12

Столче

преди 9 години

Жалко за детето. Младо и невинно платили с живота си заради чужди грешки. Столчета е задължително в много държави и е до 10-12 г. за определени килограми и височина.

11

Анонимен

преди 9 години

До АнонименКакво столче за 7 годишно. Много жалко за детето. Бог да го прости

10

Анонимен

преди 9 години

Бре-е-е-е а за Алонсо имаше поне 100 пъти повече коментари, сълзи и сополи бе ,ХУМАНОИДИ !!!!

9

ваше село

преди 9 години

До bmw e46 racingами то БМВта освен комплексари,циганориселяци и на тати момченцето, други почти не срещам.Чети хрониките и виж че такива са под камиони ,в дървета,дувари и реки.не трябваше да ти отговарям дори ,че си забито пишлегарче

8

Ядосан

преди 9 години

До bmw e46 racingМайсторче - 90% от тесните специалисти като тебе, които карат БМВ-та сте едни от най-големите джигити и истинска напаст на пътя. Най-некоректните, невъздържани и нагли водачи! Почти всяка втора катастрофа в БГ е с участието на БМВ. Така че по-добре не коментирай ПТП-та особено ако не знаеш точно как са станали.

7

Анонимен

преди 9 години

Кат не му се дават пари за столчета за кола, сега за ковчег. Въпрос на избор.

6

Анонимен

преди 9 години

Всеки път като отида в Гърция и ми е абсолютен кеф на душата да шофирам там. Пътищата общо взето хубави, шофьорите нормални, карат относително кротко и по правилата. Е, и там има някое камикадзе, но са поне 20 пъти по-рядко от тук, а и не правят чак такива простотии като тук. Въпреки това в Кавала преди 2 седмици към 12 и нещо през нощта един щеше да ме отнесе на главния крайбрежен булевард. Аз карах с 50км/ч, а той с 90-100вграда, но като ме видя, че съм пуснал мигач, взе да спира и спря за мен

5

Анонимен

преди 9 години

Ще се оправим, когато има санкции като в Гърция. За няма нищо свалят номера и взимат книжки, ужасно солени глоби и така. Свалят ти номерата за 2 месеца съответно кола нямаш. Плащаш си към 1 000 евро да ти ги върнат. Давай пак. И безумни закони за каране на фарове няма. Глобяват за тотални глупости като каране без фарове, от което няма и грам полза, ама иначе за по-сериозните неща се минава метър!

4

Салахадин

преди 9 години

Я форумните "специалисти" от тука,дето разбират от квантова физика та чак до ранно земеделие да ми обяснят: С какво помогнаха "ФАРОВЕТЕ" в случая??

3

депутат лобист

преди 9 години

Единственото разумно обяснение е, че тоя е карал без фарове. Иначе няма как да се случи!

2

Анонимен

преди 9 години

Децата дали са били с колан и в съответните столчета? След като на водача му няма нищо, за мен отговора е ясен, за съжаление. Винаги го отнасят тези, които имат най малка вина.

1

до 1

преди 9 години

Става въпрос за деца ***!!!