5

Анонимен

преди 9 години

"За пищното си тяло..."Ъъъъъъъ... кое и е пищното на тялото, собствено????Бузите на лицето? Понеже е само на 22? Щото иначе в тия щиглецови крака не виждам нищо пищно... не е гърчава, не е анорексичка, ама за пищна и дума не може да става, приятно слабо момиче. Който казва друго е сериозно деформиран ментално.

4

Анонимен

преди 9 години

"В родната ми Флорида кльощавите жени се считат за грозни"В цялото USA е така. Просто от разни хот-дози, чийзбургери и всякакви други заведения за бързо хранене и като включим това, че използват главно полу-фабриканти не се учудвам че повечето жени в Хамерикото са дебели. Тези норми се налагат и по някои медии. На дебеланите. Нищо чудно да съдят някой, че е по-слаб.

3

До 2

преди 9 години

Пътувах доста по Европа, но само като турист. Според моите впечатления, младите момичета и значителна част от младите жени не са дебели, впоследствие може би се отпускат. За Америка не знам.

2

До антианорексия

преди 9 години

Ти май никога не си пътувал по западна Европа или Америка, защото 99% от хората изглеждат като избягали от зоопарка СЛОНОВЕ.

1

Анти анорексия

преди 9 години

Девойчето е стройно, няма смисъл да отслабва още. Интервюто с нея е много добър пример относно това, че в днешните насила натрапвани представи за женска красота има нещо изкуствено и нередно.По-лесно се шият дрехи за свръх слаби - те се крепят само на раменете им.От медикаменти за отслабване фармацевтичната индустрия печели много.Здравето и естествената хубост на младите жени стават жертва на търгашеската алчност.Не харесвам дебеланите, но без дрехи момите"Мис Освиенцим" са още по грозни от тях