130

681

преди 9 години

Когато котката спи мишките танцуват ..... но не за дълго!

129

Анонимен

преди 9 години

Запада разбира много добре. Руснаците, след като се напатиха с Елцин, станаха Народ. Опитват се да шикалкавят, да притискат, да изнудват, но каквото и да правят, знаят, че няма да стане. Ще правят проблеми и ще се чудят от къде ще им го върнат. Заради санкциите Русия започва да развива земеделието и леката промишленост. Като свърши с тях ще започне и тежката. А това случи ли се, нямат конкуренция, защото и енергията е при тях, и суровините.

128

Шила

преди 9 години

Путин успя да раэдели Света и си осигури грандиоэна подкрепа у дома, а САНКЦИИТЕ иэобщо не го иэплашиха!!!! Ето това не раэбра така наречения Эапад, който в последните приблиэително две десетилетия упражнява диктат и ФИНАНСОВ ТЕРОР на европейските страни членки на тоэи съюэ!!! Апропо Русия УВЕЛИЧИ своята тежест на Световната сцена!!!

127

Georgi

преди 9 години

До баба ВангаToi nikoga nqma da bude mishka zashtoto toi e edin neveroqten patriot i hubav chovek NO ti dragi mi si MISHKA I SHTE SI OSTANESH MISHKA...

126

баба Ванга

преди 9 години

Като Мубарак не, но като Кадафито- да. Ще дойде време и ще се крие като мишка, но няма да се отърве.

125

Dimitrov

преди 9 години

Много глупава статия - нито може да се съпоставя Мубарак с Путин - начело на велика сила ,избран с над 80% от избирателите в Русия ,нито пък и с Обама ,за когото няма ли най-сетне д невежте да разберат ,че е един нищо и никакъв слуга на еврейското лоби в САЩ,което непрестанно му нарежда какво да прави !

124

Хектор

преди 9 години

украйна е на наша територия (дунавска България,волжка България и Стара Велика България),Крим също даже е бил Кримско Ханство до 16 век и пак в нашите изконни земи.Кан Кубрат е погребан във Малая Вознесенка (украйна),както и Кан Аспарух ,населението на украйна е съставено от СТАРИ БЪЛГАРИ от волжка България,останалите от Велика България и няколко големи бежански вълни от тук през 14-15-16-17-19 век.Град Киев е основан от Шамбат КИЙ (Български цар),ТАКА ЧЕ НИЕ ГО ДАВАМЕ НА РУСИЯ А ЗАПАДА да мълчи.

123

Иво

преди 9 години

Русия има много общи неща с положението в Египет, Сирия и Либия от преди няколко годиниДемек човека казва, че в Русия е в ход опит за "цветна революция" ,но поради по-големия контрол, изолираност, и военна мощ, номера няма да стане!ФСКН май е поебнал слугите на краварите! И най-важното събитие доказващо кой всъщност дърпа конците-британското МнВР привика посланика на РФ, за да уточнят дали е навлизала руска армия в Украдна! Силите които решават дали ще има световна война от Запада са в Лондон!

122

Анонимен

преди 9 години

те дъщерите му емигрирали в чужбина,кво повече ви трябва.

121

Анонимен

преди 9 години

путин е вече на пързалката,бита карта,мярката му я взеха и съвсем не е голяма,1.70 без токчетата

120

Анонимен

преди 9 години

Яковлев - син на Яков и баджанак на моше. Либерална икономика. Та тя е мъртва, в целия свят. Какво още я дъвчетв насам натам.

119

Хахахахахаха

преди 9 години

Егати англолизците пишат вече само по тея сайтове, журналисти прости, като тръба. Путин да свърши... хахаха Най-много той да ГИ СВЪРШИ... предупреди ги два пъти с два СУ - 160 оставки за ден.. Всички са за санкции, защото те знаят какво значи излаз на Черно море на Русия. Може и да ГИ Сърши, и доката О(б/с)АМА свърши, всичко ще свърши и с всички ще е свършено.

118

Анонимен

преди 9 години

Абе на кой му пука от вашите ялови безмозъчни комисии. Хората сами трябва да определят с кой и, как да живеят, а тези комисии, са за защита интересите на разни банкери, корпоративни босове и други подобни триполови психопати.

117

ВЕНЕЦИАНСКА КОМИСИЯ

преди 9 години

До Анонимен 210МНЕНИЕТО МИ ЧЕ РЕФЕРЕНДУМА В КРИМ Е НЕЗАКОНЕННЕЩО ДРУГО ДА ПИТАШ ЗА АНЕКСИЯТА НА КРИМ ОТ ИЗТОЧНИЯ СЪСЕД ?

116

Анонимен

преди 9 години

Кого *** мнението на Венецианската комисия за референдума в Крим?

115

софиянец

преди 9 години

dnevnik.bg/sviat/2014/03/23/2266827_venecianskata_komisiia_obiavi_zashto_referendumut_v/venice.coe.int/webforms/documents/?pdf=CDL-AD%282014%29002-e- мнението на Венецианската комисия за референдума в Крим. В последната част от заключението на Комисията е предоставен правен анализ на нарушените конституционни норми от украинската конституция, както и минималните стандарти за провеждане на референдум.

114

до сеирджия

преди 9 години

не си наясно май , испанският парламент гласува против всякакъв референдум където и да е на територията на Испания.

113

сеирджия

преди 9 години

Много ми е интересно, как ЕС ще реагира на референдума за независимост на КАТАЛУНИА през ноември.

112

Анонимен

преди 9 години

Един от лидерите на "Тризъб" , член на "Десния сектор", съратник на Дмитрий Ярош Вадим Левковский е ликвидиран току-що.

111

!

преди 9 години

Хора.. Путин,Обама .. ама те са си добре, децата им живеят в палати и нямат лишения ... по цял свят политиците се поддържат като правят театър на хората. Докога ще живеете в стой в който трябва да изберете някой за да ви представлява вместо директно да си давате мнението по всеки въпрос? Значи тука може да се изказвате мнението но когато се решава вашето бъдеще и на децата ви някой друг избирате да го решава ... Докога?