148

мъжка дума

преди 9 години

До Анонименмъжката дума на Путин-100% истина. Вярвайте!!!

147

sallaadin

преди 9 години

Днес е Голяма Богородица, и всички църкви в майка България са изпълнени с вярвящи християни, които по дефо славят и се молят на своята майка, а тя казва Библията е от народа Израелев - юдейка/еврейка, та въпросът ми е от какво ще се отречете от майка си или от вярата си? с какво украинците или руснаците са по-налко деца на майка си, нали и те са християни?

146

Анонимен

преди 9 години

ето как се прави етническо прочистване, всички руснаци ще се изнесат от Украйна, русия няма никакъв шанс за влияние в тези области, да тегли черта и да си увеличава ядрения арсенал, защото Нато ще се насади в Украйна и ще работи за разпада на Русия и завземането на ресурсите й. но това ще стане така или иначе, по един или друг начин.

145

Анонимен

преди 9 години

До русенецСАЩ и Англия имат договор с Украйна от 1994-а година да пазят териториалната им цялост в заманя на ядрените и оръжия. САЩ в частнот са длъжни да се намесят понеже имат подписан договор за това.

144

русенец

преди 9 години

До софиянецКога ще спреш да ръсиш глупости? Ами давах тогава Донецк, Луганск и Крим да остават в Русия, щото всеки може да си направи референдум и да си избере държава. Не става така. Или спазваме правила или не роптаем, че някой друг не спазвал тия правила. В случая САЩ и ЕС не спазват никакви международни правила. Факт.

143

Анонимен

преди 9 години

До 189Да бе той както си приказваше сладко и изведнъж хоп Крим отиде в Русия :) както нямаше войски там нали :)) изведнъж се появиха едни в униформи без знаци :) кои ли бяха ? :)

142

АТАКИСТ

преди 9 години

САМО АТАКА И РУСИЯ МОГАТ ДА СПРАТ ИМПЕРИЯТА НА ЗЛОТО САЩ И МАСОНСКОТО ЕС РЪКОВОДЕНО ОТ ИЛЮМИНАТИ РЕПТИЛИ КОИТО СА В ДОГОВОР С ИЗВЪНЗЕМНИТЕ ОТ МАРС! ЗАЩО СИ МИСЛИТЕ ЧЕ НИКОЙ НЕ Е СТЪПВАЛ ТАМ ОЩЕ ЗАЩОТО ИМ Е ЗАБРАНЕНО ОТ ГОСПДОАРИТЕ!

141

Иванов

преди 9 години

https://youtube/watch?v=QO2pKuM1IAghttps://youtube/watch?v=NYCKrxdcUTE#t=50

140

Анонимен

преди 9 години

Путин може да е властолюбив, но не е ***. Мислят си, че мисли като тях и ще го накарат да...Да...ама не!

139

Илко

преди 9 години

Гледах изказването на Путин в Интернет , много ми харесаха думите му : Русия няма намерение като някои държави да ходи с бръснач по света

138

софиянец

преди 9 години

До ввв 186- Обидите Ви не ме касаят, защото съм хетеросексуална семейна жена, при това не съм русофил от мъжки пол, който е влюбен в лице от собственият си пол- путин и поради това има 100% вероятност да е гей: D

137

ввв

преди 9 години

Предава се по линия на МАЙКАТА, а не на бащата.-----------------------------------к**а ми пенчо се предава по майчина линия , я си гледай работата майчин ********ст

136

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 136"...международното право не се спазва от сащ и ес, които наложиха санкции като заобиколиха ООН!.." бреее, ама Вие и юрист се извъдихте! Като е така, "колега"- дайте ми правното основание ,според което една държава- субект на международното право, НЯМА ПРАВО самостоятелно- без разрешението на ООН, да налага международно правни санкции за извършени международно правни нарушения от друга държава! Я си стойте при невежите руснаци- освен квазиюрист, друго от Вас не става!

135

софиянец

преди 9 години

До Анонимен 182- "...А когато майката е еврейка то синът е....." евреин- абсолютно вярно. Предава се по линия на МАЙКАТА, а не на бащата. А сега да видим кой ще отрече тази ноторна истина....

134

xcb

преди 9 години

На тоя плешив гарван, истинските му намерения стават ясни, като обърнете значението на казаното от него!! В смисъл думите му "Русия няма да воюва с Украйна" - да се разбират като :"Русия воюва с Украйна нелегално" !! *** рашански, в Империята управлявана от евреите Путин(майка еврейка), Ал. Милер, Роман Абрамович, Дмитрий Медведев и много други, властта определя появата на руско-еврейския фашизъм!!

133

Анонимен

преди 9 години

Владимир Владимирович Путин е син на Владимир Спиридонович Путин и Мария Ивановна Шелонова. А когато майката е еврейка то синът е.....

132

Божо

преди 9 години

Някой може ли да каже колко човека наброява армията на путин ??? Сериозна борба за мир е подела Москва в Украйна !!! Той и хитлер е защитавал сънародници в Судетия, след това и на други места !!! Путин може да спре тази касапница с един присвит азиатски поглед, обаче след това си заминава от царуването и той го знае !!! Това нещо започна конфликт, който ще вземе живота на много руснаци и украинци , а вината за смъртта им ще тежи на съвестта на това дребно диктаторче !!!

131

Анонимен

преди 9 години

Ау у у какъв вой и писъци на умряло от въшките ***.Усещате ли какъв ви опира отзад А какво ви чака не сте и сънували в най-големите си кошмари

130

Анонимен

преди 9 години

Путин с типично комунистическа реторика. Той, че няма интерес от война с Украйна е ясно, защото тая война ще бъде наистина кратка и Русия ще остане само като географско понятие. Обаче има нескрит интерес към това да налива пари в гражданска война и опълчения. Крим разбира се също ще си върне статута, а и още територии ще се отцепят от Русия. За Русия и Путин няма полезен ход, ускоряват все повече по спиралата на разпада. Лесно е да се проследни верижната реакция.

129

Анонимен

преди 9 години

Ситуацията за Путин не изглежда никак розова. Фалиралата му държава се пълни с гладни бежанци, собствения му народ негодува срещу извънредните грижи, които се полагат за тях. Магазините в Русия са вече празни, а няма и да се напълнят заради ембаргото. Помощите може да влязат до пункт контролиран от украинската армия и да се раздадат на украински граждани, ако са за "сепаратистите" - да бъдат бомбардирани в момента на получаване навътре в територията на Украйна...какво ще прави *** тогава?