37

Анонимен

преди 9 години

Цената на тока в България е най-ниската в ЕС и се поддържа умишлено ниска. Но това не може да трае вечно, рано или късно пазарът трябва да се либерализира и цената да се освободи. Как може някакъв измислен орган като ДКВЕР да определя цени. Та комунизмът свърши отдавна, ако някой случайно още не е разбрал.

36

Анонимен

преди 9 години

vs sasipaha no nikoi nee v zatvora ...

35

Анонимен

преди 9 години

без ток може, без ляб не

34

Мама ви

преди 9 години

продажна. Изкарайте есички производители на преференциални цени на свободния пазар на електроенергия. Да продават там на скупи цени, ако могат. Знсят, че това е решението.

33

Анонимен

преди 9 години

Честит празник на всички миньори!!! Да са живи и здрави и те и семействата им!

32

detelina

преди 9 години

ИВАН КОСТОВ Е ЗА ЗАТВОРА, ТОЙ Е ВИНОВЕН ЗА ВСИЧКО,ТОЙ НАПРАВИ ДИВАТА ПРИВАТИЗАЦИЯ, ТОЙ ПРОДАДЕ ,,КРЕМИКОВЦИ,, ЗА ЕДИН ЛЕВ, БГ,,БАЛКАН,,,ТОЙ ПРОДАДЕ ,,НЕФТОХИМ,,,ТОЙ УНИЩОЖИ,СЕЛСКОТО СТОПАНСТВО, ЖИВОТНОВЪДСВОТО, И СЕГА ЧАКАМЕ ПАРИ ОТ ЕС!? ПРЕДАТЕЛИТЕ ТРЯБВА ДА СЕ НАКАЖАТ, А НЕ 25 ГОДИНИ ВИНА ИМА, ВИНОВНИ, НЯМА!АМА, И НАРОДА МЪЧИ, ЗАЩОТО ГО Е СТРАХ, РОБСКИ НАРОД СМЕ И ТОВА Е! УЖ ИЗНАСЯМЕ ТОК, А ИМА ЛИПСВАЩИ ПАРИ, НЕЩО НЕ МИ Е ЯСНО, КАКВО СТАВА!?СТУД НА КУТИИКИ, И ГЛАД НА ФИЛИИКИ,ЩЕ ИМА ТАЗИ ЗИМА!

31

Анонимен

преди 9 години

До ЗеленДа се преквалифицират в какво при тази безработица...? Имаш ли изобщо мозък в главата...? Откъде мислиш се пълни бюджета, от ВЕИ-та ли. Знаеш ли колко хиляди живеят благодарение на миньорите...? В ТЕЦ заплатата е с 30% по-висока отколкото на миньорите но БЕХ не взима никакви мерки да оправи тази несправедливост...

30

дебел деп утяат

преди 9 години

след изборите, на 6 октомври ви чака изненада -шоково увеличение цената на тока- 300%,така вашия жизнен стандарт рязко ще се повиши.

29

Зелен

преди 9 години

Принципно всички мини и тецове трябва да се закрият. Те ВРЕДЯТ на природата.Миньорите и другите инжинерите в ТЕЦ все ще се преквалифицират в нещо.

28

Анонимен

преди 9 години

Може да има бой и бесилки на всички душмани,заради евентуален режим и увеличение цената на тока !!

27

Рали1

преди 9 години

"ДКЕВР под директния диктат на МИЕ не предвиди достатъчно средства за покриване на разходите на НЕК.За опасността имаше предупреждения още през юли 2013,но тогава БСП и ДПС решиха популистки да намалят цените на електроенергията, които и към онзи момент не покриваха разходите за производството й.Така НЕК вече не може да се разплаща с контрагентите си,като дефицитът излезе извън контрол след отказа на електроразпределителните компании да покрият сметката по плащанията..."Капитал,март 2014г.

26

Анонимен

преди 9 години

Хем си плашташ хем На тъмно.ами ако всички спрем плаштанията.тогава вдичко ще си дойде наред

25

...

преди 9 години

Само като си помисля за какви *** ще ни се наложи да гласуваме след месец два! Значи един няма свестен! Ба си то по добре сичките да ги изколим, че един няма да става за нещо!!!!

24

Панталеев

преди 9 години

Нека да има всички са *** и управляващи и народ ***

23

Анонимен

преди 9 години

Вдогнат ли тока, бой с камъни по главите!

22

Анонимен

преди 9 години

MISLIM 4E ZIMATA STE STANE KATO V UKRAINA I PRI BEZREDICI PARVO TI4AM V DOMA NA KMETICATA I NA OBLASTNIA I DVAMATA SA MI BLIZO . LIN4 LINN4 I KMETSKA KRAV .KRAINO VREME E VE4E

21

та така

преди 9 години

Значи да ви кажа - ток има в изобилие даже изнасяме . Цялата дандания е от верните на Бойко журналисти - пидали и пидалки , най различни други пумиарки , които ни насаждат това твърдение за оправдание когато тиквата некадърна дойде на власт и вдигне цената на тока да има с какво да се оправдава ,отдавна реве тоя изтрещял самовлюбен *** за увеличение на цените да лапат хамериканските Марици !!

20

тра-ла-ла

преди 9 години

... синдикалиста У енергетиката, плямпа за режим на тока с доводи на овчар(да ме извинят овчарите). За да се види цитиран или сниман У медиите е готов да плямпа всякакви глупости...

19

българка

преди 9 години

До Анонимен МНОГО СТЕ ПРАВ,ТЕЗИ ДЕТО СТАНАХА СОБСТВЕНИЦИ,АЗ ИМ ВИКАМ ИЗМАМНИЦИ,САМО ДА СИ ПРОДАДАТ ЧАС ОТ АВТОПАРКА И ЩЕ СЕ ИЗДЪЛЖАТ,НЕ СТИГА ЧЕ НЕ ПЛАЩАТ НА МИННИТЕ РАБОТНИЦИ А И НИЕ ДА СМЕ ОЩЕТЕНИТЕ

18

Салахадин

преди 9 години

Казах ли ви роби,че всичко тръгва от "ФАРОВЕТЕ"??Хак да ви е сега!!От една седмица се говори, че ГЕРБ ще са с ДПС, вие още не сте ги изпозастреляли!!Еми ще плащате тогава и този на снимката да му ядете писклюла на феса,плебеи мрънкащи!!!Пащай по скъп ток мрънкалнико,друго не заслужаваш!!!