214

wwwwwwwwwwwww

преди 9 години

Не ги гледайте тези проучвания. Погледнете колко човека си пускат документи за "Зелена карта", колко еднопосочни билета са купени за коя да е западна държава. Колко пъти в гоогл е напивано "Работа в чужбина", колко българчета са заминали а западни университети. Тогава ще разберете коя политика избират българите за бъдещето си!

213

георги

преди 9 години

Какви са тия измислени проценти? НФСБ и ВМРО ще влязат в парламента, в това съм убеден. За тях ако забелязвате много не се говори по медиите, явно не са удобни на останалите партии които бълват реклама навсякаде..

212

Анонимен

преди 9 години

Партия създадена от БКП-ГЕРБ и партия БКП-БСП както и всички други партии на БКП,са едно и също БКП,така че и за който и да гласувате винаги комунисти ще ви управляват.

211

Жириновски

преди 9 години

Важното е че Атака не влиза в парламента. Даже товарищ *** не може да помогне на любимата си побеляла Златка.

210

Анонимен

преди 9 години

НИЩО ДРУГО НЕ ОСТАНА ОСВЕН А Т А К А А А А А

209

Анонимен

преди 9 години

Поне аз не познавам близък или колега който да гласува за Герб и казвамДОЛУ ГЕРБ И БСП

208

Анонимен

преди 9 години

241, да ми ядеш к***. Няма нормален човек, който да гласува за БСП.Статията искаше да каже, че Герб е дръпнала със 70%, въпреки купения *** вот от БСП. Купения вот не е стигнал, тъй като *** са били вече купени от ДПС.

207

Анонимен

преди 9 години

мога ли да попитам къде се провежда това социологическо проучване, защото няма човек с който съм говорила и да е за ГЕРБ, всички порпищяха от тях!!!! За всяка друга партия да, но не и за ГЕРБ, какви са тези проценти и от кого са измислени?!?!?

206

патриот

преди 9 години

Социолозите от Галъп отчитат и добри шансове на новата коалиция между НФСБ и ВМРО да намери място в парламента. Според данните на агенцията патриотичният съюз събира 3,1%...................... Твърде е възможно това да е изненадата в новия парламент ,все пак е по-добре от Бареков...,който все повече се срива,а реформаторите май и те вървят надолу....за АБВ да не говорим...

205

Анонимен

преди 9 години

Както гледам нещата следващото правителство ще е .... - на БСП и ДПС. ГЕРБ няма да имат 121 депутати с такива назначения като на Танов, никой няма да се коалира с Борисов. Явно тези хора не стават за политици. Политиката е изкуството на баланса. Предполага се, че политиците като представители на различни слоеве от обществото ще направят компромиси в името на общото благо. Но при нас явно става за всичко друго, но не и в мисъл за общото ни благо, борбата е по скоро за кокала

204

Хм!

преди 9 години

Това че ББЦ има 4% означава че наистина има доста *** народ! А щом червените агенции дават 7% разлика, значи че са поне 14!Долу червената мъгла!

203

Анонимен

преди 9 години

Тоя със "здравата ръка" е впрегнал всички янета и купени медии за да маскари противниците си и да бъде пълен господар в парламента. Който има акъл и памет , знае че това е крайно опасно и вредно за държавата и хората, защото е диктатура.

202

Анонимен

преди 9 години

"Здрава ръка ли"? Че тя и мафията има здрава ръка, но от това хората не печелят ,а губят. Държавата също! Много, много *** и робски народ! Плаче за господар и тояга!

201

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен 228Грешите, младежо, 2-та % бяха запазени за бАтака, но сега ще си ги делят с ББЦ !

200

Анонимен

преди 9 години

Аз пък имам около стотина по-близки приятели и само двама от тях за мутрата от сик.Единият е малко простоват,по милост избута средно образование,а другия беше добре докато Винету "управляваше".Така,че според моето социологическо проучване ГРОБ взимат 2%

199

Анонимен

преди 9 години

До АнонименНа всички гласуващи за БСП, Атака и ББЦ, след изборите ще раздаваме жълти книжки, Мая е открила, че в момента ги печатат в Костинброд! Осигурени са тирове с двойни дъна и тир-карнети за чужбина !!!

198

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"..плачете за Орешака.." - И за Черепа ще плачем, и за Пеевски, зер ще му приседне КТБ, и за Моника ще плачем, още като се сетя за ПЧБ, за която тя беше женена по-рано, и ми се приплаква!

197

Анонимен

преди 9 години

До АнонименАко "Галъп" кзва 7%, чети го 17% !!!

196

Анонимен

преди 9 години

за тези две партии по-важно е да си мерят рейтинга/п....и...ш...ките/ отколкото да мислят за благото,безработицата и добрите условия на живот на българските граждани

195

Анонимен

преди 9 години

До Анонимен"..С тия приказки за гладуване..'' - никакъв длад: 250 000 раб. места ;1000лв мин. заплата; 500лв мин. пенсия, ЮРУШ НАРОДЕ ! Сефте ли ще те лъжем ?