392

Анонимен

преди 9 години

624 *** драги в този му смисъл идва от държавата в която си в момента.А за вас е всеизвестно, че българския и руския езици са ви почти еднакви. Затова когато учите единия заедно с него учите и другия. Е ако си от по-младите почвате с чешки ....ама се тая.А пропо каква е на български абривиатурата на "сми"?

391

Анонимен

преди 9 години

Путин = Хитлер v.2.0

390

модисей - миринджей

преди 9 години

До Одисей 1 - 595Ето ти отговор - защото са в Британската общност.

389

do 616

преди 9 години

Интересувам се от бизнес, проучвам компании, следя борсите - проблем? Не знам кой какви опорни точки ти свежда на тебе, че се интересуваш от моите опорни точки, но аз даже не живея в България. Много здраве!

388

До до620

преди 9 години

Когато се интересуваш от политика - трябва да си на ясно с икономическите фактори! Благодарение на нета сега човек има достъп до вс. Инфо.И най-важното- твоя въпрос доказва колко ограничени източници на информация използваш, то затова е такъв и мирогледа ти! Аз използвам 8 езика , чета официози, сми и опозиционни форуми така си формирам позицията, а ти?

387

До Учителя

преди 9 години

Като ще цитираш стари данни от уикипедия (хората се смеят с този ресурс) цитирай всичко - само 16% от тоталния ВВП е износа на енегроресурси. Докато при Норвегия експорта на нефт и газ е 22% от ВВП-то и 50% от тоталния експорт. Норвегия е известна с по-голямата си зависимост от енергоизнос от Русия, ако ще взираме! Сега и рибата (жизнено-важен сектор) и като спират да им купуват руснаците какво става? Руското жито обаче едва ли ще се спре да се купува, защото Русия с 50млн тона е 3 или 4та в света по производство и това ще означава глад по планетата.

386

neni4a

преди 9 години

Не знам за самоизолация Роснефт си партнира отлично с американски компании Пентагона НАСТОЯВА да се купят руски хеликоптери за Афганистан Финландия се е отказала от всякакви санкции към Русия,само и само да не й налагат ограничения Явно санкциите на Путин,вече усмириха първуте рептили ,станаха послушни и обичащи Русия Кои ще са следващите,които бързо,бързо ще забравят санкците си срещу Русия????

385

до 620

преди 9 години

Интересно, тия факти с такива подробности - как се казва руската фирма, какъв е проблема с норвежците и т.н., къде толкова успя да се заинтересуваш ти точно от индустриален риболов? Или каквото ти сведат като опорна точка - такова. Дори няма нужда да го четеш, само Copy/Paste, a?

384

Учителя

преди 9 години

До АнонименГледаш фактите, но по ИТАР-ТАСС, а това са други факти :)

383

Анонимен

преди 9 години

Вместо да извадят очи изписаха вежди. Например рибарската промишленост отдавна се оплакваше че, губи от Норвегия, която лови същата риба, която руснаците могат да ловят по-надолу по течението и искаха правителството да ограничи вноса от тази страна. Правителството обаче не искаше да си разваля отношенията с "партньорите". Но сега фирма "Руское Море" е доволна най-после! Казва че, ще покрие ВСИЧКИЯ внос от Норвегия без проблем, на същите цени! Строят се и са построени много рибарници, а Чили също е доволна и от там ще внасят. Кой губи? И не, съм никакъв "фил" просто гледам фактите!

382

Учителя

преди 9 години

Най-лесната справка показва, че Русия няма икономика - 70% от икономиката едобив на суров нефт, газ ... в тези проценти дори не е включена електроенергията. При положение, че имаш перфектни изходни условия - евтини суровини и енергоносители - да нямаш почти никакво производство... айде да не казвам за какво говори това

381

до НФБ и тролове

преди 9 години

Путин не е националист, той е агресор. За негово съжаление, обаче (както и за ваше, мили мои червени, чугунени тикви), Русия отдавна не е СССР и няма сили да даде наклон на политиката дори на съседите си. Икономическият и растеж е вече почти под нулата и остава само попрището на пропагандата, над което вие толкова усилено се трудите, червени ***. Дано си заслужава копейките и ви пожелавам светло бъдеще в Сибир и Камчатка.

380

Залезът на Империята

преди 9 години

Някои американски икономисти пишат , какво е казал Обама : "трябва да се жертваме , трябва жертви .."Това значи , че Китай, Япония , Саудитска Арабия , трябва да продължат да купуват американския дълг, по няколко трилиона $, на година .и въпреки 16 трилионния държавен дълг , не може да намалее.Плюс 86трилиона дълг за пенсии и държавни заплати. $като световна парична ед. експлоатира работещите по света (с ниски заплати),$няма покритие, от увеличеното печатане , от Никсън 1971.Днес $1, има 0.4пок

379

Анонимен

преди 9 години

Предполагам, че човек с лично богатство почти колкото държавния си резерв няма способността да оценява риска. Путин е един самозабравил се селски феодал, които си позволи да сложи ръка върху територия на суверенна държава и акъла му не побира в какво се забърка. Момента, в който се превърнеш в убиец вече си свален от власт. Русия е пред поредния си голям разпад. Скоро руските танкове ще тръгнат срещу руския народ. Трябва да се подготвим за бежанска вълна от руснаци.

378

до 615

преди 9 години

Разбира се, това е само в промитият ти съветски мозък. Сигурно гордо си си татуирал светлият лик на вожда Мао на гърба... каква чест, каква слава.

377

до 612

преди 9 години

Тайван е измислена "държава" без бъдеще - наследници на Чан Кайши.

376

до НФБ

преди 9 години

Да не ти е блокирал CAPS LOCK? И тия неща сега ли си ги измисли или наскоро ти ги сведоха от Позитано/Москва?

375

до НФБ

преди 9 години

ТАЙВАНД е коя държава на руски? Какво се учудвам, червените *** рядко имате завършен трети клас...

374

Учителя

преди 9 години

До НФБ: Тия амбициозни програми ги помним от времето на комунизма - не работят. Света е измислен отдавна и един диктатор като Путин най-много да върне Русия пак във времената комунистическите лишения и простотии...

373

Анонимен

преди 9 години

Целият цивилизован свят с огромно нетърпение очаква какво ще каже най-влиятелния човек на планетата днес в Крим. По думите на Жириновски: "да има война или да няма в този момент решава един човек - Путин".