48

Анонимен

преди 9 години

Прекоратутрата иска да каже, че който иска да тикне у затвора такива играчи трябва да си е развил пипето по правилният начин. А не просто искамь! Ена жена пуска ли ви се като речете искамь?!! А!? Паре требват, не децки желания!!!!

47

хадес

преди 9 години

Това е нашата държава, пълна с прости, в която управлява правителство наречено служебно, а всъщност е бокотиквенско с цона-асенгеновски привкус, в тази държава, където в прокуратурата, по думите на Борисов, бъка от пИдали, единственият шанс да живееш спокойно е да си корумпиран, мошеник, шмъркан политик, и да си от кохортата на Борисов и Цветанов.

46

naleg

преди 9 години

Кой предложи Ваньо Танов ??????????

45

хадес

преди 9 години

Това е нашата държава, в която един ухилен, ментално неадекватен, президент е на къса каишка, а ГЕРБ и ДПС се качват един върху друг в бостана на Кольо Рашков...

44

червената шапчица

преди 9 години

Данчо Ментата, който цвърча като църковна мишка как ще извади всичко и цялата истина в комисията по аферата Ало, Ваньо, както и за смъртта на Мишо Бирата, мълчаливо се е свил под чатала на Пеевски. И не си показва очелките по тв студиата, където мааше *** иначе със самочувствието на крупие от казино в Лас Вегас.

43

Анонимен

преди 9 години

-Мамо,мамо, купи ми ЕГН Galaxy s5.-Като станеш, мама, шеф на митниците, ще има по-хубави ЕГН-та...

42

seira

преди 9 години

До Анонимен 44:М-ДААА, ... ЧЕ НАЛИ И АЗ ТОВА КАЗВАМ!!КЪДЕ НИ Е ПРОБЛЕМААА??!!...Я, ... НЯМА ГО!ПРОБЛЕМА Е, ЧЕ ВИ ТЪРПИМ ВЕЧЕ 25 ГОДИНИ!!!НАРОДЕ МОЙ, НЕ ВЯРВАЙ НА ОЧИТЕ И УШИТЕ СИ - ИМА СИ "КОМПЕТЕНТНИ ОРГАНИ"!!!ТОВА, КОЕТО ВИЖДАШ И КОЕТО ЧУВАШ НЕ Е ТОВА, ЗА КОЕТО СИ МИСЛИШ!АЙ,... ДА ЖИВЕЕ "ДЕМОКРАЦИЯТА"! ... НАЗДРАВЕ!!!ГОЛЯМ СМЯХ!!!

41

червена баба

преди 9 години

Същата тази прокуратура, която не пипна лицето Бойко Методиев Борисов и сътвори такива нефелни *** дела срещу Цветан Цветанов, за да го произведе в един по-късен етап като герой, изпра и Борисов, и Танов, и ги изкара ангели небесни. За пореден път.

40

Анонимен

преди 9 години

Какво стана с френската експертиза, която доказа автентичността на записа, някой помни ли?

39

Анонимен

преди 9 години

До АнонименМного сладък *** имал тоя от Банкя!!!

38

СБОГОМ ГЕРБЕРУГИ

преди 9 години

Точно преди да бъде назначено служебното правителство и Ваньо Танов да бъде върнат като шеф на контрабандата, пардон, на Митниците, прокуратурата, пардон Цацата-борса, прекратила всичко по аферата Ало, Ваньо.

37

Анонимен

преди 9 години

Ахахах :)Ясно... дойде служебното правителство на ГРОБ, Танев пак шеф, разследването прекратено.

36

Анонимен

преди 9 години

ДПС победа! Местан - министър председател.

35

санчо

преди 9 години

Започна се. Пак ще тръгне на Боко контрабандата, а генерал Ваньо ще набира ЕГН-та по джиесема. Близашки си го харесва Танов като мъж и човек, Рапона нищо общо няма. Приказките за контрабандни канали са клевета, Белия генерал - чист като сълза. А един мармот завива кокаина в станиол...

34

123

преди 9 години

Знаех си, че всеки гербарий ще излезе белый и пушстый.

33

ДДД

преди 9 години

Абе къде са протестърите ?! Значи срещу дебелия можеше да се вика и цяло лято бира, внучета и кучета...сега трайчо и това е !Ето ви явна несправедливост ! Хайде, свирете сбор на мегданя да ви видим искрените намерения и честните млади и красиви помисли ! Начело да видя керамиката Генов и оная скумрия Цонева.

32

Георги

преди 9 години

Разследването на записа е ясно, потулиха го както винаги. Ами с разследването за УБИЙСТВОТО на Мишо Бирата какво правим? И него ли ще заметете под килима? Докога на Тиквата ще му се разминава?

31

se

преди 9 години

Ха ха ха ,егати наглостта!

30

Анонимен

преди 9 години

На Цацата са му прегряли ЕГН-то да му звънят...

29

добре, де

преди 9 години

На всички нормални хора е ясно...., едно не мога да разбера....Западните лидери, как не ги е гнус да се целуват с ***, мафиот, престъпник, контрабандист и обикновен нарцис?..... Името не го пиша.....кой може да го познае от първия път?