11

Анонимен

преди 9 години

А кога ще осъдят овчев и главния му секретар?

10

Пълен смях

преди 9 години

Толкова дебати за психично болните след акцията ?!? Че психичното здраве било част от националната сигурност.Всички в списък .А сега какво ? Човека здрав .Като е здрав ,защо е трябвало да се влиза по този начин ? Защо беше нужно да остане жената вдовица ? Кой сега нарушава нац, сигурност-обвинявайки и слагайки всички психично болни под един знаменател и насройвайки "здравото" общество срещу болните.Кой е виновен и кого ще съдят ?

9

ИСТ

преди 9 години

Това е България. Съд на невинният, награда за некадърният гл. секретар. Това е и БСП. Бетонира некадърника за още 5 години. Колко ли полицаи ще бъдат убити.

8

ззз

преди 9 години

да ама те влязоха в дома му ,май го пропускате тоя факт

7

до номер 3

преди 9 години

До дядо МразТочно това означава. Излиза,че той е НОРМАЛЕН-доказано с експертиза, и е защитил дома си от въоражени нападение от неизвестни. Изобщо не е знаел,че го напада полиция, а е мислил, че отново го нападат гамените от близкото училище, които с години са го тормозили. С години гамени са го псували, замеряли с каъни, ритали по вратата му, и той е помислил,че пак гамените го нападат-този път не с камъни , а с истрели, И ГЕРОЯТ ОТ ЛЯСКОВЕЦ СЕ Е ЗАЩИТИЛ. Не Е ЗНАЕЛ,ЧЕ Е ДОШЛА ПОЛИЦИЯ!

6

асд

преди 9 години

Оправете си заглавието. Да стане: "Човекът от Лясковец не е богат, ще го съдят". Защото, както народния фолклор е казал: "За кокошка няма прошка, за милиони няма закони".

5

обективен

преди 9 години

Хайде сега г-н Главния секретар да вземе да прояви капка достойнство и да си подаде оставката, защото с йОвчев заедно сготвиха командосите, заради чисто политически медийни дивиденти, което се оказа тотална грешка!Местното районно би се справило по-добре и със сигурност без жертви.

4

Питащ

преди 9 години

И защо точно ще го съдят!? Човекът си е бил вкъщи и е защитавал дома си. Да е стрелял първия. Някой предупредил ли го е , че ако не изпълни олицейската заповед , ще последва употреба на оръжие. Това предупреждение устно или писмено му е предадено. Независимо от експетизата, дали в момента на атакат не е получи моментна загуба на правилна преценка, а после е било късно. И много други въпроси, но най-главният е кога ще бъдат осъдени истинските виновници - Йовчев и другите *** подготвили плана

3

дядо Мраз

преди 9 години

Ако човека от Лясковец е всъщност вменяем, това означава ли, че отпадат причините, с които е разрешена полицейската акция, а именно, че човека не е вменяем и потенциялно опасен. В този ред на мислите, полицейската акция е полу-легална, т.е човека е бил в правото си да се защии срещу нападение, без да превишава средствата, с които го нападат, както е по закон. Т.е, не означава ли, че главният секретар на МВР, всички замесени полицайски началници са за уволнение и затвор?

2

ами

преди 9 години

А тези които нахълтаха рано сутринта в къщата му,изпотрошиха всичко и стреляха като луди,тях защо не ги съдят?

1

--

преди 9 години

Човека не е луд, но част от ръководството на МВР вкл. и тези във Велико Търново май са!