11

анонимна

преди 7 години

Колин Фарел е ирландец, но тъй или иначе е по-хубав дори и от новите, направо ми прилича на Луцифер, но много красив и дяволски сексапилен, истински мъж, а не парфюмиран метросексуален и не знам още какъв....

10

Фараж

преди 9 години

"Британските красавци превзеха Холивуд"- а българските - Лондон ;-Р

9

Блааа

преди 9 години

На мен не ми харесват. Италианците са по-хубави, примерно Джулио Берути!

8

Анонимен

преди 9 години

Кит Харингтън е много добър В Игра на тронове-в ролята на Джон Сняг!

7

стейси

преди 9 години

Ходих в Лондон началото на тази година, и наистина ми направи впечатление, че има много хубави мъже там....но жените им са потрес.

6

Анонимен

преди 9 години

То и англичаните шще са до време.Сега там са на половина бели, наполовина черни.А САЩ се израсходва откъм красота.Сега ще внасят и жени от другаде. Но все по-рядко са красивите жени.Защото красотата е и нравственост. А сега като погледнеш някоя западнячка и ти се доповръща.Жалко, но след още 10 г. сигурно вече красиви жени няма да има.

5

lol

преди 9 години

нашите са "***, ***"

4

Валентин

преди 9 години

Бил съм в Англия и мога да кажа, че там наистина са най-хубавите мъже, които съм виждал. Де и наш *** да имаше толкова стил вместо комплексарско желание да се изкара мъжкар.

3

Анонимен

преди 9 години

Напоследък ми е слабост Арън. Има още един-двама много привлекателни. Британците - странно - са привлекателни със своята самоуверенст и даже ароантност. Но далеч не всички са такива. Например в Роберт патинсън не усещам такава.

2

Анонимен

преди 9 години

Мария, често да ни радваш така!

1

Анонимен

преди 9 години

Едни от най-красивите мъже в разни класации топ 10, често са били британци. Пък са си и хубави бе!