7

До 3

преди 9 години

До Частен корабЗаради подобни приказки за наркотици и ***, един белокос *** беше осъден преди 2 дни да плати 200 бона на Борисов.Дори и да е истина, те съветвам да си мериш думите и да не лепиш етикети без доказателства.За твое добро просто.

6

Анонимен

преди 9 години

Много милиарди окрадоха Боко и Цветелина от простия и гол БГ-народец.Могат да си купят още няколко пристанища и фериботи.Мдааа ...

5

асд

преди 9 години

галактика , много документални филми за световни конспирации гледаш . пробвай на некъф друг жанр , например прон , ще ти се отрази добре .

4

Разширение :

преди 9 години

Цветелина Бориславова е вложила в морския бизнес 50 милиарда евро.Купили са второ риболовно транспортно пристанище - основано през 1952 Черноморски риболов.Всеки петък кораба- ферибот ще пътува по маршрут:Бургас - Поти- Новоросийск -Иличовск - Бургас.Предстои разширение на маршрута - до Турция и Гърция!Мулти милионери ???

3

Частен кораб

преди 9 години

Тези Бориславови , са собственици на кораб и пристанище.Бойко Борисов си вложи част от парите от наркотиците ! То да беше само от наркотици !

2

Анонимен

преди 9 години

Отново безумия в очакванията !Няма как да се очакват руски товари ,тъй като руски автомобили не могат да влязят на територията на Грузия по маршрут Сочи-Сухуми -Поти. Те ще трябва да влизат в Грузия през Владикавказ, ка катерят планината, после да катерят още една планина за да стигнат ПОТИ. Те стигнали ли са Поти ,никой не може да ги накара да се натоварят на скъпия ферибот ,като могат лесто да пресекат Турция покрай черно море и да стигнат България.

1

Анонимен

преди 9 години

Последно, на кого е кораба, на Боко или на Цеца?!