74

Он знае

преди 9 години

В германия, ако носиш мустаци или брада и минаваш през "бял" квартал за 1 час 20 пъти ще те спрат за проверка на документи... И това е законно... има законни методи за административен натиск.

73

Анонимен

преди 9 години

До Анчо ШукриАнчо, освен права имате и задължения!

72

Димитър

преди 9 години

Господа "прокурори",по закон сте длъжни да разследвате, да повдигате обвинения на престъпниците и да ги защитите пред съда! За да могат да бъдат вкарани там, където им е мястото - в затвора!Така, че в законодателството има достатъчно текстове как тези *** да бъдат изселени в затвора!

71

Един

преди 9 години

Скоро ще четем: Отново размирици в българския квартал в София !

70

анонимен

преди 9 години

Има Калашников.

69

Лисан

преди 9 години

Като не могат да се изселят, да се евтанизират!

68

муньо

преди 9 години

абе къв закон в България бе мишки ?????Отиват вечерта 10 човека и ги изселват.Трябва само полицията да няма нафта в момента или нещо такова да си измислят.Нямало закон.....ще се разплача

67

Рали1

преди 9 години

До До Рали 1 (пост 55)Не съм искала да разбуня ничий дух.Такъв закон за ромите е имало след 9 септември 44 г.Все пак се замислих и днес къде са ни толкова много националистически,патриотични партии дето чакат субсидии и точат зъби за новия парламент?Дето уж защитават българите и българското. А днес никой не се показа или съм пропуснала.Или като дойдат на власт първата работа е да се вдигат детски, помощи и майчински. Познайте на кого.

66

Анонимен

преди 9 години

Добре де, трият ме, щото явно е публична тайна. Ще го кажа по друг начин - днес.бг е на Тихомир, Иво и Марин. Знаете ги кои са.

65

Анонимен

преди 9 години

Явно трябва да се молим на Доган да оправи нещата, защото институциите той контролира, партиите му се кланят, *** се турчеят Вижте какво става последните месеци. Той докара проблема с КТБ защото шопара е негов храненик.

64

vb,

преди 9 години

Що да ги изселват тези ***?? Достатъчно е като се укроти малко ситуацията, 50 човека с тояги да отидат и да начупят на магълите всяка става на ръцете и краката!! След това всички ще мирнат и ще бъде тишина и спокойствие!!!

63

Анонимен

преди 9 години

помня действията на жандарите при Овчевата кампания във Видинско преди месеци.актове на бабите,че отиват за хляб без да си носят личните карти и на магазинера,че не си е включил фаровете.Толкуз свърши цялата шумотевица.*** си умряха от кеф.

62

помощ хора

преди 9 години

Ако някой знае на кой е този сайт да каже така да го имам впредвид ако нещо ме ядосват.имам едни хора от Перник дето ще свършат всичко ако се наложи

61

Тодор

преди 9 години

Тази прокуратура и жандармерия къде бяха до сега. Почесват се и си правят оглушки. И сега какво, ще се разхождат една седмица като купени кози и после селяните да се оправят както знаят. Лошото е, че са само стари хора, а иначе лесно ще се оправят като блокират пътищата и почнат на бой. Явно трябва изолатори за превъзпитание като неможе да бъдат изселени.

60

Анонимен

преди 9 години

ЗАЩО ТРИЕТЕ БЕ *** ! ВИЕ СТЕ КАТО МАГИСТРАЛНИ *** !

59

Бля бля

преди 9 години

бля, бля, нищо не сте направили и като си тръгнете пак ще е същото! С вашето бездействие и затваряне на очите предадохте България на ***! И по-точно на крадливите и криминално проявени ***!НЕКАДЪРНИЦИ!

58

Анонимен

преди 9 години

*** въпрос няма решение,особенно когата положението е изпуснато

57

Анонимен

преди 9 години

Що да няма начин?Айде кой откъде е: българите в България, турците в Турция,

56

vesko02

преди 9 години

Бяла Черква ли да се изсели?

55

Анонимен

преди 9 години

българите ни мързи даже да гласуваме,камо ли деца да гледаме