38

Анонимен

преди 9 години

Сега остава и да ги пъхнете в кафеза, ... ха да видим?!

37

Гол

преди 9 години

А осъдете един

36

Анонимен

преди 9 години

НАЙ НАКРАЯ ,че от тия пропищя и Мизия и целия окръг,ама не е от сега,тия са поне от 20 години там,и правят тия неща

35

Az

преди 9 години

При толкова много пострадали и нищо да не се върши???Оказва се , че държава просто няма. Не знам пострадалите нямат ли роднини?Аз ако не дай боже нещо се случи с семейството ми ще раздам правосъдие, пък после по тия закони я ме осъдят я не..........Да разрешат оръжието свободно и тия отдавна нямаше да ги има.....

34

Иван

преди 9 години

Статията е цензурирана и непълна, има още много за издевателствата Главестия, Лунгара и групата им от изверги. Подобни твари са недостойни да носят името човек, те са по-долни от зверове. Колко недостойно и жалко се държат полицията и съда, Лунгара е пикал върху полицаи, заплашвал е, чупил е ръка на един, запалвал е човек като жива факла с бензин, изнасилвал е жени и насила ги е правил ***, заплашвал е прокурорки и съдийки с изнасилване и още и още. А съда какво прави? - едно голямо НИЩО

33

BulgariaForward

преди 9 години

До ХонорикНие обикновенните хора трябва да е прочистим!!! По-силни сме, повече сме, само трябва да се организираме. Или пък да дойде повратната точка, тогава принципа ще е на спонтанната самоорганизация - тогава да му мислят ...

32

Анонимен

преди 9 години

Значи този *** главатаря имал множество РЕГИСТРАЦИИ за тежки престъпления, но си щъка спокойно на свобода... И това ако е държава здраве му кажи. Сега сигурно пак ще го регидтрират преди да го пуснат след месец-два. Евала!

31

Анонимен

преди 9 години

До darcas....Сто доблестни български мъже трябват и оръжие........********************************Доблестните мъже отдавна заминаха да работят за доблестни пари, а тези дето останаха за жалките заплати немогат да мръднат от глад.

30

Пъзел

преди 9 години

Евтин опит за реклама... :) Как пък в Мизия влезнаха и изеха...там от миналата седмица нищо не може да влезе :) *** промивката на мозъци ! :)То добре, че има проС народ да ви вярва...

29

Анонимен

преди 9 години

ЕТО , ТОВА Е ДОБРА НОВИНА ... КАКТО ЦВЕТАНОВ ГИ БЕШЕ ПОДПУКАЛ , ТАКА И ВСЕКИ СЛЕДВАЩ ТРЯБВА ДА ДЕЙСТВА ПО СЪЩИЯТ НАЧИН , ЗА ДА СЕ ОПРАВИ ТАЗИ СТРАНА , НЕ ДА ПИСКАТ , ЧЕ БИЛО ПОЛИЦЕЙСКА ДЪРЖАВА ...

28

БГ

преди 9 години

До до БГБайо, за такива отпрепки жал нямам, като куче го оставям на место. Иначе си прав за това че после ще търсят не е ли имало друг начин. Но щом ги оставят на свобода значи друг начин нема, това трябва да е ясно!

27

Хонорик

преди 9 години

Дано България скоро бъде прочистена от подобни ***.

26

darcas

преди 9 години

Вартоломеева нощ трябва за всички мутри, кредитни консултанти, събирачи на дългове, корумпирани ченгета, съдии, митничари, прокурори, банкери - 500 трупа пред парламента, наредени един до друг, снимани. Сто доблестни български мъже трябват и оръжие.

25

seira

преди 9 години

ЛИХВАРСТВОТО Е УГЛАВНО ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!ДЪРЖАВАТА ТРЯБВА ДА ЛИКВИДИРА "НЕБАНКОВИТЕ ФИНАНСОВИ ИНСТИТУЦИИ"!ФИНАНСОВАТА СИСТЕМА И КРЕДИТИРАНЕТО - ДЪРЖАВЕН МОНОПОЛ!КРЕДИТИ ДА СЕ ДАВАТ САМО ЗА ПОКУПКА НА ОСНОВНО ЖИЛИЩЕ, СОБСТВЕН БИЗНЕС И ЛЕК АВТОМОБИЛ!!!

24

БГ

преди 9 години

До до 35Какво вкарва съда? Вкарва ми дедовия! Сега ще ги вкара ли в затвора? А полицията е по наплашена даже от хората, това полиция ли е? При такива акции, един в главата и точка, ще се оправдаят , че е оказал съпротива при задържане и това е! Нема съд, нема условно нема 5 нито 15.

23

Анонимен

преди 9 години

Това са хора осигуряващи гласове при избори, отношението при задържането им сигурно е било повече от любезно- все пак куките са наясно, че след 3 дена всички ще са на свобода и ако си позволят волности с такива опасни хора, може детето им да се върне напикано и заекващо. Искам да прочета новина в стил: "Инициативна група от Врачанско, изправи гръбнаците и гласните струни на няколко лихваря за здраве, ритуалът се практикува масово в града и околностите"

22

Анонимен

преди 9 години

И всичките членове на ГЕРБ и кандидат за министре и депутати

21

Анонимен

преди 9 години

Аз не разбирам защо след като от полицията съобщават, че някакъв тип е регистриран многократно заизнудване, телесни повреди и закани за убийство и го описват като изключително безскрупулен и жесток човек, той е още на свобода? Какво очакват от него? Да се превърне в агънце ли?

20

Анонимен

преди 9 години

Щом е известен с някой прякор, го считай за ***.

19

Анонимен

преди 9 години

Ако пъхате всички аборигени в тая държава с "прякори" в една газова камера май няма да е голяма загуба за обществото.