11

Д.А.

преди 9 години

Имам бележка за дарена кръв за определен човек в център за кръводаряване - София, която не се наложи да използваме. Ще помогне ли в случая с Павел, като е предвидена за друг? Ако може да се използва ...........на кого да напиша номера на бележката за дарената кръв?

10

Иван

преди 9 години

Даването на кръв трябва да се заплаща, несериозно е за нещо толкова важно да няма финансов стимул. Един човек като даде кръв тази кръв тялото му трябва да я възстанови, това е шок за организма и той се нуждае дълго време от качествена храна. Абсурд е да се чака на доброволци - така кръвта никога няма да стига. Абсурдно е какви такси и пари се искат дори за преглед от медицинските лица а за кръв не желаят да плащат нищо.

9

муспи

преди 9 години

Кръв няма защото е изпита от евреите, но синагогите, ложите - масонските, тамплиерските, розенкрайцерските и т.н. не могат да си задоволяват вече нуждите! Ако българите не си подновят традиционните доставки - става въпрос за българска, , ще се наложи да бъдат наказани с нов тип ГМО, - всички зеленчуци и плодове идващи от турция ще бъдат опикавани и оплюти от чакащите ред за емиграция в България болни от ебола.

8

Анонимен

преди 9 години

Добре бе днес.бг, да бяхте сложили линк поне, глупавата ви политика че не могат да се публикуват линкове към други страници. Мога да поустна статията да, ама е друго да се поустне самата страница от фейсбук чрез която се търсят кръводарители.

7

Анонимен

преди 9 години

da podkarat pod stroi tia s vysokoto krvno- tehnata e druga- teh trebe da gi izto4vat inace infarkto trepa , ako ne infarkto udaro parvo paralizira i posle infrkto dotepva.koi krka crveno vini da ide tam da krka i da go pretakat- na moite 184 s 72 kg nemam krv da potece ako reznat s noj da mi sakat ven4alnata halka- a moite 77 godini i prsta sha mi odrejat.ta koi krka cveno vino da ide

6

Анонимен

преди 9 години

Не разбирам нещо, защо се търсят дарители, ако кръвната група няма значение. Да не искат да ми кажат, че нямат запаси дори за един, единствен човек нуждаещ се от кръвопреливане??? Не знам какво се случва в тази държава, моля ви хора, замислете се. Пожелавам здраве на нуждаещия се и съм сигурна, че ще се намерят дарители. Но е абсурдно търсенето на кръв от нерядка кръвна група да бъде новина. Просто това не е нормално!

5

муспи

преди 9 години

Всичките кръвни запаси на България са изпити от евреите и сега разчитат на своята хитрост.

4

Анонимен

преди 9 години

Още ли дават по един шоколад за банка кръв? Може пък и да има кой да дари, знам ли...

3

Анонимен

преди 9 години

i kat prelivat plazma sto tarsiat!!! ne sa li zatova vsi4ki zdravni osigorovki.MAMKA IM.samo da uto4nia - daryaval sum krav nad 20 pati...Dano se zakrepi 4ove4eca.

2

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"Кръвната група на дарителите няма значение, тък като лекарите преливат плазма на младежа."

1

Анонимен

преди 9 години

Коя е кръвната му група?