22

Анти-САЩ

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ"НО КАКВОТО И ДА ПРАВЯТ руснаците НЯМА ФАЙДА! ТЕЗИ ТЕРОРИСТИ ВЕЧЕ 40 Г. НЕ УСПЯХА СЕРИОЗНО ДА НАВРЕДЯТ НА ТУРЦИЯ"***! Кюрдите в Турция не искат да навредят на Турция, те си искат собствена държава. Точно както ние след разпада на Османската империя си получихме държава, така и те. Те обаче тогава не получиха. Нещо против ли имаш бе тъпир американски.

21

Анонимен

преди 9 години

Гурбетчия, НАТО въоръжава кюрдите... Изглржда нещо не харесва новото управление на Турция. Или така ми се струва?

20

Анонимен

преди 9 години

До социологическата агенция, която брои плюсовете и минусите: Не разбраха ли най-сетне поръчителите ви, че бол6инството от българите са русофили и ненавиждат лицемерната мазна имперска политика на америцанската администрация (америцанските олигарси).

19

Анонимен

преди 9 години

а, какво пишат руските весници ......

18

лъжи

преди 9 години

На проамериканската фашистка хунта в Куев не може да се вярва. Те подписаха досега много договори за примирие, и не изпълниха нито един от тях! Обещаха какво ли не, и не изпълниха нито едно обещание! Заедно със създателите на фашистка Украйна - ЕС, Нато и Сащ, те, чисто и просто лъжат!

17

neni4a

преди 9 години

Да побързат с този мир,че ако продължава в същото темпо Украинската армия ще загуби повече техника и жива сила отколкото СССР в Афганистан за 10 г. Знаем че минаха по загуби първата Чечня,сега се целят да минат и Афганистан

16

въпроси има ли?

преди 9 години

На 17 Август в небето над Луганската Народна Република са унищожени три вражески самолета. Два Су-25 и един МиГ-29.

15

Великая Отечествена

преди 9 години

Още през войната в Украйна е имало профашистки формирования изтребващи руснаците. Какво очакваме сега от такива Порошенковци - същото.

14

на фронта

преди 9 години

В бивша Украйна по улиците бродят шайки от "Правый сектор". Видят ли някой мъж, те го набиват, мобилизират го и веднага го пращат на фронта. Обикновено го връщат в цинков ковчег.

13

добри новини

преди 9 години

Новини от вече бившата Украйна: опълченците са разгромили колона на елитната 95-та аеромобилна бригада. Унищожен е и фашисткия батальон "Горынь".

12

без пардон

преди 9 години

В Донецка област, в района на град Иловайска, опълченците са унищожили фашисткия батальон "Черная сотня".

11

БГ

преди 9 години

САЩ са основната пречка за разбирателството между ЕС и Русия. Защо ли продължават да ги слушат? Така Европа ще отслабне и САЩ ще дръпнат, не е ли ясно на всички правителства в Европа?

10

ТРУДНИ ПРЕГОВОРИ

преди 9 години

защото войната се води в ДОНБАС, а не в КИЕВ. Когато това стане и преговорите ще станат по-лесни. Когато стигне до ЛВОВ и преговори даже няма да са нужни

9

богат безделник

преди 9 години

Цру, най-голямата терористична организация в света, е наредило на марионетката си Порошенко да не изпълнява никакви договори за преговори или за спиране на огъня. Точно обратното, с всички сили да продължат бойните действия, колкото и кървави да са те, с цел, на всяка цена, да се предизвика горещ конфликт с Российската Федерация!

8

Рус

преди 9 години

Дано само не се намесят пак американците под предлог "защитаване на интересите си" и да натиснат тяхната *** временния "ръководител" на Украйна пак да се бие със сънародниците си. Нека оставим Донецк и Луганск сами да решет къде искат да бъдат. Нека САЩ да спрат да решават къде да има война за да си продават оръжието и да обвиняват другите че правели същото.

7

ддт

преди 9 години

ако се съди по плюсовете които си дават тука нема повече от десетина тролчета които тровят коментарите.

6

демократор

преди 9 години

Демокрация е, както в расистка Америка, когато бял полицай застрелва с шест куршума един млад и невъоръжен чернокож.

5

сила

преди 9 години

По границата с Русия е фъкано с чужди ястреби и гледат пиле дали ще прелети, камо ли танкове да минат. При социализма имаше разрешена една гледна точка, официалната. При капитализма има забранена само една гледна точка, ВЯРНАТА

4

Анонимен

преди 9 години

ми4, не е ли ясно кой пречи с всички сили на ЕС да дружи с Русия, и с каква цел пречи?

3

ми4

преди 9 години

Айде разберете се най-после де !Не разбрахте ли, че ЕС не може без Русия и Русия не може без ЕС !Вместо да се разправяме за глупости, можехме да владеем света заедно пфууу , пуста алчност !