51

Анонимен

преди 9 години

До SandroБЪДИ БЪЛГАРИН В БЪЛГАРИЯ

50

Бг.фес

преди 9 години

ИМА ЛИ БЪЛГАРСКИ ПАСПОРТ ТОЗИ СПОРТИСТ ИМА . ВДИГНАХА ЛИ БЪЛГАРСКОТО ЗНАМЕ НА ВЪРХА НА ПИЛОНА ,ВДИГНАХА , ПУСНАХА ЛИ ХИМНА НА БЪЛГАРИЯ, ПУСНАХА ВЛЕЗЕ ЛИ В ИСТОРИЯТА НА СПОРТА ТОВА , ЧЕ МЕДАЛА Е ЗА БЪЛГАРИЯ А ТОВА , ЧЕ СТЕ ПРОСТИ И ОЗЛОБЕНИ ПСЕВДО ПАТРИОТИ Е ТИПИЧНО ЗА ЗАДРЪСТЕНИ БЪЛГАРИ, КОИТО СЕ МИСЛЯТ ЗА ХОРА ПЪРВА КАТЕГОРИЯ

49

Шоп

преди 9 години

Мисля, че всички тука добре се познаваме кой с какъв профил е и е съвсем очевадно, че най-злобните расисти и *** са русофилите и в частност атакистите. За мене няма нищо учудващо, познати са ми и в червата

48

Стамен

преди 9 години

Българин съм, хората ги разделям по делата . Измамници или честни, на средата няма .Който краде е за затвора, който е честен, работлив и не прави компромиси, печели моето приятелство и уважение . Ако този *** не е крал, биел, убивал или изнасилвал, е мой приятел . Честитя медала на Божидар Андреев . Жив и здрав .

47

Анонимен

преди 9 години

Я да видим сега каква е равносметката? Когато БЪЛГАРИН стигне висоти на спорта, като Димитров, масово го плюем, а като има едва проходил щангист при младежите, никому неизвестен и не се знае кога ще изгърми на допинг пробите, псалми ще му пеем и венци ще носим, защото е от БОЯТА ?!?!??? Или казано по друг начин - *** БЪЛГАРИ, че терена ни трябва и земята ви е хубава! Защото пречка сме ние, българите, тези от боята не влизат в сметката.

46

до 67

преди 9 години

*** Е НАРОЧНО ПОДБУТАН ,НА МЯСТО НА ПО ТАЛАНТЛИВ БЪЛГАРИН ДИСКРИМИНАЦИЯТА ПРОТИВ БЕЛИТЕ Е В ПЪЛНА СИЛА,ТЕЗИ КИЛОГРАМИ ГИ ВДИГАТ ДЕЦАТА.АЗ СЪМ БИЛ НА ТАЗИ ПЪТЕКА И ЗНАМ КАКВО СТАВА.Я МЪЛЧИ ПО ХУБАВО РОДООТСТЪПНИК ГНУСЕН МЕРЗАВЕЦ..........

45

сандо

преди 9 години

*** или не, медала го взе !!!колкото и да бучите някой от вас няма да се приближи до такъв резултат !!!

44

Анонимен

преди 9 години

Сига да не продаде мидала или да схарчи паарите по машинките,после тря дя тиува на полша с момиче да скарва пари

43

булгар, булгаааар

преди 9 години

Успех и много щастие, братче.И не обръщай внимание на тези български ***, то ако ставаше нещо от тях, нямаше да са най-нещастната, най-бедната и най-жалката нация на света.

42

Анонимен

преди 9 години

До vargТакива като тебе са обида за здравомислещия човек. Хайде нахлузвай кубинките и отивай да гледаш лошо в гората.

41

Анонимен

преди 9 години

Божидаре ако четеш тук искам да знаеш, че едно 98% от коментиращите в тези сайтове са или психично болни или са комплексари които единственното което могат е да плюят успехите на другите понеже те самите нямат никакви. Успех за напред!

40

Анонимен

преди 9 години

Искам да видя как Волен му стиска ръката на летището :)))

39

Анонимен

преди 9 години

Ако реално коментарите тук са пример за разсъждението на средностатистическия българин работата значи е много зле, и това момче се хъби напразно в тази "държава".

38

Анонимен

преди 9 години

Браво на Божидар! Още много успехи му желая! А вие *** *** сте невероятно жалки.

37

Анонимен

преди 9 години

"оди да измиеш тоалетната, в която работиш в чужбина"Само тъпите селяни мият тоалетните но те това правят и в БГ понеже за друго не стават.

36

Анонимен

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯМухльо избивай си комплексите другаде

35

Иван

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯХоди да измиеш тоалетната, в която работиш в чужбина, пък тогава коментирай.

34

Иван

преди 9 години

До домФайдата на държавата от мен е, че си плащам данъци и смекти.

33

дом

преди 9 години

До Иванти пък си много убав! колко медала спечели и каква е файдата на държавата от теб ?Кажи, че да знаеме.

32

ля ля

преди 9 години

браво на момчето! само напред лъвове!