28

silya

преди 9 години

komai v bg umrelite v patni katastrofi sa dosta po-otgore v chisloto?! bez voina?!

27

Анонимен

преди 9 години

Преступления украинских нацистов в Зугрэсе, 13.08.14 18+Это видео прислали ребята из отряда города Зугрэс. Убитые украинскими нацистами мирные жители и дети. Смотрите, и не говорите, что не видели.В Зугрэсе в результате обстрела города украинской армией погибли 15 человек, из них 3 детей, ранены 19 мирных жителей.Именно поэтому мы обязаны сделать вс возможное, чтобы украинские нацисты сгинули вслед за своими немецкими предшественниками.

26

Шоп

преди 9 години

До Ford Motor CompanyРусия с Путин се стреми към общество западен тип----------- За какво тогава да я подкрепяме, като западния тип общество е лицемерно, деградирало, гейско, материалистично,м неправославно и прочие? Ти *** ли си?

25

Анонимен

преди 9 години

"Не е известно дали данните на ООН включват и руски войници, посочва Ройтерс"Е...си м---ката и манипулация!!!Как един самостоятелно мислещ човек да не се възмути!

24

Анонимен

преди 9 години

след 3-4 месеца на ден ще загиват по толкова от студ/ нали вече украина няма газ, идва бялата смърт

23

Анонимен

преди 9 години

Не е известно дали данните на ООН включват и руски войници, посочва Ройтерс.Как да включват и руски войници, като такива в Украйна няма.

22

Българин

преди 9 години

"Най-малко 2086 са убитите до 10 август в конфликта в Украйна"За съжаление това е само началото.Бедна ни е фантазията какво очаква украинският народ в тази гражданска война.Но.... Така е . Там където се намесят американските "умиротворители"има само кръв и разруха. Ирак , Либия , Сирия ,Афганистан... и.т.н. и т.н.

21

Леле че народ

преди 9 години

До Одисей 1 То ако в Украйна са забранили само комунистическата партия,кусур да им е Сега вече с новите приети закони,вече се наказва и критиката към Порошенко,човек да иска мир, и т.н. Всеки който не е украинец по техните стандарти(да е маслумен,да кричи Слава Украине,да убива жени и деца и т.н.) ,може да го арестуват,затворят,без никакви проблеми

20

Ford Motor Company

преди 9 години

И между другото Хенри Форд е бил спонсор и привърженик на Хитлер в последствие. Това как ще го коментираш, @СТРАНДЖАТА? Чудя се, ако си бил роден в ония времена, какво е щяло да бъде мнението ти за Хенри Форд...чудя се, чудя се ...

19

Ford Motor Company

преди 9 години

До СТРАНДЖАТАБъркаш нещата. Не Русия е против Запада, а Западът е против Русия. ей и затова ти се струва, че руските управници са двуличници. да, ама не. Русия с Путин се стреми към общество западен тип така да се каже. Западът обаче нарича Русия комунистическа или по-точно привържениците на Запада като теб. Ей там ти е грешката, разбра ли сега? Това, че аз защитавам Путин ни най-малко не означава, че ще се откажа от фордовете си :) Чат ли си или пакл да повтарям?

18

ДОПИТВАНЕ

преди 9 години

С оглед на това, че най-черната история в България е в периода 1944-89г. (тогава населението беше бедно, имаше огромна безработица и всичко което беше построено преди 1944г беше разрушено) СЪГЛАСНИ ЛИ СТЕ ДА СЕ ЗАБРАНИ БСП? ДА + НЕ -

17

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

До neni4aИмай предвид, че в Сибир има доста свободни парцели за застрояване... - не губи време, поехай...

16

СТРАНДЖАТА

преди 9 години

Абе дрОгарЕ, оказа се, че всички заможни руснаци са вложили доларите си /не става въпрос за рубли/ само в западни банки и най-вече в САЩ... - пачему так таварисшчи - нямате ли поне доверие на китайския юан...А децата на тиа убавци и те на запад учат... - учат икономика в държавата, която чакат да фалира... - нали имате масковский университет Ламаносов бе таварисшчи...

15

neni4a

преди 9 години

Днеска укр. парламента е дал огромни правомощия на СНБУ Демек,вече в Украйна ако не им харесваш,може спокойно да те тикнат в затвора без съд,без присъда ,да ти конфискуват имуществото там,същото важи и за медиите. Ако някоя медия се осмели да критикува Порошенко,авторът,може да бъде тикнат моменталически в затвора без съд Това да ви напомня на някои режими а ??? Кажете бе "демократи" това ли е вашата демократична Украйна а ????????? Първо забраняват партии ,а сега и това

14

SS

преди 9 години

https://youtube/watch?v=iE7LtnNixA0

13

комисионера

преди 9 години

като ви чета "антиимпериалистическите" коментари имам чувството че съм отворил книгата-отчет която Тодор Живков е четял на 12 конгрес на бкп.

12

Петкан

преди 9 години

До ПатиланСамо да кажа че като фалира САЩ, Синедриона ще се премести отново в друга държава, както са правели през вековете и отново ще тровят света!

11

ПАТИЛАН

преди 9 години

Световната мутра са САЩ. Живеят си евтино защото си печатят долари. На другите обаче не дават да си печатят и ги нападат за да им вземат петрола или каквото имат. НО ИДВА БРИКС - КОНТРАУДАРЪТ ПО АНГОСАКСОНСКИЯ "НОВ СВЕТОВЕН РЕД" !!! ТОВА Е УДАРЪТ, ЗА КОЙТО СПОМЕНА СТАРИКОВ-КИТАЙ И РУСИЯ ЗАЕДНО С ДРУГА ВАЛУТА-ТОВА Е НАЧАЛОТО НА КРАЯ НА ДОЛАРЧЕТАТА!

10

ПАТИЛАН

преди 9 години

САЩ са колос на глинени крака и пред тотален фалит. Агонията само се удължава, но това не лекува болеста. Войните са единственото, което крепи американската икономическа система. Това е робовладелска икономика. В останалите системи злото също го има, но е по - маскирано. Законното лихварство, е видимо и агресивно в САЩ с държавен дълг 70 ТРИЛИОНА ДОЛАРА, с фалшиво жезнено равнище, с потребление 3 пъти по-голямо от произведеното, с гигантски военен бюджет.Американците избиха над 1млн. Иракчани, Ирак все още е окупиран и 12г. По-късно те хладнокръвно заявиха: сгрешихме. Радко Младич б

9

ДА СПРЕМ АГРЕСОРА-СА

преди 9 години

Започва се!Фалиралото търговско дружество САЩ, заплаха за цялото човечество, вече умира! Гответе се скоро за официалното обявяване на фалита на САЩ, крах на долара! От 3- до 6 месеца Фалита на САЩ ще бъде обявен официално, оттам следва и автоматично разпад на ЕС! Скоро финансовите пазари в Америка ще започнат да се сриват главоломно, ще забият надолу като пиано от 10-ят етаж(затова не емигрирайте повече)