22

Има нещо сбъркано

преди 9 години

в цялата история. Толкова организации, ООН, НАТО,ЕС, ЮНЕСКО, че и мониторинги на САЩ всякакви инициативи за правата на жените, децата, африканците, хората и т.н. как един не се намеси. напомня 1934г, това всичко става пред очите на милиони и то облечени с доста влат и мощ. да поощряват негластно л.умпени от бронзовата епоха...И само да дават материали на пресата и киното, да правяр Наръчници на малоумието, какви са тези серийни запознавания с джихада. Кому е от полза. А те се потриват и блеят.

21

станишГЕЙ

преди 9 години

До Антисоросоида ти червен *** мръсен ходи в мръсната русия да ти набиват в насраният червен *** ледени висулки в Сибир,мамка ти червена!!!!

20

Анонимен

преди 9 години

Аз не знам Нато за кого си пази ядрените ракети...

19

Анонимен

преди 9 години

Тия *** имат ''братска'' партия в бг.. ..казва се ДПС...

18

d

преди 9 години

До bilgarinманяк.. ако не е сащ тия щяха да се бият още с местните полицаи и местното общество щеше да ги е смачкало.. понеже в тия държави има лекари, адвокати, инжинери, доктори, медийни личности има си всичко.. но сащ ги въоръжиха.. заплашваха всеки който им се опъне с бомбандировки и тем подобни... та кажи ми ако не бяха сащ нямаше ли да сме по-спокойни..

17

БГ

преди 9 години

Тези *** живеещи в 18 век, трябва да се спрат (избият) час по-скоро, че после ще бъде късно и ни чака нещо много лошо !! А най-лошото е, че ние нямаме оръжия с които да се защитаваме.

16

Наблюдател

преди 9 години

Публична тайна е ,че беше създадена от ЦРУ и финансирана от САЩ и Сауд Арабия. САЩ официялно наля последно около и 1млрд. долара като за оръжие и техника.А амбициите на ИДИЛ са още по-големи от споменатите по-горе.Те смятат да завземат и Европа-Балканите, Италия -със сигурност заради Ватикана ,но също и страни като Франция и Германия.Това е изгодно за САЩ като затвърдява световният му монопол.

15

bilgarin

преди 9 години

До Коце Мастикатаkоце защо дае виновен сащ помни че ако нее сащ на всички малки държави като българия ще сполети същото

14

nqkoi

преди 9 години

Do 24 Nali tochno SASHT go sazdadoha I sa otgovorni za tozi sheriat maloumniko...

13

Анонимен

преди 9 години

когато шериата се наложи в БГ, булгаристанеца ще оценки америка.

12

razgradski pop

преди 9 години

няма оправия там ейй..само атомна бомба ще оправи нещата..

11

КЕМАЛ ПАША

преди 9 години

ДАА--ГОЛЯМАТА ПЕТИЦА ОТ 2003 Г.--ДЖОРДЖ БУШ-СИН, ДИК (***) ЧЕЙНИ, ДОНАЛД РЪМСФЕЛД, ГЕН. КОЛИН ПАУЪЛ И ШЕФА НА ЦРУ ИОРГОС ТЕНЕТ И ЗАМЕСТНИЦАТА НА ПАУЪЛ - КОНДОЛИЗА РАИС.

10

Бира, мани тежкия а.

преди 9 години

Да бе ама кой създаде проблема 2003-та. Оня дето размахваше некво шишенце с бяла течност пред съвета за сигурност. Помним ние..

9

Пешо

преди 9 години

И така докато взема да си пийна и ида до близкия изток да им нашокам репите!

8

Коце Мастиката

преди 9 години

Зад всички тези зверства стои единствено и само САЩ!!!

7

Хонорик

преди 9 години

За ислямска държава:"Дорде е мъничка змията,елате да се съберем,с крака да й строшим главата,свободни да се назовем!"Бийте ги тия ислямски зверове,врагове на християнството!

6

монархист

преди 9 години

Запада и Русия трябва да са заедно, ане да се противопоставят за глупости, ето това е истинския проблем, промиването на мозъците на децата да стават джихадисти...

5

боц

преди 9 години

11, въобще не си прав!Животните не се самоизтребват за нищо!Не обиждай животните!Тези са мюсюлмани-джихадисти!И оръжията не си ги крадат от някого, ами им ги доставят други човеконенавистни създания, които унищожиха цели държави и пуснаха "духа от бутилката", само за да се обогатят!

4

Анонимен

преди 9 години

Тези са живонтни бе, при това прости. Пълни нещастници с болни глави. Какви оръжия, какви пет лева. Заграбили американски оръжия от оставените на иракската армия. А като свършат? Американците може да се всекакви, но са умни хора! Проектират и произвеждат съвършенни машини.

3

Анонимен

преди 9 години

Армиите на Саурон настъпват!