31

Анонимен

преди 9 години

Всички сме гости на този свят.Идва време, когато нито хартийките нито златото ще имат някаква стойност.

30

Ани

преди 9 години

Аз не обичам да гледам в чуждата чиния и се справям доста добре. Имам достатъчно от двете: покривам си разходите без да се лишавам и имам достатъчно време за да се наслаждавам на живота.

29

Стамен

преди 9 години

Жена по-лесно печели пари в момента .Но трябва да е умна, което си е рядкост .Да спазва правилата на играта:1. Не трябва да се обвързва .2. Трябва да се поддържа, физически тренировки , прически, дрехи, епилация, кремчета .3. Да подбира добре партньорите в зависимост от дохода .4. Да не пие, пуши, да не говори много .5. Да се образова и да се учи, как да се държи пред хората .6. Да запомни, че е една играчка за мъжа .Ако е късметлийка ще забогатее . Ако ще я намерят убита в някой кош

28

Анонимен

преди 9 години

когато спрем да се стремим към богатите, кагато ножоицата нареже тях, тогава ще е ясно, че нямаме желание да се внушаваме и поставяме на тяхно място, нито пък да им завиждаме. И те ще обеднеят.

27

феминист

преди 9 години

Ей, албански реотан. В спорта е най-голямата дискриминация - ЖЕНИ И МЪЖЕ СЕ СЪЗТЕЗАВАТ ОТДЕЛНО.

26

феминист

преди 9 години

Бе покрай еманципацията, разни неща се посочват, но никой не повдига въпроса за дискриминацията на жените в мините.После, в спорта е най-голямата дискриминация. Време е жените да докажат предимствата си в тежката атлетика: щанги, бокс, борба, а и в другите спортове. Ами в шаха, що тъй!? Пък и мъжете да добият възможност за изява в художествената гимнастика, синхронното плуване. Предполагам само, че гредата в спортната гимнастика ще ги притеснява малко като уред.

25

толерантен

преди 9 години

Да спуснат ООН-то и ЕС-то квоти за милиардерите: за жени, за ***, за третия пол, за мусулмани... не може така.

24

бай уй

преди 9 години

До Анонимен 12Да, всички са принцеси и холивудски звезди и искат да живеят "Холивуд стайл". А това при българките е достигнало своя апогей.

23

бай уй

преди 9 години

До АнонименДа, всички са принцеси и холивудски звезди и искат да живеят "Холивуд стайл". А това при българките е достигнало своя апогей.

22

До 19

преди 9 години

Дал ги е наготово, но нито са били кой знае колко много, нито тя ги е похарчила за парцалки и глезотии.На Запад да не би татковците да не дават наготово?Там един баща от средната класа и стотици хиляди ще даде, и за 1 милион може да се бръкне, ако е от горните слоеве на тази класа.Вярно, че това нерядко се оформя като вид заем, но има това преимущество, че ако нещо забуксува, няма да има неприятности с банка.А у нас, хем повечето татковци са бедни, хем банките са кожодери. Трудно е за начинаещ

21

ДО 14

преди 9 години

КАК ДА НЕ СТАВАТ ,БЕ????ТОЧНО ЗА *** СТАВАТ!!!

20

Анонимен

преди 9 години

До хбегай да биеш чалмата у земята бе .........

19

Наблюдателен

преди 9 години

Една видях в БАКБ

18

Дим4о

преди 9 години

Да не се бърка жена с нов джип с жена милиардерка .Първата с много устен труд го е изработила .Втората е получила наследство от крадец .*** е не че ги има, а че има хора който им се подмазват и боготворят .

17

х

преди 9 години

Бай *** пише за жените милиардерки...хм, интересно :)))

16

ACID

преди 9 години

Това, че няма богати жени, не е заради половото дискриминиране. Доста плосък извод. Попринцип не само във финансово положение статистиките са такива. Откривателите/патентите/инженерите са предимно мъже. Просто генетично е заложено. Не става дума за неравенства. Няма закон, който да ограничава доходите по пол.

15

Роман Абрамович

преди 9 години

Тя и Иринка ме завлече с 2 миларда долара след развода. И тя е милиардерка!

14

13,Не съмМилиардерка

преди 9 години

На 6 г. бях първолаче, завърших на 17 г., а на 21 г. вече имах диплома за висше от престижен университет.Единствена дъщеря съм и нашите ми трепереха, но никога не са ме глезили.След като поработих известно време, татко ми се довери и прехвърли на мое име валутата,която беше спестил в чужбина. Днес тези пари не стигат и за гарсониера.Няма да разказвам надълго как се осмелих да ги вложа и разработя, но днес сме преосигурени.Защо си мислите, че момичето е или подла глезла, или зубрачка-крокозъбел?

13

KKK

преди 9 години

Нормално, все пка няма и 100 години от както жените имат равни права, същото е и за *** и тнт. Време трябва, а не *** рестриктивни закони

12

Анонимен

преди 9 години

А колко процента от миньорите са жени?