16

тя

преди 9 години

Това ще се разреши и Крим ще бъде предпочитан курорт за в бъдеще.

15

Анонимен

преди 9 години

Голяма загриженост за Русия и руснаците. Абе, ***, вижте си насрания роден български ***, иде зима, ще ви го *** умеличение на тока, нямате здравни осигуровки, защото ви ги откраднаха, най-бедните в Европа, без национално правителство, ебани и лъгани отвсякъде, *** терор, отровни храни, какво ги говорите и плюете руснаците, не ги мислете, гледайте собствения си гроб, нещастници, живи ни погребаха.

14

Анонимен

преди 9 години

Инвеститор е намерен отдавна. Строежът започва утре.

13

Хе, хе

преди 9 години

Абе, даже нашите журналисти видяха туристите. Пак е напредък, защото краварския департамент казаха, че Путин бил единственния турист в Крим тази година. Ще им се.

12

Анонимен

преди 9 години

тия *** от БНР за такива ли *** дописки харчат държавната субсидия? крайно време е да им се отреже държавното кранче, което е десетки милиони годишно, и да ходят да си търсят работа на свободния пазар тия скапани дърти бюрократи. от времето та тато нищо ново не научиха, преди ни обясняваха колко лошо е в Щатите, сега ни лъжат, че в Русия хората се изяждат от глад едни други едва ли не ! *** смотани!

11

Анонимен

преди 9 години

Руската *** в действие. Хахахах. Ще се изтрепят за соц-почивка. Типично комунистическо възпитание и интелигентност. Френската ревиера пък пропищя от руски новобогаташи с техните пиянства и разгул.

10

neni4a

преди 9 години

До 20 Дали те след като приключат с Донбас или ДОнбас като приключи с тях това е спорен въпрос А вече с Крим малко ще се позатруднят ,щото ги чакат 20 000 руски воиници,които не само са по-добре обучени екипирани ,но и крайно мотивирани да не допуснат подобни неща като в ДОнбас.А и само да се пробват да нахлуят в Крим и в Украйна ще трябва да приготвят десетки декари парцели 2 на 2 ,че няма тоя път да бъдат толкова вежливи зелените човечета

9

Анонимен

преди 9 години

19, простотията не ходи по добитъка, а по хората. Виж туристическите проспекти, условията, културна програма, цените и не се изказвай като жител на Занзибар. Крим е мечта.

8

Анонимен

преди 9 години

14, 4000 коли на денонощие + фериботи, превозващи туристите с влакови композиции + самолети.

7

Червонец

преди 9 години

Най-голямата атракция за пътуващите с ферибота през Керченския пролив са пикиращите за храна чайки. Всеки турист се запасява предварително с пакет бисквитки като Виктория Нюланд на майдана.

6

А стига бе..вярно ли

преди 9 години

Хаххааха Тия журналисти непомнят какво са лъгали преди месец---оплетоха се в лъжите си.Нали никой неискаше да ходи в Крим,нали руснаците бяха против това че Путин го присъедини...Ало...поне малко имайте достойнство,и не ни правете на глупвци.......

5

neni4a

преди 9 години

А ние да не би да сме цъфнали и вързали а ***? Я малко постой по нашето черноморие и после половин година да висиш по клиники А ако някак си пипнеш сифилис,върви обеснявай на мъжа си ,че не са те клатили групово Не знам кое е за предпочитане ,опашки на отиване и връщане както в Крим ,или опашки в болниците както тука. Сами решете ,които четете новината и коментарите

4

Анонимен

преди 9 години

Чакали сме и повече. През 1990 г. опашките на някой КПП бяха се проточили на 10 км. За около 3 денонощия ни идваше реда, а моста ще е готов преди 2018 г. Братята китайци ще помогнат.

3

Пешко

преди 9 години

Битовите неволи - стълб и стожер на социалистическия строй

2

Анонимен

преди 9 години

Е нали Крим беше фалирал,нали нямаше никой по плажовете...........май забравихте какво пишехте преди един месец..........

1

Grom

преди 9 години

Хак да им е!