21

вложител

преди 9 години

Всички, които не исккат да бадат ОГРАБЕНИ, са поканени да присъстват.Днес КТБ е в умишлено създадена криза, утре сценарият може да се повтори с някоя друга банка.Да търсим отговорност на ръководстжото на БНБ за тяхното БЕЗДЕЙСТВИЕ и УМИШЛЕНО ТЛАСКАНЕ на КТБ към несъстоятелност.

20

в

преди 9 години

Протестът е на 18.8. , а на 19.8. от 12 часа е Учредителното събрание на Комитет за защита на финансовата и банковата стабилност в България - инициатори са групата на г-н Рашидов,КТБalive, Синдикати, Работодатели, Експертния съвет, който на 14 август 2014 г. предложи Меморандум. Място: зала "Партер" в сградата на КТ Подкрепа на ул. Ангел Кънчев 2 /пл. Гарибалди/.

19

Срам

преди 9 години

ПЕЕВСКИ. ЦАЦАТА И ИСКРОВ-В ЗАТВОРА

18

бургазлия

преди 9 години

Идеята за масов протест пред БНБи КТБ е разумно но как тези от провинцията могат да си изразят протеста със лично присъствие като нямат средства за пътни парите им са запорирани.Няма ли наред с протеста да се организира подписка за настояване за отваряне на банката с точна дата и срок.Живота показа че от стачки и протести има ефект. колко правителства свалихме.

17

от в-к Банкер

преди 9 години

Столипиново номинира Пеевски за депутат.Делян Пеевски е човек, който се е доказал в България, че може да работи, да прави политика и бизнес, обясни Яшар Асан номинацията. Той допълни, че жителите на Столипиново много ценят Пеевски като депутат, като депесар и го харесват.

16

bezime

преди 9 години

Браво "вложител" - само така трябва да се действа!Не знам докъде деградира морала в България - Искров и компания, Цацаров и компания, ДПС и компания, прокурори полицай, следователи и компания "разследващи" КТБ, квестори на КТБ --- как живеят тези хора, как гледат в очите околните колеги и приятели, как спат вечер. С какво ви купиха, защо се продадохте! Господ забавя, но не забравя, ще дойде видов ден и за вас. Да се гаврите с толкова хора! ***! Вие не сте човешки същества!

15

вложител

преди 9 години

На 18.8. всички КТБ вложители на ПРОТЕСТ пред БНБ !!!ДА ЗАЩИТИМ ИНТЕРЕСИТЕ СИ !!!КТБ НЕЗАБАВНО ДА ВЪСТАНОВИ ДЕИНОСТТА СИ !Вложителите да не изпаднат в паника след като КТБ отвори, това е много важно за нейнатаСТАБИЛНОСТ !Наказания за БЕЗДЕЙСТВИЕТО на държавните институции и за РЕЖИСьОРИТЕ на КРИЗАТАс КТБ !!!СЪЕДИНЕНИЕТО ПРАВИ СИЛАТА: Вложители + КТБalive+ Синдикати+Работодатели !!!ВСИЧКИ ЗАЕДНО ДА ДЕЙСТВАМЕ !

14

niki

преди 9 години

Не ви ли стана ясно, че банката не е източена толкова, колкото се твърди?!?!? Всичкото това бяха политически игри за да си покрият следите, защото на практика през тази банка са извършвани разплащанията 'аз на тебе - ти на мене' по разни схеми!! То и за това се чудят сега какво да правят, че тия работи ако лъснат пред хората.......

13

Загрижен

преди 9 години

Разрешават на тези с влогове, да си покриват кредита.... Мъгла мъгла мъгла...

12

Путев

преди 9 години

М/у другото БНБ не бездейства. Те просто са в отпуска, все пак е м.Август а господата не са свикнали да работят по принцип. Защо да се напъват сега, през отпускарския сезон?!Нали така?Това, че Искров взима някъде 20 хиляди на месец (държавна тайна е точно колко), означава ли че трябва да работи? А дано, *** надали..

11

Путев

преди 9 години

Абе протестирайте пак с роял пред БНБ. Видехте ли - един протестира така пред НС и стана МИНИСТЪР.Да не вземете да фърлите некое паве по Искров, недай боже, само с пиана протестирайте.

10

Кирил

преди 9 години

Хаха, Голям кеф,Само ще взимаме без да даваме !И аз искам така :)

9

вложител

преди 9 години

На 18.8 всички КТБ вложители на ПРОТЕСТ пред БНБ !!!

8

Мирослав

преди 9 години

А обикновените хора които имат някой лев в тази банка? Те да лапат мухите ли? Не ми пука за тези дето имат милиони, но за гражданина Иванов който има 500-1000лв в банката спестени за нещо, какво да прави? Това в 21в да не можеш да си изтеглил парите... Само по банановите републики може са стане.. Е то не сме по различна държава май...

7

?!?

преди 9 години

Незаконно БНБ урежда някои от големите длъжници в банката да не си загубят надгарантираните влогове, като дава възможност да погасят оборотни кредити с пари по тяхни сметки и така да си спасят негарантираните пари! Разбира се това са фирми като Lafka и такива свързани с тия хора! БНБ крадци.

6

Анонимен

преди 9 години

Да предположим, че имам ипотечен кредит към КТБ. Спирам да плащам и съм ОК, поради особенното състояние на банката благодарение на мъдрите решения на БНБ.

5

Монархист

преди 9 години

Значи, тия от банката могат да си търсят парите, а когато хората си търсят парите от банката гризкат дръвцето? Абсурдистане, Абсурдистане...

4

Анонимен

преди 9 години

Паметлив съм и помня как през 93г фалира една провинцилна банка, та тази банка още не е фалира окончателно - така че си опичайте ъкъла

3

Анонимен

преди 9 години

Не трябва държавата и стотинка да дава на КТБ да си изплатят на хората спестяванията до 100000 и това после край който има повече така бог дал бог взел няма държавата да помага на някаква източена мутренска пирамида.

2

onq

преди 9 години

Голям смях, разрешила да си внасят парите, че малко им бяха тези ами и давайте още да лапаме..., а що се отнася до даване-няма такова разрешение.