11

ТОДОР ХРИСТОВ

преди 9 години

До ОФДАААА, РАБОТАТА СТАВА ДЕБЕЛА. ОСОБЕНО КАТО СЕ ИМА ПРЕДВИД ЧЕ 70% ОТ НАСЕЛЕНИЕТО НА ТОВА ГРАДЧЕ СА ЧЕРНОКОЖИ МОЖЕМ ДА СИ ПРЕДСТАВИМ КОЛКО ,,ДЕМОКРАТИЧНО'' СЕ РАЗВИВАТ СЪБИТИЯТА ВЪВ МОМЕНТА ТАМ, ТА ДА СЕ СТИГНЕ ДО ТАЗИ КРАЙНА МЯРКА!

10

ОФ

преди 9 години

Губернаторът на Мисури е подписал указ за въвеждане на националната гвардия във Фъргюсън.

9

UFSY

преди 9 години

Интересно къде са сега хюмънс райт уоч, хелзинксия комитет и други радетели против расизма... интересно е къде са ЕС и САЩ льольовците, с курабийките да подкрепят протестърите, да раздадът курабийки и да забранят на органите на реда да са въоръжени... може да научим протестърите как се прави коктейл ***, във всяка дрогерия ще намерят съставките.

8

DDD

преди 9 години

До АнонименСтрах ами...сега кой ще бере памука от плантациите ?! Сър Джон няма да е.Май трябва от внос да се обърне на износ и обратно към Африка. Там както се вижда поне естествения подбор още важи.

7

Анонимен

преди 9 години

"Земята на свободата" А дано, ама надали.

6

Не може да бъде

преди 9 години

Е как така , бива ли ? В най "демократичната" държава на света , радетел за човешки права и свободи да се използват такива неща. Ако нашата полиция използва такива средства ще стане страшно - диктатура , незачитане на човешките права , полицейско насилие, полицейска държава. Не ми се мисли. Всеки си разбира демокрацията , както му е удобно на него. А, за да има ред трябва да има сила иначе си е чиста анархия, като у нас!

5

Анонимен

преди 9 години

До дддГолям страх ги тресе значи, голямо шубе.

4

ддд

преди 9 години

Извод : Управниците да се замислят, че тоя полицейски труд не си е работа. Хората стрелят по сенките си вече...мислят ги за *** !

3

cool

преди 9 години

Мдааа. Бял полицай застрелва черно нещо си.А нашите полицаи докога ще мишкуват?От черната боя само little black dress е добра идея!

2

Анонимен

преди 9 години

Разстрелян от упор с два контролни в главата. Много свиреп полицай, бре!

1

Vengeance

преди 9 години

Айде на демокрацията и човешките права! Топли, топли!