22

Анонимен

преди 9 години

геноцид над изчезващият български народ!!!

21

уж-избирател

преди 9 години

Сериозна алтернатива на наближаващите избори е възможността за нов протест още при първия сняг. Следват нови оставки, нови прокламации за избори и така, докато целият свят разбере, че сегашните *** са едни и същи, които вече никой не иска на власт!И понеже изборните правила са доказано пълни с корупция в момента, тази алтернатива ни остава единствената реална възможност към този етап.Всичко друго е форма на заблуда. Заблуда, която последните 25 години доказват сериозно!

20

до 25 от 24

преди 9 години

Затова трябва да гласуваме всички, без изключение. Да ги уплашим ние, не те нас. Това е идеята на демокрацията - право на глас в управлението на държавата. Можем да го направим, стига да искаме. *** и твърдите ядра на партиите да гласуват, за когото искат. Ние сме повече от тях.

19

Имам идея

преди 9 години

как да накараме нашият политически "елит" да спрат да се карат помежду си и да ни чуят. Да отидем да гласуваме, без изключение. Но да пуснем невалидна бюлетина. При 50+% невалидни бюлетини не могат да признаят изборите. Ще им се наложи заедно да заработят за благото на държавата, иначе ще ги бием на техен терен с техните оръжия. Негласуването за тях е без значение. И с 30% активност ще вземат властта поредните крадци.

18

Анонимен

преди 9 години

До предложение Прекрасна идея, но няма да стане. Властта в България дава всичко и най вече чудесна възможност да се краде без да влезеш в затвора. 25 години всякакви мошеници крадоха и продължават. България трябва да е била много богата държава, за да има още. Сега апетитни са европарите, магистралите, големите сделки и общ. поръчки. Хората изчезват, умират, гладуват, оскотяват,България загива, но те се хапят до кръв за власт. Ужасяваща картина,достойна за Йеронимус Бош.

17

калкулатор

преди 9 години

Всичко е изчислено:1. Населението се топи.2. Умните и можещите бягат в чужбина.3. Възможните за обитаване са оставени на стихиите и постоянно намаляват.4. Храната, енергията, образованието и здравеопазването поскъпват солидно.5. Доходите не са мръднали от 5 години, но пък работещите прогресивно намаляват.6. Кражби, убийства и законен тормоз изпълват ежедневието ни.7. Супермодерното днес е обикновено нещо простовато и тъпоъгълно.Познайте докъде ще я докараме?

16

Анонимен

преди 9 години

Наследството на социализЪма още продължава да тежи. От тези язовири що щети, които неколкократно наджвърлят евентуалните ползи.

15

прокурор-пенсионер

преди 9 години

Дойдат ли БСП-ДПС-ДС на власт почват убийства, катастрофи, грабежи отвличания и най нежното престъпление от гледачите на шарани поголовно наводнение на всички села и градове където има язовири. Това и горите са специалитет на неграмотните и необразовани другари от БСП и ДПС. Те друго не могат освен да сечат дървета и да гледат шарани.

14

132

преди 9 години

До Мартин 13И аз това казвам. И без това кадровите войници само се барат по макарите и цакат белот...

13

Пиар агент

преди 9 години

Да пишеш глупости, на които сам не си вярваш е доста омерзително. И всичко това за една ракия и две кифли на ден. Тролчета вземете пример от Станишко и Моника . Откраднаха 29 милиона от КТБ и хоп замък в Швейцария. Продължавайте да си плюете на физиономията, това е добре за пиара на БСП-ДС.

12

буда

преди 9 години

Имаме воля

11

Мартин

преди 9 години

АЗ имам решение на проблема драги сънародници ! Извикайте наборната войска на Република България ! Аз като служех 2005-2006 година само в поделенията които бях бяхме доста войници готови на всякакви помощи физически ! В Белене като бях издигахме диги на Дунав за да не прелее .......ХА СЕГА ПРАТЕТЕ ПАК АРМИЯТА ДА ПОМАГА НА ХОРАТА ! Или от САЩ са ви наредили да нямате такава ? ЖАЛКО за бедстващите хора ......но повечето от тях пак ще гласуват за същите ..сигурен съм !

10

До БИВШите

преди 9 години

Вие БИВШите сте все едни и същи!Като тръгнеш от Бойко Борисов-бивш и все още действащ комунист (не си е върнал книжката още на БКП) - и състава на цялата му партия ..Патрона му Георги Първанов - състава на цялата му партия?Времето е нашеКойто не скачаНие можем

9

Бивш член на БСП

преди 9 години

Да фалираш цяла Държава само за една година и да имаш СУРАТ да говориш , това е само БСП-ДПС-ДС. И сега като змията, която умира гледа да ухапе , който намери. Да ама не. На тези избори никой няма да гласува за вас, просто след 70 години мизерия народа му омръзна от БКП-БСП-ДС. Който и да дойде на власт ще е по добре от тези две престъпни партии.

8

Анонимен

преди 9 години

Розовата къща как е?

7

az

преди 9 години

Golqma tragediq to cqla BG e taka skoro nikoi nqma da jiveq v taq teritoriq nare4ena bulgaria

6

до социолог

преди 9 години

некой писател специалист в сферата на научната фантастика ли правил това проучване ? керкенез ? фирма на марсианци ?

5

социолог

преди 9 години

Другари, измислете нещо по атрактивно, а не като папагали да повтаряте едно и също цяла година. Никой не ви слуша, а още по малко да ви вярва. Ето ги последните изследвания на световната агенция " Керкенез ". ГЕРБ 53 % , БСП 8 % , ДПС 5 % РБ 3 % и другите партии по 1-2 %. Това изследване е правено само в големите градове , без селата и *** махали.

4

asd

преди 9 години

Споко, Бойко идва на власт и ще помогне.

3

Анонимен

преди 9 години

Няма никакво значение,важното е да възстановим на Веждю милионите,че да не вземе да си посегне на шестата бутилка уиски!