8

Ветеран до 9

преди 9 години

Вярно е, но знаехме за Удсток и слушахме песните им на записи.Пражката пролет наскоро преди това беше смазана. Щастлив си, че живееш днес. Онова, което ние по неволя преглъщахме, пролича по площадите през 1989/1990 и 1996/1997.Защо не се получи така, както трябваше ли? Защото някои разчитат на три неща - простотия, страх, наивност. Затова простите, наивните и страхливите ще патят още дълго, и ние покрай тях.

7

Анонимен

преди 9 години

Po onova vreme v BG se e slushal kazachok i stari gradski

6

до 5

преди 9 години

Има я трънки, наркомани, незнаещи къде се намират

5

Анонимен

преди 9 години

Тя символиката не се "придава:, просто си я има. Онези поколения и музиканти промениха доста мисленето на хората, но чудеса не са възможни. От всичко най-трудно се променя човекия материал.

4

реалист

преди 9 години

Прекалено голяма символика се придава на тези концерти, протест против туй, против онуй, против предрасъдици, комунизъм, капитализъм. Млади хора, а и от всякакви възрасти се събрали и се веселят, всякакви чешите можеш да срещнеш! Но не, журналята трябва да пречупят всичко през предрасъдъците си!

3

В.

преди 9 години

Защо имената сте сте мъчили да ги пишете на кирилица. Не успях да разбера какво имате предвид :)

2

Анонимен

преди 9 години

Заблудени хора ходят там и си мислят,че като го посетят въпросното събитие,което било символ на протеста на младите срещу предразсъдъците на обществото-тогава са по-освободени психически от останалите.Просто и те са част от обществото и като такива си имат своите предразсъдъци.Просто не искат да ги признаят и влизат в ролята си на някакви носители на свободата. Като е протест срещу догмите на 60-те какво специално има и защо още го има. защото е станало традиция.А традицията обвързва с предазсък

1

Анонимен

преди 9 години

Бих искал и аз да усетя духът на 60-те но за съжаление съм роден доста по-късно и в България!