13

Това е НАГЛОСТ

преди 9 години

Столипиново номинира Пеевски за депутат.Делян Пеевски е човек, който се е доказал в България, че може да работи, да прави политика и бизнес, обясни Яшар Асан номинацията. Той допълни, че жителите на Столипиново много ценят Пеевски като депутат, като депесар и го харесват.

12

Анонимен

преди 9 години

Разбрахте ли, чя Д.ПЕЕВСКИ е кандидат за 43-то НС от СТОЛЕПИНОВО

11

до 6 - прав сте

преди 9 години

Напълно сте прав: Всички, които не исккат да бадат ОГРАБЕНИ, са поканени да присъстват.Днес КТБ е в умишлено създадена криза, утре сценарият може да се повтори с някоя друга банка.Да търсим отговорност на ръководстжото на БНБ за тяхното БЕЗДЕЙСТВИЕ и УМИШЛЕНО ТЛАСКАНЕ на КТБ към несъстоятелност.

10

вложител

преди 9 години

Протестът е на 18.8. , а на 19.8. от 12 часа е Учредителното събрание на Комитет за защита на финансовата и банковата стабилност в България - инициатори са групата на г-н Рашидов,КТБalive, Синдикати, Работодатели, Експертния съвет, който на 14 август 2014 г. предложи Меморандум. Място: зала "Партер" в сградата на КТ Подкрепа на ул. Ангел Кънчев 2 /пл. Гарибалди/.

9

до 6

преди 9 години

ПРОТЕСТЪТ Е НА 19.08.

8

Анонимен

преди 9 години

Искров ако си загуба къщата ще дойда при теб и женати.обещавам ти

7

Анонимен

преди 9 години

Хайде, герберастите от Протестна мрежа, къде сте. Или вече ви платиха и сте на моренце.

6

Анонимен

преди 9 години

Вложител, защо само вложителите да протестират? Протестът е на 18.08 в 17:30 пред БНБ

5

Анонимен

преди 9 години

Крадци, върнете веднага парите на хората - има гарантиран праг от 100 к евро.Що за държава е това въобще - пълна пародия ...

4

Я

преди 9 години

До Анонимен 3При 39 млрд.депозити и 2 млрд. във фонда за гарантиране въобще не може да се говори за гарантирани влогове в БГ ! В момента е достатъчно само още една голяма банка да се гътне и ще настъпи единствено гарантиран хаос и извънредно положение минимум !

3

Анонимен

преди 9 години

Параграф 22Закона за гарантиране на влоговете се задества след като БНБ отнеме лиценза на дадена банка. БНБ обаче не взима лиценза на банката и гарантинаните влоговете стават негарантирани.

2

до Т.Николов

преди 9 години

"Правилното решение за Корпоративна търговска банка (КТБ) е незабавно да започне изплащането на гарантираните влогове..."Това би означавало КТБ да баде обявена във фалит. А ТОВА НЕ Е ВЯРНО.

1

вложител

преди 9 години

На 18.8. всички КТБ вложители на ПРОТЕСТ пред БНБ !!!ДА ЗАЩИТИМ ИНТЕРЕСИТЕ СИ !!!КТБ НЕЗАБАВНО ДА ВЪСТАНОВИ ДЕИНОСТТА СИ !Вложителите да не изпаднат в паника след като КТБ отвори, това е много важно за нейнатаСТАБИЛНОСТ !Наказания за БЕЗДЕЙСТВИЕТО на държавните институции и за РЕЖИСьОРИТЕ на КРИЗАТАс КТБ !!!СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА: Вложители + КТБalive+ Синдикати+Работодатели !!!ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА ДЕЙСТВАМЕ !