24

Анонимен

преди 9 години

"Политиците се забравиха, гледат само пари и власт, обяви Попова ".Известна истина до болка позната в България през годините на "демократичният преход".Браво, че г-жа Попова има смелоста да я каже , но надали нещо в по добро ще се промени.

23

първо

преди 9 години

не ти вярвам марги ,защото лично бокич те посочи и само заради това трябва мнооооого да мълчиш ,ама ти това най-не го можеш и второ крайно време е да си сметиш пр който те съветва -с тези роклички на точки и цветенца можеш да ходиш за сладолед,а вицепрезидента е институция и като такава се облича по друг начин,не се извинявам за забележките

22

Веси

преди 9 години

Много сте права г-жо Попова,но алчността е порок и се наказва от Господ.Ще дойде възмездито в най-скоро време,неможе невинните граждани на една малка България да са виновни за държавата.Виновни основно са политиците ,но замаяни от милионите си не го разбират.Когато Господ ги накаже тогава ще тръгнат нещата.Лошото е ,че Господ се е объркал вместо да накаже виновниците наказва обикновенните ,нищо не подозиращи хорица както е в Мизия.Дано да има наказание за състоянието на държавата до която я док

21

Винету

преди 9 години

А ти, бе, Попова, с какво си по-различна? Защото не съм забелязал.

20

Даола

преди 9 години

Извинете: от вицепрезидента на България.

19

Даола

преди 9 години

Добре е това да се чуе от вице премиера !

18

Анонимен

преди 9 години

Тя не беше ли вицепрезидент или аз съм се объркал нещо?

17

Анонимен

преди 9 години

А Попова защото не е политик може би

16

АТАКА-ПОБЕДА!

преди 9 години

ГОСПОЖО ВИЦЕПРЕЗИДЕНТ!НЕ СЛАГАЙТЕ ВСИЧКИ ПОД ЕДИН ЗНАМЕНАТЕЛ, ИМА ИЗКЛЮЧЕНИЯ!

15

ХХХ

преди 9 години

Странно е че само АТАКА имат план ........на всички други ходи после им дръж сметка защо не са направили това и това ......та те не обещават нищо и нямат план драги сънародници ......ходи му казвай :Боко ами заплатите ?" и ще чуваш "Да съм ти обещал такива глупости ?"

14

Площад на Съгласието

преди 9 години

Тая същата ли е, дето миналата година говореше, че улицата не трябва да упражнява контрол над политиците? Естествено, че политиците ще се забравят - след като не се упражнява никакъв граждански контрол над тях.

13

Анонимен

преди 9 години

Политиците просто преместват парите от един джоб в друг. Иначе всичко пак си седи тук :)))

12

Дочева

преди 9 години

Г-жа Попова откри топлата вода.........ха..ха..ха

11

Анонимен

преди 9 години

"Приемането" на България в ЕС и НАТО е най-голямата измама в историята на страната.Да си принуден да унижощиш всичко хубаво постигнато за 45 години само и само да станем втора ръка хора в един измислен съюз е престъпление което историята няма да ни прости никога...

10

Иво

преди 9 години

Много противна личност е тази. По едно време силно показваше амбициите си да стане президент ако червената хунта беше успяла да свали Плевнелиев. Постоянно правеше сечено на президента с несъгласнието си с неговите идеи. Ми като не ти харесва да си в президентството се махай оттам. Тази лицемерна личност ще говори за нечестност и самозабравяне. Само, че е забравила първо да погледне себе си и после да коментира другите. Което съвсем не означава, че политиците нямат греди за дялане.

9

глупости

преди 9 години

Глупости Попова !! Всеки един Български политик работи здраво за благото на родината ! Никога не биха откраднали или излъгали ! това са най-честните човеци на планетата !!

8

Веселин

преди 9 години

Нищо нямам против тази женичка,но не отива на вицепрезидент да излиза на трибуната без ръкави,само по пенюар.......грозно изглежда ,а иначе не знам какво лошо е направила,то и добро не знам де,само където като се изкаже Росенчо,и веднага отгоре му...:)

7

Gi

преди 9 години

Нека си го кажем в прав текст - политиците ни са мошеници и ни мамят надебело.

6

Анонимен

преди 9 години

Все се чудя защо ли на Хитлер му се е наложило да създава ГЕСТАПО? Някой случайно да знае?

5

Анонимен

преди 9 години

да признаем,че тази жена е една от малкото читави политици в България