270

анализ

преди 9 години

Ако сравним Чехия и Словакия с Русуя и Украйна ще открием съвсем символична прилика - както между числата 21 и 12. Защото Чехия и Словакия са в 21-ви век, а Русуя и Украйна още са в 12-ти век. България трябва да избере 21-ви век и да се разграничи от алкохолиците . . .

269

Анонимен

преди 9 години

Тоя на снимката е гаден рептил.

268

Анонимен

преди 9 години

Кирай и Русия ще изместят водещото място в икономиката - на Германия и САЩ..

267

до рамбо

преди 9 години

дано те светнат там

266

анонимен

преди 9 години

Долните американци използват възможността да притиснат Русия колкото се може повече, като дълго годишен враг. Ако имаше поне една по сериозна държава да стои зад Русия, нещата щяха да са други.

265

RAMBO

преди 9 години

аз като православен християнин и славиянин съм благодарен на русия че ни е освободила от турско и фашистко робство.сега заминавам за източна украина да се бия на страната на проруските боици.киевските терористи фашисти или хунтата убиваха деца жени и пенсионери.фашистките бандеровци бомбардираха православни църкви болници детски ясли училищта и гробищта.киевските фашисти бомбардираха химически заводи и със тези си деиствия предизвикаха хуманитарна криза.порошенко яценук коломолски на съд в хага.

264

Анонимен

преди 9 години

Между американци и Руснаци лично аз като българин бих избрал по-малкото зло а именно Русия!Причини много-като се почне от това че имаме една и съща азбука,религия,близки езици,манталитета ни е един и същ,и като минеш през руско турскат освободителна война,при която война Русия изиграва основна роля,да руснаците са преследвали и свойте интереси,но факт е че хиляди руски войници си оставят костите по нашите земи,факт е че ни освобождават!Лично аз предпочитам руснаците с който имаме много общи черт

263

WC

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯVizhdam che si profesionalist-kenefchiia. Chudia se samo zashto ti e triabvalo da hodish na zapad da chistish kenefi barabar s bulkata sled kato si go pravil uspeshno i v BG.

262

Анонимен

преди 9 години

"Вокруг света" днес фалира.И днес не мина без фалит на туроператор...

261

Анонимен

преди 9 години

До морскиРусия не иска война.Еврогейовете не го ли разбраха-------------nikoi gi ne pita dal iskat

260

мен

преди 9 години

Един виц по темата:Обама отишъл на врачка и питал:- Ще има ли 3-та св. война? - Да! - отговорила тя- САЩ ще оцелее ли?- Да!- А семейството ми?- Да!Успокоил се той и задал по - лек въпрос : - А колко ще струва една кока кола?- 3 рубли!

259

чичо САМ

преди 9 години

И за тази ситуация дължим гореща благодарност на големия бял брат,на чичко Сам с безкрайния му стремеж да разпарчатосва държави,да сваля правителства,да граби чужди богатства,да прекроява географски карти и навсякъде да налага единствено своята воля,интереси и кухи пари.Страхотна заплаха за нова световна война им дължим ,но да не забравят,че това не е Либия,Ирак,Сирия,това е сибирската мечка,а тя хапе

258

онзи

преди 9 години

остзнавате ли колко несериозно звучи, започването *** 3-та световна война в конкретната ситуация. света бил срещу Русия. Тва са пълни глупости!Стигне ли се до толкова мащабен конфликт, Китай, а след него и Индия, а след него и някоя друга диктатура от близкият изток застават на страната на Русия. Само Китай и Русия да решат да заменят долара като подкрепяща валута и САЩ ще гледат по един особенно изтерзан начин. Що си мислите че е толкова лесно да се случи нещо подобно на 3та светова война?п.с

257

Герчо с тамбуратаДем

преди 9 години

дО 360-,, кУКУ,,зАЩО СПИРАШ ДА ИЗБРОЯВАШ- ПРОДЪЛЖАВОЙ С Виеттам, Корея, Угария, Чехословакия, Фолкленските острови,Алжир, Мароко, Египет, Либия,Сирия...сега Серсемите в Украйна, утрев България и пр и пр.

256

морски

преди 9 години

Много си зле,***,ама много!Лъскай си кенефите там където си на гурбет и не пиши повече!

255

саша белов

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯти и жена ти ако искате можете да си чистите всякакви фекалиии за хиляди евро...това си е до манталитета и ценностите на *** катун от койт сте се пръкнали...виж за Русия трябва да се говори с уважение,***!

254

Боби

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ 345Умнико последно ти казвам спри да плямпаш за стратегически оръжия.От Кьонинсберг/Калининград Искандер контролира цяла прибалтика до Берлин включителноОт КРИМ контролира Турция и нас включителноСещаш се че Искандер има с класически боеприпас обсег 500км. Но с ядрен боеприпас в повечето случаи е по-лек радиусът се увеличава.Това е само тактическия комплекс. Реално стратегическите могат да се изстрелят от подводниците БЕЗ ДА ИЗЛИЗАТ ОТ ПРИСТАНИЩАТА СИ ЗА ПОСТОЯННА ДИСЛОКАЦИЯ.

253

доколенков

преди 9 години

До Анонименщото там има повече обяснения , бе ахмак

252

Боби

преди 9 години

До ГУРБЕТЧИЯ 351До 9 май 2014 сепаратистите бяха парцалива група от *** викащи пред градските съвети в Донецк и Луганск. След ралито с БМП и започналите убийства от Десен сектор се появиха първо партизани а след това и истински сепраратисти. Откраднаха оръжие и почнаха дастрелят. На принципа око за око. Ти моята жена аз колкото мога от твоите. Такива хора са берсекери което се и доказа в боевете срещу десен сектор и регулярните части. В момента са към 15000 и се увеличават.

251

Анонимен

преди 9 години

До Шоп 315Да сте виждали речник на българския книжовен език и речник на чуждите думи в българскияезик? Сравнете ги! Речникът на чуждите думи е два пъти по-дебел!