22

shrek

преди 9 години

С риска да отнеса бая храчки бих казал, че въпросната личност е един посредствен актьор и некадърник. Винаги превключвам канала, когато видя *** му изражение но така е в Холивуд, разни некадърници и *** като Адам Сандлър, Оуен Уилсън, Стив Каръл и прочие ги вкарват в клише за цял живот.

21

робин е просто човек

преди 9 години

Това е така, защото останалите хора приемат света, какъвто е. Те не виждат нужда да го променят. А артистите виждат множество проблеми в него и искат да го променят Питам се с какво актьорите променя света - че живеят героичния живот на други хора, че печелят десетки милиони за няколко месеца работа....Суета и пак суета. Дайте на хората зрелища, за да не се обърнат към тези, които ограбват живота им

20

лупи

преди 9 години

До 23Живей в собствените си л.***,булгаристанецо! А статията е супер глупава! Връзката е - работата и депресията. Това е! Артистите не са безсмъртни извънземни. Лека му пръст на Робин Уилямс! Велик актьор!

19

Анонимен

преди 9 години

Защо този мъж с лик на вехта джапанка се натрапва като комик?Недостатъчно е един мъж да боде облечен в рокля, за да бъде наречен комик.Имам чумство за хумор, но провлачени филми, давани до втръсване по всички телевизии, не ми дават аргументи в тази посока.Решил да умре-негова работа.Всеки ден скача някой от мизерия от някой балкон в България.От недоимък, не от пресищане!

18

tish

преди 9 години

vseki si izbira svoqt pat pochivai vav mir. tova ee tvoqt pat

17

Ели

преди 9 години

Сбогом, г-жо Даутфайер!Благодаря ти за прекрастните моменти!Почивай в мир!

16

Иван

преди 9 години

До критикДа си критик и *** не е едно и също.Ти си второто!

15

Анонимен

преди 9 години

До Форест ГъмпРобин Уилямс е загубил всичките си пари заради жени, които му вземат всичко. Това самоубийство е продукт на извратената и корумпирана съдебна система. Де факто е трябвало да избира между затвора, защото не е могъл да плати наложените задължения и смъртта.

14

ей, пасторал

преди 9 години

Отричах досега, че съм гений, но явно съм. Това ми костваше пропилян живот и болести. Не е хубаво да си надарен, това е проклятие. Кой ще му завижда, дърдориш глупости.да си гениален значи никога да не си щастлив и най вече отчуждението от хората-понеже си човек на изкуството си много чувствителен. Ако не е вярата-изгубен си завинаги. простто имаш кривото чувство, че не ти е мястото там. Колкото и фалшиво да е то. Животът тие завинаги трагедия. Никога не постигаш мечтата си-да си като другите

13

pastoral

преди 9 години

склавянина и критика ако не са пицоядни атакаджии, то са барековци от дс на позитано. или както казва д-р с ник макгуайър: "може и да не са, но си им личи."

12

До 7 и 8

преди 9 години

Не е точно така.Аз лично не съм гледала кой знае колко филми с него, но според мен, преди всичко е въпрос на психика.Да, Робин Уилямс е голяма звезда, но не най-голямата.Не можете да отречете, че има много други звезди, които са подлагани на много по-голямо напрежение, на много по-голям стрес, да не говорим, че той в последните години не беше и толкова актуален.Според мен той е щял да се самоубие, дори и да не е бил известен.Просто психиката му си е такава.

11

pastoral

преди 9 години

накратко казано: "Не е нужно да си гений,..". ами точно там ви е проблемът - че не сте генни, а ви се ще да сте. поне малко. не сте гении, но сте ганий, без разлика от родното място.

10

pastoral

преди 9 години

жалък опит за "анализ",който се основава главно на цитати,които дори не са подредени, за да се разчете дори някакво минимално количество собствена мисъл.нито един от цитираните "специалисти" не може да достигне и 1/1000 от висотите и ефективността в развитието на човечността на човечеството напред, към истинска цивилизация, които са достигнали комиците без инжектирането във вените на зрителите на каквито и да е проклети психотропни химикалии...

9

do 9

преди 9 години

Споко, той го прави за спорта без значение дали е гледал или не негови филми. Просто му прави кеф да му бият минуси. Чувства се морален победител в някаква негова си извратена игра по дразнене. Разбирам го, защото в реалния живот не може да победи никого, та поне тук зад клавиатурата да подразни хората, та да се почувства малко облекчен. Това му "мнение" не е само към Роби, а към всички по дефолт. Тук идеята е друга, а не изразяване ан мнение.

8

Форест Гъмп

преди 9 години

Знам какво е . Приятел се обеси на 25 години . Да се обесиш в разцвета на силите, момче което тренира бягане, да е 90 кг, 1,80 м, симпатяга, със страхотен весел характер .Обесил се защото нямал пари за апартамент и хубава кола, защото поредната му приятелка го зарязва заради дебел и грозен чичко с пари, заради липсата на работа, работеше на бензиностанция за 350 лв. на месец . Явно не е видял смисъл в живота и се е предал . Сигурно и г-н Уилямс не е виждал смисъл в живота .Жалко и за двамата.

7

до Алов

преди 9 години

Пич, уважавам мнението ти, за вече покойния Робин Уилямс, но той в никакъв случай не беше аматьор.Моля те, преди да правиш и за в бъдеще, такива нелепи изказвания, се запознай изцяло с творчеството му, защото трилърите, за които съм сигурен, че не знаеш, доказват колко велик актьор беше! Мир на праха му!

6

Алов

преди 9 години

Беше си аматьор и така си и замина. Беше ми антипатичен. То нали на комиците уж им е весело.Аи сега като го откачиха от въжето да го награбят с една вила и в трапа при Калата та да си правят муабет.

5

аз

преди 9 години

Целият им живот се превръща в роля, папараци, публиност, договори, ангажименти, спонсорства и произхождащото от това напрежение. Инвеститорите спират да гледат на тях като на личности, а като на продукт, на който се залагат много пари и само Господ знае ще се възвърнат ли. В един момент този актьор няма къде да избяга, не може просто да спре, защото всички го познават, където и да отиде няма миг спокойствие от папараци и фенове. Та той дори не може да си изхарчи парите на спокойствие. Ква файда?

4

аз

преди 9 години

Според мен истината е друга. Не е въпроса дали е комик или каквато ида е световна знаменитост. Проблемът идва от там, че те в един момент престават да бъдат личности и се превръщат в продукт. Продуценти и спонсори инвестират в тях милиони, дори и милиарди. Напрежението е голямо, защото ако не възвърнат инвестицията става страшно. Трябва да внимават какво говорят, какво правят, как се обличат, как се държат. Те просто губят себе си, не могат да се опуснат и да бъдат себе си дори и за миг.

3

Анонимен

преди 9 години

"Такъв е живота - казал със сълзи клоуна и си нарисувал усмивка"