52

потърпевш

преди 9 години

ИСКРОВ В ЗАТВОРА !

51

й

преди 9 години

Ако си вложител в КТБ и си уговорил привилегирован лихвен процент, няма гаранции до 196 ооо лв.- чл.5 от Закона за гарантиране на влоговете в банки.Затова лакомите личности зеят по ТВ-няма гаранции за тях!!!

50

Иван

преди 9 години

А и в никакъв случай не ползвайте парите на оманците за да оздравявате КТБ за да не създадете банка която ще финансира терористични ислямистки групи на територията на Европа.

49

Иван

преди 9 години

Парите на големи предприятия и важни структури в българската икономика трябва да се търсят възможно най-бързо, държавата трябва да помогне там а откраднатите пари да се върнат независимо как. Ако василев ги е откраднал да се принуди да ги върне, ако няма доказателства да му скалъпят изфабрикувани обвинения и да го вкарат в затвора за данъчни измами докато не върне всичко.

48

Иван

преди 9 години

Да се търси "помощ" от МВФ е все едно сам да си наденеш примката на врата, МВФ може само да ти "помогне" да банкрутираш нищо друго. Управителите на БНБ действат страхливо, безхарактерно и нерешително и въпреки огромните си заплати от порядъка на 30 000лв не са осъществявали необходимия реален надзор, няма да се очудя ако и други банки са в подобно състояние като КТБ а още не се знае за това. КТБ трябва да се фалира възможно най-бързо, да се изплатят депозитите до 100 000лв както е по-закон.

47

Иван

преди 9 години

Общо взето мнението ми съвпада в случая с това на ханке на 90%. Още в началото когато всички се вайкаха и паникьосваха и казваха шшш-шшш не говорете за да не разклатим лодката, доа не дестабилизираме банковата система аууууу!!!, не си теглете влоговете нееее! Още тогава писах че ликвидирането на КТБ не е лоша идея и че всъщност може да предизвика дефлация и повишаване на покупателната способност. Банки които са източвани и са участвали в пирамидални структури не трябва да се оздравяват.

46

берекет

преди 9 години

Ясно е, че бг генийчета крадат други българи. Очаква се света да си вземе поука от това и винаги да ги държи под око. Ако това не е така, то значи че и за тях парите са си пари, независимо какво струва това на други. И в скоро време хората ще се къпят в кръвта на себеподобните и ще се веселят без да имат някакви проблеми с това. За да са здрави и богати.

45

smsi

преди 9 години

greshki sa...hora pravyat...;) i izborni buletini ste pechatat, pa da vidim kakvi bani ste izleznat :) ?!

44

Анонимен

преди 9 години

Ханке бачка за прас

43

Анонимен

преди 9 години

Ханке, след като веднъж разгони фамилията на България с икономическо менторство и после отмъкна огромен хонорар за тези "съвети", се изказва отново без да знае за какво иде реч, и с лексиката и с аргументацията на първолак, болен от воднянка. Докато допускаме *** като тази да ни съветват, все ще сме на този хал.

42

Анонимен

преди 9 години

Скоро Путин и Китай ще Ви оправят,анадолци и *** читаци.Терористи с ***.И теб Бойко-евро гей.*** от кръга Капитал.Проклети да бъдете крадци.***.Скоро народен съд.Путни за един ден с войска ще влезе и ще ни избави от Вас - неосъзнатите сатанисти и лизбийки.*** ***. ***,срещу Христос ли ще воювате с НАТО И ЕС? ***.

41

Hahaha

преди 9 години

Hora, vie razbirate li, 4e nqmate dori edin REPORTER, koito kato zaemasht strana na naroda da hvane tova i da go raznishti dokrai. Nqma, zashtoto go nqma naroda, koito da go zashtiti kato go pognat golemite. Nqma svoboda na slovoto, nqma prilagane na zakoni! To tova ne e durjava, che govorite edin ezik, vaobshte ne oznachava, 4e ste durjava. I eto, vijdate go!

40

а Искров

преди 9 години

Съгласна съм с пловдичанин и питам след като забърка кашата с КТБ и се доказа като некомпетентен и потвърди слуховете за това,къде е сега високоплатения гуверньор,защо не предприема нищо.Ако се окажат верни и слуховете,че си е излязал в отпуска и отмаря,този е готов за затвор в северна килия

39

до 51

преди 9 години

До do 47Кльокав, много си ***. Съвсем друго се разбира от изказването, а не това, което си си въобразил.

38

do 47

преди 9 години

Prost si kato KABA! S drugi dumi ES ti obqsnqva, 4e nemojesh chastna banka da q finansirash s finansi ot drugade, osven s lichnite takiva na sobstvenicite i. Nikoi ne e dlujen da ti dava pari otnikade. Parite otekoha pri sobstvenicite, a BNB trqbvashe da prihvane tova otichane. Panimaesh?

37

пловдивчанин

преди 9 години

Много ми хареса сравнението с финансова пирамида. Лично аз мисля, че това, което се случи, е чиста измама. А управителят на БНБ е некомпетентен, слухове за което се носеха още по време на назначаването му.

36

от 47

преди 9 години

Който не знае американски компании и инвеститори ще съдят България ако не им се възстановят милионите влогове и инвестиции.

35

Анонимен

преди 9 години

"След въпрос за натиска от ЕС да се изплатят гарантираните депозити Ханке заявява, че на този етап не трябва да се задължават изрядните банки да внасят допълнително във Фонда за гарантиране на влоговете, защото с тези средства те биха могли да кредитират бизнеса."Значи с други думи ЕС ни налага на нас българския народ и държавата да изплащаме влоговете и ни притискат със сила, а в същото време ни отказват да ни помогнат с пари. А САЩ ни съди за това. Вън от тая мафия ЕС и против МВФ терора.

34

Hahaha

преди 9 години

Novinata trbva da e: NARODA SAM TRQBVA DA RESHI SUDBATA NA NEFUNKCIONIRASHTOTO BNB! Ama vie glupaci dremete kakto poprincip.. ili ste na .. moreto.. ne sluchaino vi spretnaha vrutkata tochno lqtoto ;)

33

Анонимен

преди 9 години

21 век - век на банкови катаклизми. България е само началото на една дълга верижна реакция, добре обмисляна от дълго време от трезви и умни глави. Срещу парите можеш да се бориш само с повече пари. И с ум, ум, ум. Който няма нищо общо с пишман големите т.нар. експерти и техните парцаливи фалшименти дипломи и звания, зад които се крие една опасна бездуховност и зъл хъс за власт, пладнешки бандитизъм и съдиране на жива кожа от гърба нва уж суверена.