7

3

преди 9 години

Анонимко номер 6, много си в грешка. Противна ми е самата му физиономия, не оспорвам качествата му на спортист. И ще спреш ли да намесваш Григор навсякъде? То бива злоба, ама това твоето е някаква мания...

6

Анонимен

преди 9 години

Дедо Роч отдавна си е изпял песента но големият тенис е в много тежка криза и товаму позволява да печели някой и друг турнир.АТП се превърна в клуб на пенсионера.Половината са на по 30 и повече години.Срамота.

5

Анонимен

преди 9 години

3Аз ще ти кажа ЗАЩО ти е "противен" Раонич.Защото е на годините на АскУФскУто а е много по-добър от него и го бие на лягане и ставанекато "маче у дирек".

4

Анонимен

преди 9 години

Абе, а къде е ....... ***,бе?

3

Анонимен

преди 9 години

Хо-хо, жалко, че пропуснах мача с Раонич (много ми е противен тоя, не знам защо). А Федерер няма какво да коментирам, по-долу са го казали - най-великият.

2

Анонимен

преди 9 години

Тоя Федерер сега погледнах в гугъла има 350 милиона долара, а все още играе като гладен беден напорист човек. Ето това е да си ВЕЛИК! Да си пртезадоволен, но да си гладен за успехи!

1

АТАКИСТ

преди 9 години

Време е за 80-та титла, Изродеее!На 33 години е и е гладен за титли сякаш е на 20!Има си причина. Той каза: Аз дишам чрез тениса. Обожавам тази игра!Просто най-великият!