

преди 9 години

ami kade vasia v koi djob ,viena razpolagali smatki ...

75

pastoral

преди 9 години

интересно е да се знае, дали този базиран на виена фонд, който е приватизирал чехия, русия и други страни е запазил и предприятията, които е приватизирал. т.е. колко процента от "приватизираното" е доразвито, а не доведено до колапс и фалирано нарочно за да не носи със себе си конкуренция на "богоизбраните". наричали ги били "луди". аз пък не знам някой, който да нарича диаманд диамандиев, шорош и мадов луди.

74

Сандо

преди 9 години

еййй комунски гадни мастодонти вееее

73

Анонимен

преди 9 години

83Ще ти се Сорос да купи КТБ но не би!По-скоро Сийка от Горубляне ще е заинтересована от банкрутиралата каса на *** Лостов.

72

Радка-пиратка

преди 9 години

само да те гепна, дънките щи цепна

71

Къв фонд бе балъци

преди 9 години

"Банкерът-беглец Цветан Василев се крие в ЮАР! Притежавал имение на 70 км от къщата на Веска Меджидиева"

70

Анонимен

преди 9 години

Мощен, мощен, колко да е мощен.............Тоя цайс на снимката си е професионален балък.Тези *** ще закопаят тази територия.

69

Loli

преди 9 години

Ta te i malkite deca znaqt kakvi sa tezi "хората от Виена" -dyrtata komunisticheska nonenklatura !