23

Анонимен

преди 9 години

Този още ли е в правителството, или се изказва понеже има реноме в областта? Ако не ме лъже паметта този топ дипломат в качеството си на външен министър беше правил едни визити за които после не беше сигурен официалби ли са, не с ли.. малко тип волрн сидеров на вардеро. С една дума много ми е важно какво мисли за Ирак!!!

22

Анонимен

преди 9 години

Затуй държавата ни е на този хал, няма мъже, само слагачи, *** и търсачи на добри заплатки. Някои така добре се справят, че оядени и преситени не виждат по- далече от носа си.Но те и не искат да виждат, защото знаят,че тяхната "компетентност" и "кадърност"съсипаха държавата.Виж, там, някъде си, могат да се правят на "велики", макар ние да знаем какво ни струва предателството им.

21

Анонимен

преди 9 години

този откри топлата вода ,дайте му нобеловата премия

20

wurst

преди 9 години

Сладу-у-ур, ще зи зарежа мъжленцето за тебе.

19

Анонимен

преди 9 години

Пак изпълзяха змиите ционистите..

18

ЖЕНЧОТО НИКИ

преди 9 години

да отиде да усмирява ислямистите в ИРАК - нали са му "ПРИЯТЕЛИ" за свободата на СИРИЯ

17

Анонимен

преди 9 години

KAK BOGATA STRANA KATO IRAK NEMA PARI ZA SOBSTVENA ARMIA , A ISKAT POMOSHT?? NE MOJAHA LI DA PREDVIDIAT SLUCHVASHTOTO SE SEGA?? -ESTESTVENO DA. VLEZNAHA IDIL , ZAPOCHNAHA BOMBARDIROVKITE I HOP ,MALEKI PODADE OSTAVKA. ZASHTO?? KAKVO MOJE DA E PRODALJENIETO NA TAZI VOINA?? -UJASNO.ZASHTO NE ISKA POMOSHT OT IRAN, SIRIA, PAKISTAN??

16

asd

преди 9 години

Този е за бой, много бели направи, да го докарват да помага в Мизия.

15

Тихомир Томов

преди 9 години

След като оправи външната политика и предаде всичко важно за момента на Тел Авив , Никито вече е подготвил капака на ковчега на Ирак !

14

Анонимен

преди 9 години

И кой докара Близкия изток до това дередже бе Николайчо, червей мазен. Не бяха ли тия твоите господари краварите, най голямото зло на тая планета.

13

Анонимен

преди 9 години

Тоя мязя на спукан презерватив у главата! Повръща ми се,като го видя!

12

ХА-ХА-ХА !

преди 9 години

Този пак ли започват да ни го навират в лицата ?Еврейче ! Няма отърване от тези ...

11

дядо

преди 9 години

Въпроса е КОЙ предизвика тези кризи ,не са ли твоите "сънародници" от великата хамерика

10

Анонимен

преди 9 години

Защо занимавате нацията с "прозренията" на тази тиква?

9

муспи

преди 9 години

А ние можем да направим това дето Путин не смее да го помисли - да избием евреите като почнем от тази лига. С убиването на евреи ще спре не само потока диваци, но ще отидат в затвора сто хиляди комуниста евреи. Знаете, германците като са влизали в руско село са строявали всички на площада и командвали - евреи и комунисти две крачки пред строя за разтрел! - Те са знаели, както и ние сега че евреи и комунисти са едно и също.34343

8

Емо

преди 9 години

Лекенцето пак е намазало няколко хиляди евра заплата, за преливане от пусто в празно.

7

Анонимен

преди 9 години

Може да говарите всичко обаче Путин си знае аботата най добре от всички лидери. Русия не се церимони с ислямистите.

6

уфффффф!

преди 9 години

Проблема е в това че Европа ви пълни гушите с пари за да държите ислямистите в България. Европа знае че тази имиграция ще доведе до размирици, боеве и кланета. За да не бумка Америка цяла Европа ще бумка България.Каква хуманитарна криза, този знае ли какви са тези хора които идват и дали не са терористи. Терора при ислямистите тече във вените

5

Анонимен

преди 9 години

ТИЯ ЕВРЕЙСКИ НЕДОНОСЧЕТА НЯМА ЛИ ДА ЗАГОВОРЯТ ЗА ПРОБЛЕМИТЕ НА РОДИНАТАНИ НАЙ ПОСЛЕ,КВО *** ТОПЛИ ИРАК ,СПРЕТЕ ВЛИЗАНЕТО НА ИМИГРАНТИ ПО МОРЕ И СУША,ЗАТВОРЕТЕ ГРАНИЦАТА С ТУРЦИЯ,НЕ МОЖЕ ДА СМЕ ПРИЯТЕЛИ С НЯКОГО КОЙТО НА ИСЛЯМИЗИРА И НИ ПРАЩА ТУК ХИЛАДИ СЕБЕПОДОБНИ ЗАБРАДЕНИ БОЛНИ О ЕБОЛА СЪЩЕСТВА

4

продажник

преди 9 години

Този лично Х.Клинтан го назначи там за благодарност че преди 3 год. направи среща у нас на терористите убийци от Сирия и техните спонсори от САЩ,повечето не са живи армията на Башар Асад ги изби а другите се крият като кучета.