66

до krass

преди 9 години

*** е този, който не знае как се пише думата "***". Типично за интелектуалния облик на самонарочилата се за умна и красива нашенска русофобска седерастия.

65

pastoral

преди 9 години

не знам, ама наистина ми прилича на "сухия режим" в сащ въведен преди малко по-малко от век от "реформаторите", както и от горбачов. преоблечени картофи обикалят света за да седнат на руската софра. научени са да не говорят, за да не се издадат, че са агенти на кралицата. хахаа. "рънътъ праи бурбъта", а оръжията я подкрепят.

64

krass

преди 9 години

вашият сайт определено е провокативно комунистически. отвратителен е и поради тази причина е сбирщина на всички отвратителни русофилски ***. вие сте гноясала русофилска пасмина.

63

Анонимен

преди 9 години

Suglasen sum s GURBET4IQTA - pulna izolaciq na blqdovete , nie nqkak si shte prejiveem.

62

Ми чи тъй де

преди 9 години

Украинската нация е резултат от извънбрачни връзки между загорели наташки и полски рецидивисти да си я поделят украйна и да не ни занимават с глупостите си...

61

Ес цитизан

преди 9 години

Населението на България е колкото на един град,ако спрат матрьошките газта ще внесем един танкер от иран или азербайджан и готово ще има газ за две зими кво ни пробутвате рашанската си пропаганда...

60

Пълна шизофрения

преди 9 години

На Запад поне само политиците им се напъват да рософобстват. Бизнесът им си гледа интереса и недоволства, а обикновените хора си гледат живота. Само тука *** и пульо е тръгнал да политиканства. ОФИЦИАЛНАТА политика на държавата ни е ПРОТИВ Русия и ЗА санкции. Наливат ни я в главите по телевизията и медиите. Обратната гледна точка е опозиция на официалната. Подтискането й е нарушаване на свободата на словото и натиск върху опозицията. *** и демокрацията - пълна шизофрения.

59

Анонимен

преди 9 години

Българските СМИ продължават с тенденциозните статии срещу Русия и не отразяват реално случващото се, като например вълната от протести на фермерите в държавите от ЕС против санкциите и желанието на хората за нормализиране на търговските отношения.

58

neni4a

преди 9 години

И вече Русия им е научила номерата да прекарватр стока през Беларус уж произведена в други държави Много евтини номера прилагат от ЕС,само че се опитват на краставичар краставици да продават Инак нали не им трябвал руския пазар Да си продават зарзавата на САЩ

57

Анонимен

преди 9 години

Печелят Турция и Сърбия от ембаргото ..

56

Цункайте задници

преди 9 години

Към Русофобите: Продължавайте да цалувате Украинските ***. Заради Украйна спряха строителството на Южен поток. Заради щмекериите на Украйна и неплащането на Газпром за получената газ и заради готвения реверс Словакия- Украйна, Газпром ще спре газа през Украйна. (Естествено е Словакия дя бйде измамена и не получи от Украйна нито су за реверса). От това следва, че България я чака тежка зима с Енергиен недостиг и намалено производство и търговия, икономически срив под дъното..

55

Поп Грую

преди 9 години

До Анонимен 63Нещастник, България е залята от полски и македонски домати, ще седнат руснаците да купуват от нас??? Годината е 2014-та, събуди се!

54

Анонимен

преди 9 години

До 51Атака не участва в изборите бе пич !

53

Чака ни тежка зима

преди 9 години

Нашето служебно правителство е гола вода, след като се отказва от Южен поток. Заради договорения газов от 01.09.2014 год. реверс Словакия - Украйна, Газпром ще спре газта през Украйна и ще снабдява Централна и Западна Европа през Северен поток. Всички държави, получаващи газ през Украйна остават на сухо. Реверсът на газ от Гърция е недостатъчен. Пита се, какво ще прави България след месец октомври. Новото правителство да му мисли. ГЕРБ ако е на власт, означава крайно тежка зима и фалити.

52

Кризата идва

преди 9 години

Стига сте русофобствували. Реалното/ Евросъюза гласува помощи на собствените фермери около 170 милиона Евро. Само Полските ябълки струват 300 милиона Евро. Необходими да няколко милиарда Евро за да се спаси Селското стопанство. Само съвсем малка част от продукцията може да бъде пласирана в Русия чрез Швейцалия, Беларус и Кипър. Огромната част ще остане непласирана. Русия готви още контрасанкции - газ само през Северен поток, не през Украйна - България без газ за дълго време.

51

Убийте го

преди 9 години

Разтреляйте предателя от ЕС.Това е руски шпионин!

50

Анонимен

преди 9 години

Към 150 млн. души население има Русия. Всеки да изяде на година по една ябълка са 150 млн. ябълки.И някой ще ми каже, че ЕС не търпял загуби.

49

Дановски

преди 9 години

Честните и законосъобразни европейски бизнесмени, които не можеха да погледнат без да се намръщят в посока на диктатора Лукашенко, днес са се наредили на опашка пред вратата на кабинета му с молба да бъдат допуснати през Белорусия до така лекомислено загубения пазар на Русия.

48

Анонимен

преди 9 години

купували пушена норвежка сьомга, нямат сьомга или не знаят как да я уловят?но може би и опушването не знаят как става. с една дума- ***

47

ODESSA

преди 9 години

Ефенди, това от атака сте половин, файтон. ВМРО-НФСБ