6

Анонимен

преди 9 години

До sallaadinMnogo si prav. Trqbvashe mi 2 godini I nqkolko smeneni darjavi da razbera che ne mqstoto pravi chovek shtastliv, a nachina na mislene I do tova kolko presledva mechtite v jivota si.

5

sallaadin

преди 9 години

Любимият ми сезон за разходки в Санк Петербург е есента, невероятно хубаво е има нещо, което ми напомня на хубав есенен ден в някое от нашите подбалкански градчета, меланхолията, която ме е обземала там, е същата която почевствах и в Сан Франциско, когато се шляех ... Та мисълта ми е, че човек може да бъде еднакво щастлив навсякъде, ако знае какво харесва и е свободен и в мислите и в действията си и не му .... за мнението на някой друг, което не съвпада с неговото.

4

До 2

преди 9 години

Да заинстересувани сме от руската култура, музика и т.н. ... но тя беше прегазена от един сифилистик на име Ленин, юдомасони нато Джерджински .. именно нашите освободители, именно едни от най-великите и достойни хора на 20-ти век бяха ИЗБИТИ от шайка продажна престъпна ***. Руския юдо-масонски ипериализъм буди само презрение.

3

никой си

преди 9 години

Айде, руските фашисти веднага взехте да сипете помия и да насаждате омраза. После защо никой не ви искал културата, дворците, музиката и литературата. Вземете се очовечете първо, това НЕ Е политическа или икономическа статия.

2

:)

преди 9 години

Русия е уникална държава, русофобите постоянно изтъкват, че руснаците пиели, как един път не се заинтересуваха от руската култура, дворци, музика, литература, признати от целия свят! Русия е много по европейска държава от ориенталска България, в която мутро-барока, кича и кючека за ни завладяли.

1

Анонимен

преди 9 години

Интересна фотосесия.Мисля, че са избрали това момиче, не само защото е хубаво. В момента, на Запад, интересът към Русия е голям, а по отношение на лицето си и изражението му тази моделка наистина прилича на един от руските антропологични типове.