87

Анонимен

преди 9 години

Мдааа, тя простотията не ходи по гората! Този си е взел поука, ама колко ли още заблудени хлапета има? Щели да идат в Рая и децата тичат.

86

Анонимен

преди 9 години

ИДИЛ е създадена от Израел, как пък не го разбрахте това до сега.Четете не само вестници тук.Прочетете репорта на Френското разузнаване, според който лидера на ИДИЛ, т.нар. главорез Ал-Багдади е син на родители евреи. И от къде имат пари да плащат на наемници? Нали ако бяха въшкари, бедни и дрипави араби революционери, нямаше да имат пари. Израел им дава.

85

Някой

преди 9 години

До АзНе се бой България ще я има. А колкото до турция......... ми к'во да ти кажа... няма да я бъде..... А колкото до 2-3000 бойци.... ми аре де пращайте ги де....... Де са......?!

84

Аз

преди 9 години

Чудя се защо от Ислямска държава не пратят 2000 - 3000 бойци в Булгаристаня през турската граница и да вземат властта при положение, че имат няколкостотин хиляди бойци??? То с тази прогнила от корупция, чалгализация и мутризация държава май и 200-300 ще са достатъчни, но това е друга тема! Може би Турция ще чака още малко и тогава ще видите колко струва, армията, полицията и политиците в Булгаристаня.

83

Аз

преди 9 години

Турчин с фес, прав си ама ти дали си вярваш, че робите ще тръгнат да се опълчат на някой, а и ако се опълчат бързо ще го издухат, защото единствения силен народ, който ги подкрепяше беше Русия, но тъпоъгълницте избраха да са врагове на Русия и сега жените и дъщерите им ще се забавляват с мюсюлмуни :)

82

Аз

преди 9 години

*** е единтсвената държава, в която ислямисите взимат властта без да използват сила! Почти всички депутати включително и тези на Болен си взимат ежемесечно огромни хонорари от хора приближени до кръгове в Саудитска Арабия и Турция! ЗАКРИВАЙ!

81

Аз

преди 9 години

"С цел да наклони везните в полза на Башар Асад Турция първоначално беше отворила границите си за джихадистките бойци."Не знам кой ви е преводача ама трябва да го уволните! Турция искала да помогне не Башар Асад мухахаххаха не знам с какво се друсате!

80

Някой

преди 9 години

Истината е, че ердоган се надскочи и сега цяла турция ще плаща. Новата им ера ще е ера на разруха и самоунищожение.

79

Някой

преди 9 години

До Турчин с фесКакъв повод искаш?!

78

до Турчин с фес

преди 9 години

Не само че ще събори джамиите ами ще ви резне и пи6оците да не може да се развъждате като скакалци.

77

Жони

преди 9 години

Наскоро бях 3 месеца командировка в Истанбул, станах свидетел на покъртителни неща, които аз смятайки се за нормален човек, няма как да разбера и одобря! Съжалявам че го казвам, но в голяма част там не са хора, просто подобия, които са толкова първични и слабоумни, че се доближават повече до маймуните и колкото по на югоизток се отива, толкова положението става по-трагично.

76

Редактор

преди 9 години

Абе Марче какъв е тоя превод ще да е правен в час по трудово в помощно училище...н

75

Анонимен

преди 9 години

Като дойде Волен ще напуснем ес и руските ракети пак ще са тук ислямисти жалки - вие знаете какво значи да ви бие руснак

74

rm

преди 9 години

Малкия *** се е помислил за голям, ама веднага като е станало напечено е приревал на баща си да го прибере, оти алахаакбар не си вдига телефона.

73

Анонимен

преди 9 години

Вие избирате строителите на джамии бсп и герб - скоро ще патите още. Една партия - Атака, ви казва за опасността от дивашкия ислям, но вие зяпате гнусните турски сапунки - 500 години са ви клали, но вие им зяпате промивките.

72

Анонимен

преди 9 години

Когато Волен и Магда Ташева ви говореха-вие отидохте да гласувате за Герб и мутрата която се прегръща с Ердоган.Само АТАКА само Волен премиер-иначе с България е свършено

71

Бай Крум

преди 9 години

Разбира се, че всяка религия трябва да изглежда добра. Така повече хора се отказват от трудното мислене и са лесно управляеми. Атеистите им се връзват и си губят времето. На агностиците не им пука - или печелят, или не.

70

Интересно..

преди 9 години

А никой не споменава, как се става христианист, защото така ли иначе (почти) никой не спазва религията Християнство! Предполагам, че ще се зачудите за коментара, НО ... както няма (таково животно) - христианист, така няма и (таково животно) ислямист, а има терорист, лош, мутра, бандит и подобни!П.С. Моля, не свързвайте, която и да е религия с тероризъм и лоши неща, тъй като никоя религия няма в основите си злини!

69

Анонимен

преди 9 години

Islqma e mnogo blizka religiq do Hristiqnskata! No nqkoi hora naistena q promenqt do enta stepen, i po toq nachin stigat do krainosti v koito stradat deca ne navarshili dori i 18 god..... BOG E EDIN!

68

Анонимен

преди 9 години

Абе не посърбахте ли достатъчно от ДЕМОКРАЦИЯТА,та продължавате да я споменавате навсякъде ??